Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => OYUNCULARIN SOHBET YERİ => YENİ OYUNCULARIN TANIŞMA MEKANI => Konuyu başlatan: D E M 0 N * - 06 Mayıs 2009, 21:45:49
-
S.a
ben tolga belki tanımışınızdır çok uzun süre oldu görüşmüyeli . yeni üyeliğimle güsel vakit geçirmek için tekrar aranıza katıldım..
-
vay aleyküm selam tolgacığım hoşgeldin nasilsin? özledik seni valla :'(
-
hoşgeldin demon
-
Hoşbulduk beyler . iyiyim vallahi sizi sormalı :)
bende sizi çok özledim :yemek
-
hoşgeldin tolga.
-
Hoşbulduk beyler . iyiyim vallahi sizi sormalı :)
bende sizi çok özledim :yemek
Biz de iyiyiz sağolasin kardeşim anlat bakalım nerelerdeydin bu kadar zamandır msnde de göremiyordum seni pek
-
Valla Çok uzun süredir Kız peşindeydim sonra sorunlar çıktı ayrılmak zorunda kaldım .
buda son senem okulda bundan sonra okul bitiyor bana..senenin sonuna geldik.
bundan 4 ay a kadar gene net 'deydim o 4 ay boyunca arkılerle sırf Counter Strike Source Oynadık hala oynuyoruz.
4 ay css ondan önce kız ve bu 4 ayın içinde olan css oynamamda okulda vardı tabi . Okulumda Son 2 Ay .
forumdan felan uzak durdum uzun süre çünkü hep sorun oluyodu beni sevmiyende çoktu ve burdan ayrılmıştım zaten .
aslında birkaç hafta önce gelmiştim site kapalıydı . neseki tekrar döndüm oyunsiteniz' e..
Özlemimin bittiği an =)
hoşgeldin tolga.
Hoşbulduk Kardeşim..
-
09 oynuyor musun özledik senle maç yapmayı : )
-
şuan pc de Fifa yok malasef.
buda msn adresim [email protected]
-
şuan pc de Fifa yok malasef.
buda msn adresim [email protected]
hmm Msn kullanmiyorum uzun süredir : ) Bu arada Şu an Almanyada misin Tolga
-
evet, ama bu sene allah izin verirse 8.ayın başında yani tam 3 ay içinde Türkiyeye izine gelicem.
-
siteye eskilerden birisinin döndüğünü görmek cok mutlu etti beni ,tekrar hoşgeldin tolga cemalakkoyuda cagırıyım mi :D
-
Hoşbulduk Kardeş =)
Benim İçin Fark etmez bu saat'den sonra kimselen tartışcak değilim :)
-
siteye eskilerden birisinin döndüğünü görmek cok mutlu etti beni ,tekrar hoşgeldin tolga cemalakkoyuda cagırıyım mi :D
eskileri görmek beni de mutlu ediyor gerçekten. cemal gelirse de seviniriz ;D
-
siz de yüz yok demekki ;)