Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FIFA 08 CUPS => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 250 KONTÖR ÖDÜLLÜ FİFA 08 TURNUVASI (YENİİİ) => Konuyu başlatan: Aykut - 21 Ağustos 2008, 01:06:44
-
Turnuvamızın Formatına Göre; Turnuva Yarı Final Maçına Kadar Grup Şeklinde Olcak.Yarı Finalde Yani Son 4 Takım Kaldığındada 4 Takım 1 Grupta Yarışcak.Grubun Lideri Şampion Olcak.
Yalnız Bazı Katılımcılarımız Bu Durumdan Pek Memnun Değil Gibi.Play - Off Şeklinde Olmasını İstiolar.Yani Yarı Finalde Kalan Son 4 Takımın Birbiri İle Rovanşlı Olmak Üzere 2 Maç Yapıp Finale Kalan Takımların 1 Maç Sonucu Şampion Olmasını.
Aldığımız Karara Göre Bu Tartışmaya Bi Son Vereceğiz.Yarı Final Formatını Sizlerin Belirlemesini İstedik.Eğer Bi Değişiklik Olmazsa Anketimiz; Turnuvamız Yarı Final Müsabakasına Gelene Kadar Devam Edecektir.Bu Süre Zarfında Sizlerin O Değerli Oylarını Bekliorm.
Not:Oylarınızın Yanında Mesajlarınızı Yazmayıda Unutmayınız.Hadi Kolay Gelsin!..
-
konu sabtlenmştr!
-
bnm için farketmez ;)
-
bence final maçının heycanını yaşayalım grublu olmasın grublu final ilk kez sizden duydum :X
-
bence grub daha iyi böylece kaybedince sansın devam eder ama 2güçlü 2güçsüz eşleşebilir bölece diger güçlü 2.liği kaçırır
-
Grup Olsun............ :(alk) :=)
-
eğer gurplu olursa kontürlerin ilk 3 e dağıtılması gerekir çünkü rep para etmiyo..o yüzden bnce gruplu olmasın
-
saçma bi anket hangi turnuvada yarı finalin grup maçları halinde oynandıgı görülmüş !
-
saçma bi anket hangi turnuvada yarı finalin grup maçları halinde oynandıgı görülmüş !
kardeşim sana anket hakkındaki yorumunu sormadık kapat çeneni.
hem grup halinde olacağını ben demiorm evren abi dio.turnuvanın formatı boleymıs.eger ben bu anketı acmasam grup seklınde olcaktı.teşkur edeceğine ters turs seyler yazıosun.
-
ARKDAŞLAR 2.TUR İÇİN WERİLEN SÜRE BİRAZ FAZLA DEĞİLMİ...?
-
playoff
-
hem grup halinde olacağını ben demiorm evren abi dio.turnuvanın formatı boleymıs.eger ben bu anketı acmasam grup seklınde olcaktı.teşkur edeceğine ters turs seyler yazıosun.
sen kim oluyon lan agzını topla adam gibi konus benle, bok herife bak :F@
-
sen kim oluyon lan agzını topla adam gibi konus benle, bok herife bak :F@
sırf sizler için anket düzenliorm.formatı sizler belirleyin die emeğimizin karşılığı bumu.
anketi açıorz ankete ilk mesajın ''çok saçma bi anket '' bu.
diorm yha emeğimizin karşılığı buysa eğer canın sağolsun.
birazda düzgün konuşmasını öğren herkes benim gibi alttan almaz.
bu konunun fazla büyümesini istemiorm.burda kapansın.
-
OYLAMA GRAFİĞİ
Grup Şeklinde Olsun. : 6 (28.6%)
Play - Off Şeklinde Olsun. : 12 (57.1%)
Farketmez. : 3 (14.3%)
-
Oylama Devam Etmektedir.Oylarınızı Ve Mesajlarınızı Bekliorz.Hepinize Kolay Gelsin!..
-
Kesinlikle play_of şeklinde olsun saçmalamayın evren abi şu konuyu kilitleyin play_of usulü olsun 0k zaten oylarda önde | ;)
-
ply off
-
Gruplu yarı final nerde görülmüş tabiki play-off