Byfoxx 4-1 Anti_f5Huha komik olma yetiştirdigim adama byfoxx rakip bile olamaz | ;D :D
Byfoxx 4-1 Anti_f5Huha komik olma yetiştirdigim adama byfoxx rakip bile olamaz | ;D :D
tmm dır msn nide ekledim bir an önce yapalım ;)
kanka egemen fenaa oynuo..:)Byfoxx 4-1 Anti_f5Huha komik olma yetiştirdigim adama byfoxx rakip bile olamaz | ;D :D
sana çaka çaka bıktım sen daha da bıkmadın sen değil bırak yetiştirdiğin kralın gelsin senin cakal
Kardesim bugün full acıgım yapalım ok ağdayım zaten her ihtimale karşı fotmat attım ağ dolu olabilir şimdi denicem bulamazsan beni ağda ya msn deyim anti_fb@1905.com ya da antianti 123 bu ağı ekle ok ;Dtmm dır msn nide ekledim bir an önce yapalım ;)
istediğin zaman yaparız kardeşim ama online olduğun bi zaman sölersen daha iyi olacak
kanka antianti ağı önceden alınmıs dio ;D sen bu ağa gel anti_fb_1905 123 ok :X
antifb 4-3 ByfoXcok akıllsın ha 3.mac yapılcak hadi yavrum hamaciye beklorum
ByfoX 5-2 Antifb
Toplamda 8-6
TURNUVANIN FORMATINA GÖRE 3. MAÇ YOK.... BYFOXXX TURU GEÇMİŞTİR.TEBRİKLER...Sizin yapacağınız işiin emi neyse bi mac için laf edemicem tbrkler
Ne diosun lan! Öle saçma şeymi olur! 8-6 yendi adam!lan man lı konusma ok ben senin sokaktaki ve ya can ciğer arkadaşın deilim ramazan ayı oldugu için ve niyetli oldugum için küfür etmiom ok edebinle dur akıllı takıl yetki sahibisin die adam sanma kendini ! ;)
Ne diosun lan! Öle saçma şeymi olur! 8-6 yendi adam!lan man lı konusma ok ben senin sokaktaki ve ya can ciğer arkadaşın deilim ramazan ayı oldugu için ve niyetli oldugum için küfür etmiom ok edebinle dur akıllı takıl yetki sahibisin die adam sanma kendini ! ;)
Sen kendini Adammı sanıosun? gerizekalıNe diosun lan! Öle saçma şeymi olur! 8-6 yendi adam!lan man lı konusma ok ben senin sokaktaki ve ya can ciğer arkadaşın deilim ramazan ayı oldugu için ve niyetli oldugum için küfür etmiom ok edebinle dur akıllı takıl yetki sahibisin die adam sanma kendini ! ;)
Byfoxxx 0-5 anti_f5
zuhahah vay eziq kro vay | ;D Lan az daha geçiriyomuş sana bide aynı kişiler diyo yha ne eziq adamsın | puhahha ;DNeydi lan senin ağın verde maç yapalım
seni ener digruntledzuhahah vay eziq kro vay | ;D Lan az daha geçiriyomuş sana bide aynı kişiler diyo yha ne eziq adamsın | puhahha ;DNeydi lan senin ağın verde maç yapalım
lan git sanki oynayışımı bilionseni ener digruntledzuhahah vay eziq kro vay | ;D Lan az daha geçiriyomuş sana bide aynı kişiler diyo yha ne eziq adamsın | puhahha ;DNeydi lan senin ağın verde maç yapalım
zuhahah vay eziq kro vay | ;D Lan az daha geçiriyomuş sana bide aynı kişiler diyo yha ne eziq adamsın | puhahha ;D