Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FIFA 08 CUPS => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 4.TUR (2.250 Kontör Ödüllü Turnuva) => Konuyu başlatan: VoLKaN - 31 Ağustos 2008, 12:30:42
-
BU turnuvayı benden habersiz ilerleten kişi msnde benle irtibata geçsin !
-
250 kontorude knedi versin ayrıca
-
İrsad 250 Kontör Gitti :)
-
oyunmu oynuyosunuz siz buraya kadar maçları yaptık açtığınız konuya bakın
-
Volkan sana hiçbi yerden ulaşamıyoruz ayrıca hamza abi açtı kategorileri istersen o versin 250 kontörü :)
-
hiç bir yerden ulasamıyoruz ha
benim msn'in saat sabah 9 dan aksam 10 a kadar acık olduguna herkes şaittir. Beni elemiş rakibimi geçirmiş.işe bak
-
benim msn'in saat sabah 9 dan aksam 10 a kadar acık olduguna herkes şaittir. Beni elemiş rakibimi geçirmiş.işe bak
ben şahidim ;)
-
bnde sahitim
kuraları schoot saw ve irsad veya sercan vardı
kuralar 3.turdan tekrear cekilsin
-
bnde sahitim
kuraları schoot saw ve irsad veya sercan vardı
kuralar 3.turdan tekrear cekilsin
Oldu gözlerim doldu elen sonra tekrar çekilsin sie ordan! Volkan oynamayan birinin yerine alınır o kadar...
-
oynamayn biri olsaydı üst tura cıkmazdı ;)
-
Ya sana pm atıyorum msnden bağırıp çağırıyorum cvp verdiğin yok ewet 24saat online sın ama bi kere bile cvp vermiosun
-
yaw buraya kadar gelmısız olmaz böle volkan onlıne olmayanın yeırne girer
-
ya oyunsitenizde çoğu zaman böyle oluyo . Bazen konuyu biri siliyo turnuva iptal(Hemde sonuna yaklaşılıtken) bunun gibi ço kturnuva iptal ediliyor. Ya nasıl adminsinizki 3 gün önceki kuralardan şimdi haberiniz oluyo. :-[ :-[ :-[ Bide herzaman online olan kişi siteye girer bakar adminsin ve turnuva yönetiyorsun o sitede sen nasıl iş anlamış değilim bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası :-\ :-\
-
evet Volkanın msn cok açık oluyo genelde açık yani
-
YA cvp vermio dioruz!
-
YA cvp vermio dioruz!
alla alla sizin hepiniz mi böylesiniz ters cevapla verionuz
-
;D ;D ;D boşver kardeş hepsi zırdeli :D :D
-
walla yaw insanca cwp werin
-
saw senın gibilere cevap vermem tabi
-
saw senın gibilere cevap vermem tabi
Vermezsen böyle olur! İrsadda sana pm attı msnden cvp alamadı sonunda kendisi yaptı bana sorma zaten ben düzenlemedim
-
Şimdi ne olacak bi açıklama yapın %90 kimse kontör montör vermeyecek turnuva iptal olacak
-
Şimdi ne olacak bi açıklama yapın %90 kimse kontör montör vermeyecek turnuva iptal olacak
Yok yaaaaa bak bakalım öyle göz varmı ;)