Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
POPÜLER OYUNLAR => FIFA => FIFA 2007 => Konuyu başlatan: nadir_pıero - 01 Ekim 2006, 10:41:21
-
ARKADAŞLAR FİFA 07 Yİ İNDİRDİM İÇİNDE Bİ DOSYA EKSİK ÇIKTI LÜTFEN YARDIM EDİN.
rld-fi07.r31
DOSYASI EKSİK
LÜTFEN YARDIM
-
arkadaşlar başka bi sorun var
ben 5 dosyayı başka yerden 4 dosyayı başka yerden indirdim ve 6.part hatalı çıktı sorun acaba değişik yerlerden indirmem olabilir mi
-
ben 5 dosyayı başka yerden 4 dosyayı başka yerden indirdim ve 6.part hatalı çıktı sorun acaba değişik yerlerden indirmem olabilir mi
ah nadir keşke böyle yapmasaydin . başka yerden indirince allah bullak oluyor . hepsi parçalari farkli farkli boyutlarda bölüyorlar . eğer kotan sınırlı değilse ve mersine halen fifa 07 cd si gelmediyse . en baştan sağlam bir yerden indirmeni öneriyorum . yoksa işin içinden çikamazsin
-
ah nadir keşke böyle yapmasaydin . başka yerden indirince allah bullak oluyor . hepsi parçalari farkli farkli boyutlarda bölüyorlar . eğer kotan sınırlı değilse ve mersine halen fifa 07 cd si gelmediyse . en baştan sağlam bir yerden indirmeni öneriyorum . yoksa işin içinden çikamazsin
abi keşke yapmasydım ama...
benim buraya ilk koyduğum fifa07 nin full linki varya ondan 5 part indirmiştim bi baktım linkler kırılmış sonra ikinci koyduğum oyun-arsivi linklerinden 6-7-8-9 u indirdim
hemde hepsi aynıydı ama 6.partta hata verdi
-
abi msn ye gelir misin orda konuşalım
-
hmm yani ikisi de 9 part ve sen beşinci partta iken rapid linkleri sildi ve gene ayni parça sayisina sahib başka bir siteden 6. parti indirerek devam ettin . fakat 6 da hata verdi . aynen böyle değil mi
-
ewt abi aynen böle
-
abi cvp yazamdın çıktın mı yoksa
-
vala ben de perşembe gününden beri oyunu yüklemeye çalişiyorum . buraya cd bayaği önce geldi ama şu ana kadar en az 10 defa gittim değiştirdim . hepsinde okuma hatasi veriyor . şimdi bu sefer 28 . partta hata verdi . ne yapacağim bilmiyorum :S
-
senin de işin baya zor abi acaba ben 1-2-3-4-5 i baştan mı indirsem
-
senin de işin baya zor abi acaba ben 1-2-3-4-5 i baştan mı indirsem
eğer zamanın varsa ve kotan yoksa indirmeni öneririm . fakat sonra çalişmazsa kötü olur
-
bi de onları indirirken diğer linkler ölürse hiç şaşırmam
-
abi kotam sınırsız ama zamanım yok nasıl oljak yaw bu iş bu gece hiç yatmasam olur belki
-
abi kotam sınırsız ama zamanım yok nasıl oljak yaw bu iş bu gece hiç yatmasam olur belki
valla benimde çok moralim bozuldu . dün 3 kere indim . perşembe 2 kere , cuma 1 kere , bu gün de 2 kere indim . şimdi bi daha ineceğim . hep bir yerde hata çikiyor . internetten indirmek daha bir sorun . her an linkler kırılabiliyor artik , rapidshare de izin vermiyor illegal programlara , sakın rapidden indirme derim ben sana en iyisi sendspace den indir . bir de flash - get ya da fire fox tarzi programlar kullan . daha verim alırsın
-
abi fifa07 3 link buldum istersen indir
http://www.oyun-arsivi.com/forum/index.php?topic=10820.0
-
boyutu kaç mb biliyorsun ben de kota var
-
abi toplam boyutu 900 mb bir link 300 mb
-
boyutu oldukça az ama ripli olmasi kötü , en iyisi tekrar kadikoye inip cd yi değiştirmek .((
-
oke abi
-
ne yapmaya karar verdin nadir , riplisini mi indirecek misin , normalini mi ; yoksa mersine cd nin gelmesini mi bekleyeceksin , biliyorsun turnuvamız da başladi
-
abi mersine gelmesini beklemem riplisini indirmem...suanda hata veren 6.partı baştan indiriyom...eğer olmazsa 1-2-3-4-5 i de baştan indircem öle de olmazsa bu gün gece bana uyku yok demektir
-
abi mersine gelmesini beklemem riplisini indirmem...suanda hata veren 6.partı baştan indiriyom...eğer olmazsa 1-2-3-4-5 i de baştan indircem öle de olmazsa bu gün gece bana uyku yok demektir
ben de şimdi cd yi tekrar cd yi değiştirmeye gidiyorum . giderken istediğin bir şey var mı :)
-
ben de şimdi cd yi tekrar cd yi değiştirmeye gidiyorum . giderken istediğin bir şey var mı :)
yarım kilo domates 1 kilo patlıcan al yeter abi.................:D::D:D
ne yönden yani
-
cd bozuk çıka çıka ruh sağliğim bozuldu galiba hoş gör beni :D
-
cd bozuk çıka çıka ruh sağliğim bozuldu galiba hoş gör beni :D
lafı bile söz konusu olmaz abi hadi akşam burda olursan bi fifa07 çevirriz
-
inşallah nadir inşallah :)
bu arada 08 değil 07 :)
-
inşallah nadir inşallah :)
bu arada 08 değil 07 :)
biliyom yaw gırgır olsun die yazdım
-
HAMZA KARDEŞİM ÇOK MATRAKSIN YAAA.BANA DA 1 KİLO SALATALIK ALSANA CACIK YAPACAM... :D :D :D
-
öledir