ben de yeni gedim adaş , ksura bakma :) yapalım en kısa zamandaTmm hamaciye geliorum | ;)
maçlar 3-2 2-1 bitti adaş az önce yetkiliye sordum , deplasman golü olayı yokmuş bi maç daha yapıcazdigruntled:2-1:byrock
uzatmayın egemen tur atladımaçlar 3-2 2-1 bitti adaş az önce yetkiliye sordum , deplasman golü olayı yokmuş bi maç daha yapıcazdigruntled:2-1:byrock
byrock:3-2:digruntled
irsada sordum varmıs deplasman golü ben cıktım | ;)
Eyw İrsad Saol | ;)uzatmayın egemen tur atladımaçlar 3-2 2-1 bitti adaş az önce yetkiliye sordum , deplasman golü olayı yokmuş bi maç daha yapıcazdigruntled:2-1:byrock
benim de adım egemen :) madem öyle kural var yazın bilgilendirin forumda , ayrıca yöneticileriniz başka diyor siz başka diyorsunuz , belli ki arkadaşsınız arkadaşınız tur atlamasnı istiyorsunuzuzatmayın egemen tur atladımaçlar 3-2 2-1 bitti adaş az önce yetkiliye sordum , deplasman golü olayı yokmuş bi maç daha yapıcazdigruntled:2-1:byrock
Adaş alakası yok | ;Duzatmayın egemen tur atladımaçlar 3-2 2-1 bitti adaş az önce yetkiliye sordum , deplasman golü olayı yokmuş bi maç daha yapıcazdigruntled:2-1:byrock
benim de adım egemen :) madem öyle kural var yazın bilgilendirin forumda , ayrıca yöneticileriniz başka diyor siz başka diyorsunuz , belli ki arkadaşsınız arkadaşınız tur atlamasnı istiyorsunuz
Arkadaşlar Üçüncü Maçı Yapiniz.Fifa Oyununda Host Veya Connect Olmak Fazla bir şey değiştirmiyor gerçek futbolda olduğu gibi.Bu yüzden deplasman golü kurali uygulamiyoruz.böyle bir kural olsa idi ayrıca belirtirdikHamza ayıp edion biladerim yha dier turnuvada böle bi kural yoqtu gol averajıyla kaç kişi geçti | ???
adaş dedim sana , bi maç daha :)0k adaş yapaq kota bu ay girdi biras daha girsin | ;D
3. maç byrock6 3 - 2 Digruntled
byrock6 üst turda
Lan Lamer Sen HaLa Konusuonmu allahın kro su | :D3. maç byrock6 3 - 2 Digruntled
byrock6 üst turda
iyi takmışsın zaten gelen giden takıyor bu adama