Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => GALATASARAY => Konuyu başlatan: By_Sewim - 12 Mart 2009, 21:30:54

Başlık: Hamburg 1-1 Galatasaray [ MAÇ SONU ]
Gönderen: By_Sewim - 12 Mart 2009, 21:30:54
'En büyük avantaj Ali Sami Yen''

Galatasaray teknik direktörü Bülent Korkmaz, 10 kişi kalan takımının bunu yaşayabileceğini planladığını ve Kewell'ın kendilerini utandırmadığını ifade etti.. Lincoln'ün tepkisini de yorumlayan Korkmaz, "1-1’lik skoru almak avantaj. Ama en büyük avantaj Ali Sami Yen Stadı olacak" dedi..


Korkmaz'ın maç sonunda Ajansspor.com tarafından derlenen açıklamaları şu şekilde;

“Öncelikle Almanya’da yaşanan okul basma olayı nedeniyle başsağlığı diliyorum Alman halkına, acılarını paylaşıyoruz..”

“11’e 11 oynandığı zamanlarda dengeli bir oyun oldu. İyi götürdük ofansif ve defansif olarak. 10 kişi kalınca ise oyunun şekli değişti. Takım geriye yaslandı otomatik olarak. Kewell’ı stoper oynattık mecburen. Futbolda bunlar var. Bunla ilgili plan yapıyorduk ekibimle zaten ve başımıza geleceğini de düşünmüştük. Kewell da bizi utandırmadı. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Tabii bir oyuncuyu başka bir pozisyonda oynatmak riskti ama bunu aldık. Önemli olan skordu ve bunu elde ettik. Deplasmanda 1-1’lik skor almak avantaj. Ama en büyük avantaj Ali Sami Yen Stadı olacak..”

“Zor bir periyot bizi bekliyor elbette. Ama bu zorluğun üstesinden takımımın geleceğine inanıyorum. Oyuncunun kendi pozisyonunda oynaması önemli tabii ama takım halinde kazanma ruhu ortaya koymak daha önemli. Tabii ki zor bir periyot ama üzerinden geleceğiz… Şimdi önümüzde Trabzonspor maçı var deplasmanda oynayacağımız. Oyuncularımız mücadele olarak yine iyi bir performans göstermeleri gerekiyor, bunu yapacaklarına da inanıyorum..”

Korkmaz, Lincoln’ün oyundan alınırken gösterdiği tepki hakkında ise şu yorumu yaptı; “Oyuncular oyundan çıkarken üzülebilir, ben bu hareketi üzüntüsüne veriyorum. Gereken konuşmayı yapacağız tabii ki..”