Oyun Ayarları:-Turnuvada uygunsuz davranan, küfür eden oyuncu diskalifiye edilecektir.
Half Length : 8 minutes
Difficulty : World Class
Goalkeeper Difficulty : World Class
GameSpeed : normal
Injuries : Off
OffSided : On
Carding : On
Number of starting Subs: 3
Game Detail:
800x600
Low-Medium
GamePlay Rules (Oynanabilirlik Kuralları):
-Maça geri pasla başlanır yani ilk top geriye doğru oynanır!
-Maçta korner bugu yasaktır.
-Karşılaşmalarda aşırı foullu oynamak ve zaman geçirmek kesinlikle yasaktır!
-Turnuvada uygunsuz davranan, küfür eden oyuncu diskalifiye edilecektir.
Kardeşim Sitede İstersen Kurucu Ol Kuralları Oku Küfür EDEN Diskalifiye Olur!.. Admini Bekliyorum :gip :gip
sen elenirsen ben nasıl elencem ?Kardeşim Sitede İstersen Kurucu Ol Kuralları Oku Küfür EDEN Diskalifiye Olur!.. Admini Bekliyorum :gip :gip
tmmda ama senınde sucun var ben elenırsem senıde elerım unutma . sucunu sende bılıosun ama ben ustune dusmuorm.
ohaa lan sefefsız bı kufur ettık yha artık uydururda uydurur aq evladı bak benı sınırlendırmegerızekalı ne cennetyı ne ayagı dalgamı gecıon .lan olm sen neymısın lan.beyler yemın olsunkı bole bısıler yok serefsız uyduruor.lan olm senın gıbıler yuzune sınırden gebercem.sen elenirsen ben nasıl elencem ?Kardeşim Sitede İstersen Kurucu Ol Kuralları Oku Küfür EDEN Diskalifiye Olur!.. Admini Bekliyorum :gip :gip
tmmda ama senınde sucun var ben elenırsem senıde elerım unutma . sucunu sende bılıosun ama ben ustune dusmuorm.
İlk Küfür Ettinsen herhalde benimde sucum olacak
gıcığıma gitti ikide bir
@
@
@
Kızgın Isaretı Yapıodu Yapma Lan Dedim Suçmu Neyse İlk EdeN Sensin vE benimki küfür sayılmaz sen anneme ettin
ANNELERE KÜFÜR ETMEYİN CENNET AYAKLARININ ALTINDADIR! >:(
Aykut : 3 - 0 : MeazlumBAK KARDEİM UZATMA BI Mhamachi sayfasının ilk başınıda çekerim koyarım sorun deil sen küfür ettin ve buda hamachidekilerin devamı şimdi etti ne açsınız ya 250 kontor için admının kararını bkelıyorum ıstedıgın kadar küfür et benim içn kontor sorun deil aç ta deilim !
Adamlar bı tartısmaya gırdık ozurumuzu dıledık gel konu uzamaın dedık yok dıo kufur ettın ben bı ust tura cıkacam dıo.beyler bu cocuk akıllılık yapmaya calısıyo benı tanırsınız ben ole kolay kolay kufur etmem.suc kendısınde.benım elenmem ıcın hıc bı durum yok .ben elenırsem oda elenır ama adam macı yapmıomus.. msj yaza yaza sıkıldım.neyse gecmıs olsun sana.
Admin Bey Dolu Küfür Etti Bak Şimdide Etti Valla Bukadar Küfürden Sonra O Elerse Beni YuH Diyorum Torpilinde Bukadarı Ama Elerse Elesin Köntorunde Deilim Zevkindeyim Ama Küfür Etmiyecek 50 Tane Geçkin 250 Kontor Alacak Param Var! Zevk İçin Oynuyorum Yazsın Buraya DOlu şey son sözümbü ADMİNİ BEKLİYORUM EĞER BENİ ELERSE YUH BUKADAR KÜFÜRDEN SONRA BENI ELEDI KEŞKE BENDE ETSEM DERİM EĞER ONU ELERSE GÖREVİNİ DÜZGÜN YAPIYOR DERİM.. Son SÖZÜM BUYDU ADMIN YAZANA KADAR BİRŞEY YAZMIYACAĞIM
[16:13:22] >> lan o.ç ne cenneti ne ayağı
[16:13:27] >> serefsiz sin olm sen
[16:13:29] >> serefsiz
[16:13:34] >> . çocugu
[16:13:40] >> ama bu konu burda kapanmayacak
[16:13:43] >> sana bşlşorm
[16:13:45] >> ben
[16:13:55] >> ben bunun altında kalırsam o.ç yuım
[16:15:27] >> şimdi gidiorm ama olm senin gibilerini a.cam lan
Admin Bey Dolu Küfür Etti Bak Şimdide Etti Valla Bukadar Küfürden Sonra O Elerse Beni YuH Diyorum Torpilinde Bukadarı Ama Elerse Elesin Köntorunde Deilim Zevkindeyim Ama Küfür Etmiyecek 50 Tane Geçkin 250 Kontor Alacak Param Var! Zevk İçin Oynuyorum Yazsın Buraya DOlu şey son sözümbü ADMİNİ BEKLİYORUM EĞER BENİ ELERSE YUH BUKADAR KÜFÜRDEN SONRA BENI ELEDI KEŞKE BENDE ETSEM DERİM EĞER ONU ELERSE GÖREVİNİ DÜZGÜN YAPIYOR DERİM.. Son SÖZÜM BUYDU ADMIN YAZANA KADAR BİRŞEY YAZMIYACAĞIM
o KÜFÜRLERİ YAZAN BEN DEİLİM CANIM SENSİN :gsr
NEYSE ADMİN BEYİN BEYLERİN KARARINI BKELİYORUZ
EVET ÇOK ÇAKALIMDIR