Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FİFA 2007 TURNUVALARI => Konuyu başlatan: gfb_sero - 06 Ekim 2006, 21:25:12
-
Evet beyler biliyosnuz ki Fıfa 07 oyunu çıkalı bayağı oldu. İçinde türkiye ligide var bu kendi ligmizden bi turnuva düzenleyelim mi ??
-
düzenleyelim gerçekten mükemmel olur bu forumda hay aklınla bin yaşa seroo ;D :D ;D zaten düşünüyoduk :D
-
Benim fikrim len sulanma :D :D :D
-
aynen kardeş düzenliyelim ben yerimi ayırttırdım bile
-
kardes bende zaten hamza abiye sölicektim düzenliyelim die
-
Tamam hamza kardeşimde gelsin onunlada konuşalım düzenliyelim.Ben bu ligi düzenlemeye hazırım yani :D :D
-
ii oldu düzenlendiği
-
Bencede süper olur beyler ama aramızda aynı takımı tutan bayağı kişi war ??? ??? ??? ??? ???
-
Yapalim super olar
-
ewet ewet düzenleyelim hemen yapalım bunu süper olur ilerde işi götürür premier lig falanda ekleriz :)
-
RaiN arkadaşımızında dediği gibi aramızda aynı takımı tutan çok kişi var takımların güçleride ortada nasıl olacak peki şahsen ben galatasaraylıyım ve galatasarayı almak isterim ve aramızda çoğu kişide tuttuğu takımı ister onun içinde ben pek sıcak bakmıyorum bu olaya. düşünsenize mesela ben galatasarayı alacam diğer arkadaş misal rize spor denk geldi bu iki takım arasındaki güç durumu nasıl olacak o yüzden pek adil olmayabilir
-
bende warim benim takimim KAYSERISPOR simdiden söleyim ;D ;D ;D
-
SEROO KARDEŞİM SEN HER ŞEYİYİLE İLGİLNECEKSEN
UERO LİG BİTER BİTTMEZ AÇARIZ
-
oyunsiteniz ikinci euro ligimiz biter bitmez tsl açacağiz arkadaşlar .
-
yaşasııınn :D ben açiimmm ben işlgilenmek isitoym hamzaa :D
-
tamam baba tsl senindir . euro ligimiz bitince hatirlat açalim hemen ;)
-
abi msnye gelsene
-
BENİM TERCİHLERİM
1.FB
2.BJK
3.TS
4.GS
5.KAYSRİ
6.VESTEL
BUNLARDAN BİRİNİ ALMAK İÇİN HIZLI OLCAM HADİ BAKALIM
-
aga daha 1.5 ay var :D
-
abi msnye gelsene
şimdi çikmam gerekiyor meteciğim . yarın konuşalim artik . çok acil ise bana p.m at . akşam gelince okurum ben ;)
-
oke abi
-
tamam baba tsl senindir . euro ligimiz bitince hatirlat açalim hemen ;)
oke aga sağolasın süper olucak inş. ;)
-
Arkadaşlar bugün çok süpriz gelişmeler oluştu şimdide sinile paylaşmak istiyorum :D hamzayla birlikte aldığımız kararda 2.euro ligin bitiminde bir turnuva açılıcaktır turnuvayı şöle izzah ediim euro ligin bitiminde 18 takımlık veya 20 takımlık bir lig açılıcaktır. lig haftalık oynanmıcaktır. herkes turnuvada bulunan rakibiyle herhangi rast gele rakbiyle maçını yapıp açıcağımız sonuçlar bölümüne belirticektir maçlarını bitiren arkadaşlar. bana özel msj atıcaklardır bütün maçlarımı tamamladım şeklinde ve bütün maçlar tamamlandığında o 20 kişiden ilk 18 kişi türkiye süper ligine adını yazdıracaktır. bunu neden yapıyoruz diye sorarsanız ilk 18de sıralama oluştuğunda lig 1.si ilk takım seçme hakkına sahip olacaktır ve 2,3,4,5,6.... şeklinde herkes takımını seçicektir. böle daha adil olucağını düşündük bundna başkada bi çözüm bulamadık arkadaşlar
DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM... ;)
-
Arkadaşlar bugün çok süpriz gelişmeler oluştu şimdide sinile paylaşmak istiyorum :D hamzayla birlikte aldığımız kararda 2.euro ligin bitiminde bir turnuva açılıcaktır turnuvayı şöle izzah ediim euro ligin bitiminde 18 takımlık veya 20 takımlık bir lig açılıcaktır. lig haftalık oynanmıcaktır. herkes turnuvada bulunan rakibiyle herhangi rast gele rakbiyle maçını yapıp açıcağımız sonuçlar bölümüne belirticektir maçlarını bitiren arkadaşlar. bana özel msj atıcaklardır bütün maçlarımı tamamladım şeklinde ve bütün maçlar tamamlandığında o 20 kişiden ilk 18 kişi türkiye süper ligine adını yazdıracaktır. bunu neden yapıyoruz diye sorarsanız ilk 18de sıralama oluştuğunda lig 1.si ilk takım seçme hakkına sahip olacaktır ve 2,3,4,5,6.... şeklinde herkes takımını seçicektir. böle daha adil olucağını düşündük bundna başkada bi çözüm bulamadık arkadaşlar
DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM... ;)
ii oluır derim amett .karara saygılıyım.aslında 9 takım 1.ligde 9 takım da 2.ligde olsa iii olur benim fikrim
-
nadir çok iyi bir fikir bu değerlindirmeye alıcam inanki ;) elem yapacağımız ligte ilk 9u alan 1.ligte mücadele eder diğerleri 2.ligte 1. ligte son 3 sırayı alan düşer 2.ligte ise ilk 3 sırayı alan yükselir bu gerçekten mükemmmel olur takım seçmede aynı şekilde olur 1.olan takımını seçer 2,3,4,5... diye sırasıyla arkadaşların almak istedikleri takımı sorarız fikrini paylaştığın için sağol nadir ;)
-
nadir çok iyi bir fikir bu değerlindirmeye alıcam inanki ;) elem yapacağımız ligte ilk 9u alan 1.ligte mücadele eder diğerleri 2.ligte 1. ligte son 3 sırayı alan düşer 2.ligte ise ilk 3 sırayı alan yükselir bu gerçekten mükemmmel olur takım seçmede aynı şekilde olur 1.olan takımını seçer 2,3,4,5... diye sırasıyla arkadaşların almak istedikleri takımı sorarız fikrini paylaştığın için sağol nadir ;)
önemli diil kardeşim görevim siz bana turnuva hakkında format sorun bende üreteyim hemen
-
bence super olur diger sitelr genellikle bunun yapiyor odullu olanlari bile var yani