Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Hamza - 18 Temmuz 2009, 16:00:44
-
Merhaba Arkadaşlar,
Bu sene üniversite sınavlarina gireceğim inşallah. 2010 Temmuz ayına kadar burada olamayacağim. Hepiniz Kendinize Çok iyi bakın. Benim yokluğumda siteyi de boşlamayin : ) Gitmeden evvel iyi bir yönetim kadrosu kurmayı planliyordum fakat buna vaktim kalmadı. Şu anda herkesin biraz sorumluluk almasini bekliyorum.
İyi kötü zamanlarimiz oldu. Dilekolay 4 sene beraber olduk burada. Çok şey paylaştik birbirimizle. Birbirinden güzel Organizasyonlar düzenledik ve düzenlemeye de inşallah devam edeceğiz. Kimse Merakta kalmasın Gitmeden evvel Domain Süresini Extra 1 yıl daha uzattım. 2011 Nisan ayına kadar Bir kesinti olmayacak demektir bu : )
Hepinizi Seviyorum Allaha emanet olun
____
Ben gelene kadar konu sabit kalsın : p
-
Eyw Kardeşim.Gözün arkada kalmasın.Ben ve yönetici arkadaşlarla inşallah site sen geldiğinde daha güzel ve hareketli olacak.İyi çalışmalar.Konuyu ise çöpe taşıyorum :D :P
-
Müdür nisandan sonra uzayacak mı süre
-
Eyw Kardeşim.Gözün arkada kalmasın.Ben ve yönetici arkadaşlarla inşallah site sen geldiğinde daha güzel ve hareketli olacak.İyi çalışmalar.Konuyu ise çöpe taşıyorum :D :P
Sağolasin Abdullah
Müdür nisandan sonra uzayacak mı süre
Duymamış olayım bunu :)
-
seninle konuşmam lazım
-
Gitmeden konuştuk iyi oldu : )
Arkadaşlar Çıkıyorum ben Görüşmek üzere
-
Msn Gelmedinki Hamza Nasil Çıkıyorsun Seni Bekliyorum Sabahtan Buyana..
-
Gitmeden konuştuk iyi oldu : )
Arkadaşlar Çıkıyorum ben Görüşmek üzere
Allaha emanet ol hocam. Gozun arkada kalmasin.
-
gitti... :'(
-
sınavlarında başarılar.
-
Başarılar Hamza..
-
Başarılar İnş Kazanırsın :)
-
Hamza abi özleyeceğiz son 1,5 ay bazı sorunlarla uğraşıyordum online olamadım sitede ama senin gözün sakın arkada kalmasın oyunsiteniz var olduğu sürece biz hep burada olacağız, osc bu sene bekleneni veremedi ancak bu haftadan itibaren siteyi coşturmayı planlıyoruz.sana öss de başarılar diliyorum abi her şeyden önemlisi sınavlar.kendine iyi bak :)
-
:-* :V
-
Hamza abi özleyeceğiz son 1,5 ay bazı sorunlarla uğraşıyordum online olamadım sitede ama senin gözün sakın arkada kalmasın oyunsiteniz var olduğu sürece biz hep burada olacağız, osc bu sene bekleneni veremedi ancak bu haftadan itibaren siteyi coşturmayı planlıyoruz.sana öss de başarılar diliyorum abi her şeyden önemlisi sınavlar.kendine iyi bak :)
artık icraata geçsek emre
-
Beyler isterseniz yönetim toplantısı yapalım yapılacaklarla ilgili uygun bir tarihte ? Herkese uyarsa.
-
Evet Çok İyi Olur .