Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OYUN DIŞI BÖLÜMLER => KÜLTÜR SANAT EĞİTİM VE TEKNOLOJİ => SİTE TANITIMLARI => Konuyu başlatan: Atesonder - 05 Ocak 2009, 23:42:24

Başlık: FİFATURKA - Saygı,sevgi ve Dostluk Çerçevesinde Spor Oyunları taftar Siteniz!
Gönderen: Atesonder - 05 Ocak 2009, 23:42:24
Dostlar Sitemiz Açıldı!
Amacımız farklı günümüzde birçok adda fifa sitesi var hepside sanki birbirinin kopyası gibi.Ancak biz farklı olmaya geldik! Sıfırdan başlıyoruz.Adam gibi bize katılmak isteyen varsa bekleriz.Sevmeyen istemeyen varsa onun önünde de saygıylada eğiliriz!

Sitemizde genellikle FİFA Oyunu ile ilgili yardım destek ve eklentiler bulacaksınız.Kısa sürede gelişeceğimize inanıyoruz.

www.fifaturka.com (http://www.fifaturka.com)

İletişim: [email protected]
Başlık: FİFATURKA - Saygı,sevgi ve Dostluk Çerçevesinde Spor Oyunları taftar Siteniz!
Gönderen: çArşı09 - 06 Ocak 2009, 21:45:24
Hayırlı olsun kardeş üye oldum
Gönderen: Atesonder - 06 Ocak 2009, 22:19:51
Hayırlı olsun kardeş üye oldum

çok sağol kardeş aramıza hoşgeldin yeni başladık amaç pro olmak ;)
Gönderen: Hamza - 07 Ocak 2009, 15:56:08
Hayırlı Olsun.Keşke Site Açmadan Evvel Haberimiz Olsaydı.Bizim Sunucuda Barındırırdık Sizi
Gönderen: Atesonder - 07 Ocak 2009, 18:18:56
Hayırlı Olsun.Keşke Site Açmadan Evvel Haberimiz Olsaydı.Bizim Sunucuda Barındırırdık Sizi

Bende yeni buldum bu siteyi daha önce haberim yoktu :-[
Gönderen: Hamza - 09 Ocak 2009, 16:20:18

Bende yeni buldum bu siteyi daha önce haberim yoktu :-[

Sağlik Olsun.Sağlayıcınızı Değiştirmek İstediğiniz Zaman Haberimiz Olsun O halde

İyi Çalişmalar