Eyvallah Müdür.
Sanada!.. ;)
ok yapalımda mudur 4.tur agı acmamıslar dur ıstersen ben acayım.corbada bırazcık tuzum olsun sende sabitle !. :)Eyvallah Müdür.
Sanada!.. ;)
Sağol kardeşim.hemen yapalim mi
ok yapalımda mudur 4.tur agı acmamıslar dur ıstersen ben acayım.corbada bırazcık tuzum olsun sende sabitle !. :)Eyvallah Müdür.
Sanada!.. ;)
Sağol kardeşim.hemen yapalim mi
pardon müdür yha yanlısla bı tanede ben acmısım.kusura bakma mudur ya dedıgın gıbı gozden kacmıs.benım sılme yetkım yok sen sılersın dimi konuyu .sana zahmet yha mudur .tkrar kusura bakma gozden kacmıs. :-[
pardon müdür yha yanlısla bı tanede ben acmısım.kusura bakma mudur ya dedıgın gıbı gozden kacmıs.benım sılme yetkım yok sen sılersın dimi konuyu .sana zahmet yha mudur .tkrar kusura bakma gozden kacmıs. :-[
est.ne kusuru hocam.duymamiş olayim:) Ben taşiyorum Konuyu.problem değil
saolsın aĞa.ben ağa giri0rm oyunuda acıyım senide bekli0rm. ;)
saolsın aĞa.ben ağa giri0rm oyunuda acıyım senide bekli0rm. ;)
[email protected] adresini ekle istersen.hamachiden değil ipten yapariz
tabi
tamam maça giriyoruz biz :)Bittimi İşin.Gel Hadi Yapak Müdür!.. :)
hamza nerelerdesin.İkinizde hep online sınız yapsanıza maçınızı
ben msn deyim.msj ımı kesin görürsün bekli0rm seni!.. ;)
İftardan sonra oynayalim mi aykut.pek canım istemio şimdi..
aykut gel yapalım hamzanın yerine girdim
ne alaka oynamak zorundasın volkan yerne girdi o kadar ;)aykut gel yapalım hamzanın yerine girdim
hamzanın ilk çekildiği gün sana yazmıştım hatta hamza msnde 3 katılımcı olarak ayarlamıştı; ama cvp vermedın.
kusura bakma ben hükmen aldım.hem 08 oynayacak kadar müsait deilim.şu andada kuraları bekli0rm!..
kusura bakma aĞa :-[
:) Aykut oynayin işte ne olacak:)
ne alaka oynamak zorundasın volkan yerne girdi o kadar ;)aykut gel yapalım hamzanın yerine girdim
hamzanın ilk çekildiği gün sana yazmıştım hatta hamza msnde 3 katılımcı olarak ayarlamıştı; ama cvp vermedın.
kusura bakma ben hükmen aldım.hem 08 oynayacak kadar müsait deilim.şu andada kuraları bekli0rm!..
kusura bakma aĞa :-[
:) Aykut oynayin işte ne olacak