Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => DÜNYADAN FUTBOL => İTALYA LİGİ HABERLERİ => Konuyu başlatan: melih123 - 02 Şubat 2009, 17:01:03

Başlık: Capello'dan Beckham'a övgü
Gönderen: melih123 - 02 Şubat 2009, 17:01:03
Capello'dan Beckham'a övgü

İngiltere Milli Takımı teknik direktörü Fabio Capello, Milan'a kiralanan yıldız futbolcu David Beckham için, ''Milan ve İngiltere Milli Takımı adına mutluyum. Beckham ciddi, antrenmanlı, profesyonel ve mütevazı bir futbolcu'' dedi.

Devre arasında ABD'nin Los Angeles Galaxy kulübünden Milan'a kiralanan Beckham'ın performasını değerlendirmek için bugünkü Genoa maçını izlemeye, İtalya'nın Milano kentine gelen Capello, Mediaset televizyonuna açıklamalarda bulundu. San Siro'daki maçta Beckham'ın formuna bakıp, oyuncuyu, 11 Şubat'ta İspanya ile yapılacak dostluk maçı kadrosuna dahil edip etmeyeceğine karar verecek olan Capello, 33 yaşındaki yıldızı heveslendirecek ifadeler kullandı.

Capello, ''Milan ve İngiltere Milli Takımı adına mutluyum'' derken, ciddi ve iyi antrenmanlı olan Beckham'ın, genç oyunculara örnek teşkil ettiğini, profesyonelliğinin yanı sıra, son derece de mütevazı bir kişiliğe sahip olduğunu dile getirdi. Eski Manchester United ve Real Madrid oyuncusunun, Bobby Moore'un 108 kez milli olma rekoruna ulaşabilmesi için İngiltere milli formasını 2 kez daha giymesi gerekiyor.