Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FIFA 2010 CUPS => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 48 KİŞİLİK BÜYÜK ÖDÜLLÜ FİFA 10 TURNUVASI => Konuyu başlatan: Hamza - 05 Haziran 2010, 14:59:28
-
64 Kişilik bu dev organizasyon 4 kişi tarafından yönetilecektir. Ve yönetici kişiler arasında tarafımca iş bölümü yapılacaktır. Bu organizasyonu yönetmek istiyorsanız konu altından veya özel mesaj yolu ile başvuruda bulunabilirsiniz.
-
Ben yardım etmek isterim.
-
Ben yardım etmek isterim.
Teşekkürler. Görevli listesinde olacaksın. 4-5 başvuru daha olsun Turnuvamızın kayıtlarını açarım ben ve başlarız inşallah. Her yönüyle kusursuz bir organizasyon istiyorum bu yüzden planlama yapmadan acele bir şekilde başlamak doğru olmaz. Başvurularınızı beklemekteyim
-
ben de yardım ederim hamza abi :)
-
;) turnuvanın başlama tarihine göre bende yardım ederim :)
-
ben de yardım ederim hamza abi :)
Emre seni zaten listeye yazmıştım. Sağol :)
;) turnuvanın başlama tarihine göre bende yardım ederim :)
Kesin tarih vermeyeyim ama fazla uzatmadan başlarız kayıtlara 1 hafta gecikir en fazla o da.
Turnuva yöneticisi gönüllüsü olarak 2 kişi daha bekliyorum. Formatı belirledim. Uzun soluklu bir organizasyon olacağı için işi 1-2 kişinin omuzlarına bindirmek doğru olmaz.
-
Benide yaz kaptan
-
HAMZA PMYE BAKSANA
-
Arkadaşlar ilginizden ötürü çok memnun kaldığımı söylemek istiyorum. Teşekkür ederim hepinize. Güzel bir ekiple yöneteceğiz turnuvayı inşallah
-
ben de warım pm at bencene formattı anlat herkeze görew dağılımı yapalım fln filan
-
yer varsa bende yardım etmek isterim
-
ben de warım pm at bencene formattı anlat herkeze görew dağılımı yapalım fln filan
Sağol tugay. Formatı kayıtları açtığımız zaman duyuracağım.
yer varsa bende yardım etmek isterim
Teşekkürler. Tamam mert. Kayıtların tamamı yapılıp, Turnuva başladığı zaman Msnde hepinizi toplu konuşmaya alarak çalışmalara başlayacağız. O sırada görev dağılımını açıklayacağım.
-
Tamam Teşekkürler
-
hamachii olsun benim msnde sorun war laptoplada giremiyom masa üstüylede :)
-
HAMZA İKİ TURNUVANIN KAYITLARINIDA AYNI ZAMANDA AÇALIM Kİ İKİ TURNUVAYA KATILAN SAYI ARTAR ;)
-
Beyler kusura bakmayın ben yönetimde olamayacağım galiba 1 ay kadar çok yoğun olacağım ilgilenemeyebilirim.
-
Beyler kusura bakmayın ben yönetimde olamayacağım galiba 1 ay kadar çok yoğun olacağım ilgilenemeyebilirim.
est. önemli değil kardeşim
HAMZA İKİ TURNUVANIN KAYITLARINIDA AYNI ZAMANDA AÇALIM Kİ İKİ TURNUVAYA KATILAN SAYI ARTAR ;)
evet iyi fikir. O şekilde yapalım
-
SEN O ZAMAN İKİ TURNUVANIN KAYITLARINI NE ZAMAN İSTERSEN AÇARSIN HAMZA
-
1 Ay Felan Yoğun olan biri Varsa :W Yerine girebilirim ;)
-
1 Ay Felan Yoğun olan biri Varsa :W Yerine girebilirim ;)
tamam hocam seni de görev dağılımı yaparken çağırırız. Bu arada hatırlatın bir ara hepinize oyunsiteniz uzantılı msn alalım. Oradan görüşürüz
-
Okey...
-
Benim Msn Çalışmıyo Siliyorum Yüklüyorum yemiyo Hamachiden Görüşelim
-
Tamamdır Sorun Çözüldü Msn de istediğin kadar msn açabilirsin Hamza :)
-
İnş Zevkli birşeY Olur...
-
Tamamdır Sorun Çözüldü Msn de istediğin kadar msn açabilirsin Hamza :)
Nasil düzelttin : )
-
şifreyii değiştirdim :) oldu sorun benim msnden kaynaklıymış :)
Hamza Kayıtları Açmaya Başlıyalım Bencene
-
Daha Görev Dağaılımı Felan Ne zmn Yapcaz?
-
Turnuva Kayıtlarının açılması için Kesin Tarih :
28 Haziran 2010 Pazartesi
Son 10 Gün. Çevrenizde kim varsa haber verin, kayıtlarımız çabuk dolsun arkadaşlar
-
ben olmam :)
-
neden ;D
-
Hamza nasıldı sınav öbür sınava gir de tatille buraya gel kafaları çekeriz :)
-
Hamza nasıldı sınav öbür sınava gir de tatille buraya gel kafaları çekeriz :)
Sınav fena değildi. Geometri 30 soruda 3 yanlış, Matematik 50 soruda 1 yanlışım var. bir kaç da boş var. Ehe Sinop'ta mısın sen hocam :)
-
Evet Sinoptayım hamza ??? :)
-
Yazın uğrayabilirim oraya. Sinop'a gelirsem söylerim ;D
-
HAMZA BEN TURNUVALARDAN ANLARIM G YIL SENİN YOKLUĞUNDA G MODERATÖR OLARAK Bİ KAÇ TURNUVA AÇMAYA ÇALIŞTIK OLDUDA AMA İLGİ ÇOK AZ İNANKİ ŞU AN AĞ AĞ DOLAŞIYORUM BİR KAÇ GÜNDÜR İNCELEME YAPIYORUM AĞLARDA İLGİLENENLERİN SAYISI %10 %5 CİVARINDA 200 KİŞİLİK BİR AĞDAYIM 20 Sİ ANCA AÇIYO VE SÜREKLİ ONLAR OLYUORLAR NEYSE LAFI UZATMAYA DEĞMEZ 64 KİŞİ ZOR AMA DENEMEYE DEĞER .......1 GÜNE ZOR BULUNUR 1. GÜN KAYITLAR 2. GÜN TURNUVA BAŞLASIN BENCE CVP LARSAN SEVİNİRİM NAMI DEĞER 90 ORHAN :=)
-
HAMZA BEN TURNUVALARDAN ANLARIM G YIL SENİN YOKLUĞUNDA G MODERATÖR OLARAK Bİ KAÇ TURNUVA AÇMAYA ÇALIŞTIK OLDUDA AMA İLGİ ÇOK AZ İNANKİ ŞU AN AĞ AĞ DOLAŞIYORUM BİR KAÇ GÜNDÜR İNCELEME YAPIYORUM AĞLARDA İLGİLENENLERİN SAYISI %10 %5 CİVARINDA 200 KİŞİLİK BİR AĞDAYIM 20 Sİ ANCA AÇIYO VE SÜREKLİ ONLAR OLYUORLAR NEYSE LAFI UZATMAYA DEĞMEZ 64 KİŞİ ZOR AMA DENEMEYE DEĞER .......1 GÜNE ZOR BULUNUR 1. GÜN KAYITLAR 2. GÜN TURNUVA BAŞLASIN BENCE CVP LARSAN SEVİNİRİM NAMI DEĞER 90 ORHAN :=)
Öncelikle hoşgeldin kardeşim. 64 Kişiyi toparlamak eskisinden daha zor onu biliyorum malesef. Bu rakama ulaşamazsak 24-32 veya 48 kişili açmayı düşünüyorum. Burada turnuva yönetimi için yardımcı arıyorum diye konu açmamın başlıca sebebi buydu zaten. Yönetimde yer alan herkes en azından bir 5-10 kişi davet ederse hedeflediğimiz rakama kolayca ulaşabileceğiz inşallah. Sen de yardımcı olmak istersen, çevrem geniş diyorsan kapımız açıktır sonuna kadar.
-
ÇEVREM GENİŞ DEĞİL 3 KİŞİ OLUR İŞTE NURULLAH BEN BİRDE ONUN KUZENİ BURAK DAHA KİMSE YOK TANIDIKLARIMDAN FİFA OYNAYAN
BENDE ÇOK SEVİNDİM SENİ BURDA GÖRÜNCE :=) .........ALFANSO ÇOK İYİ BİRİ AMA BAZEN ÇOK SİNİRLENEBİLİYOR ANİ KARARLAR VERİYOR GEÇEN YILKİ LİGDE NURULLAHLA BİRLİKTE ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞTIK BEN SONRADAN GİRMİŞTİM LİGE SONUNCUYDUM TÜM İYİ ADAMLARIMI TRANSFER NİYETİNE VERMİŞTİM ONA :=) .....AMA BU YIL İNŞALLAH BARÇA BANA DÜŞER ÇOK İSTİYORUM MESSİYİ ASLINDA BU YIL MİLLİ TAKIMLARLA YAPSAK DAHA İYİ OLUR BENCE ....AMA KARAR SENİN DAHA ZEVKLİ OLUR
-
Aslında milli takımlarla da yapabiliriz hazır dünya kupası da oynanıyorken iyi olur. O zaman katılımcı sayısını 32'ye çekerek gerçek dünya kupası formatında oynarız ne dersiniz ?
-
ben süper derim öyle daha iyi olur da fifada hep arjantin ispanya kapışır birde brezilya diğerleri kötü biraz ama ben türkiye olucam :=) .......milli daha iyi ama ligde olsun milli 6 kişilik olsun zaten 6 iyi takım var ama yinede son söz senin derim
-
Takımları kura ile mi versek yoksa eski usuldeki gibi kim önce yazarsa onun mu olsun ;D
-
kura daha iyi yaa ben arjantin olucam inşallah bi ayar çekeriz yyhaw nurullah portekiz i seviyo seni bilmiyorum ......diğerlerinisde tabiki ama bu yaz güzel olucak benimde sınav var haftaya .....bütünlemeler :=) ....lisedeyim hala sürünüyom
-
kura daha iyi yaa ben arjantin olucam inşallah bi ayar çekeriz yyhaw nurullah portekiz i seviyo seni bilmiyorum ......diğerlerinisde tabiki ama bu yaz güzel olucak benimde sınav var haftaya .....bütünlemeler :=) ....lisedeyim hala sürünüyom
zayıf mı geldi yoksa ortalama yükseltmek için mi giriyorsun :)
-
Zayıf geldi .........anadoluda okuyom o yüzden zorluyolar bayağa ama fende olsam şimdiye pes etmiştim :_=:) :cup
-
Zayıf geldi .........anadoluda okuyom o yüzden zorluyolar bayağa ama fende olsam şimdiye pes etmiştim :_=:) :cup
Lisede normal zayıf gelmesi olsun o kadar. Bu arada bu yükseltme sınavları çok kolay oluyor haberin olsun. Birazcık çalışmayla kesin yükseltirsin.
-
İnşallah Almanca ve Fizik 4 yapmaya çalışıcam bakalım
-
hangi okuldaydın
-
İnegöl Talp Anadolu lis
-
Yazın uğrayabilirim oraya. Sinop'a gelirsem söylerim ;D
Tamam aqam qelirsen zaten paso iskele denizdeysekte zaten burdan haberleşiriz
-
S.A Herkese Merhaba.. Uzun bi aradan sonra siteye gelebildim sonunda.. Hamza, Cüneyt nasılsınız ? siteyi özlemişim vala.. ;)
-
H GELDİN BEBE 13 3 YENİLMİŞTİR ARKADAŞ BANA FİFA 10 DA KAYDI HALA DURUYO
:=====)))))
Hamza bu unutmuş yhaw oynamayı vallaha
-
S.A Herkese Merhaba.. Uzun bi aradan sonra siteye gelebildim sonunda.. Hamza, Cüneyt nasılsınız ? siteyi özlemişim vala.. ;)
Aleyküm selam kardeşim. Biz de seni özledik valla ne kadar oldu girmeyeli neler yapiyorsun anlat bakalım ? Sınava mı hazırlanıyordun hocam
-
H GELDİN BEBE 13 3 YENİLMİŞTİR ARKADAŞ BANA FİFA 10 DA KAYDI HALA DURUYO
:=====)))))
Hamza bu unutmuş yhaw oynamayı vallaha
O kadar olsun 1 senedir oynamıyor adam fifayı. Bir kaç hafta sonra gör sen Nurullahı ;D
Bu turnuvada favorim Nurullah : ))
-
Ben de favoriyim :=) ........Birde şunu sölicem oyunda aldığım ss yi nasıl buraya foto olarak atıcam bi anlatırmısın
-
Ben de favoriyim :=) ........Birde şunu sölicem oyunda aldığım ss yi nasıl buraya foto olarak atıcam bi anlatırmısın
print screen tuşuna basıldıktan sonra painti açın sayfayı ctrl+v kombinasyonlarıyla yapıştırın jpg veya gif formatında kaydedin. Arkından resim upload sitelerinden birinden resminizi upload ederek forum için uygun olanı kopyalıyarak buraya mesaj'a ekleyin.Resim upload olarak http://imageshack.us en meşhuru. Bunun haricinden google'dan arama yaparak başka seçeneklere ulaşabilirsiniz.
-
saol apo teşşkürler :) çok iyi anlattın
print screen tuşuna basıldıktan sonra painti açın sayfayı ctrl+v kombinasyonlarıyla yapıştırın jpg veya gif formatında kaydedin. Arkından resim upload sitelerinden birinden resminizi upload ederek forum için uygun olanı kopyalıyarak buraya mesaj'a ekleyin.Resim upload olarak http://imageshack.us en meşhuru. Bunun haricinden google'dan arama yaparak başka seçeneklere ulaşabilirsiniz.
-
URL=http://img195.imageshack.us/i/adszvv.gif/](http://img195.imageshack.us/img195/2360/adszvv.gif)[/URL]
YENDİĞİM KİŞİ NURULLAH TANIYAN TANIR :=) :(ar) :(ar) :(ar) :(dj)
-
evet hamza sınavlar falan pek giremedim. bu arada fifa10 bende atari gibi saha falan hiç net değil tarla gibi.. oyuncularda öle. siz ayarları falan nasıl yapıyosunuz siz de de öle mi ?.. ha bi de orhanın aldığı farklı galibiyeti kınıyorum :D bi kazaydı :W
-
Haaaa Haaaa Haaaa ..........Her zaman yenerim seni fifa 10 da üstüme tanımam ben barçaysam tabi
-
Kayıtları P.Tesi açiyoruz beyler. Bu sırada sıkı idman yapın :)
-
Her zaman :=)
-
Lisede normal zayıf gelmesi olsun o kadar. Bu arada bu yükseltme sınavları çok kolay oluyor haberin olsun. Birazcık çalışmayla kesin yükseltirsin.
kanka bütler nasıl kolay oluyo onu anlamdım ben mi hiç qirmedim sen mi ? :W
-
:av :av :av :av :av :av :av :av :dm :dm :dm :dm :dm :dm :dm :dm
-
kanka bütler nasıl kolay oluyo onu anlamdım ben mi hiç qirmedim sen mi ? :W
Genellemek yanlış oldu demekki. Benim girdiğim yükseltme sınavları, normal okul dönemindeki sınavlardan hep daha kolay olmuştur:)
-
hamza oyunu hangi çözünürlük ayarlarında oynucaz en iyi ayarlamaları yazalım siteye herkes öyle yapsın.. benim fifa 10 atari oynar gibi gösteriyo :S
-
hamza oyunu hangi çözünürlük ayarlarında oynucaz en iyi ayarlamaları yazalım siteye herkes öyle yapsın.. benim fifa 10 atari oynar gibi gösteriyo :S
Donma yaşanmadığı sürece çözünürlük artık problem değil. Eskiden İnternet bağlantıları zayıf olduğu için çözünürlük kısıtlaması getiriyorduk. Şimdi rakipler aralarında anlaşabilir çözünürlüğü. Ben en yüksek çözünürlükte oynayacağım
-
Hamza seinle bu gün bir maç yapallıımı saati sen belirle....
-
(http://img163.imageshack.us/img163/5106/19188429.gif) (http://img163.imageshack.us/i/19188429.gif/)
YENİLEN KİŞİ: gs__08 yani nurullah
-
Hamza seinle bu gün bir maç yapallıımı saati sen belirle....
tamam. Henüz cd leri almadım. Alınca yaparız :)
-
Arkadaşlar Kayıtları Bugün akşamleyin başlatacağım. Bilginize
-
Tamam Ligi sana sormadan açtım ama temaları falan bulursun sağlam 4 kişi buldum 4 te sen bul 2 de gelir yarın başlayalım
-
yeni gelenler var evet. Maçları aksatmadan oynarlar diyorsan sorun yok. İyi bir lig olsun istiyorum
-
1 i çok ii de diğeri şüpeli :=) ....AMA diğerleride bulsun olmadı beğenmezsek banlayıp atarız ne dersin kurallar listesi yapalım 3 defa uymayan şut 2 tanede yedek olsun
-
Ligde kurallar sıkı olacak zaten. Mazeretsiz 1 maç kaçıran olursa direk diskalifiye edeceğiz. Eğer belirttiğimiz programda müsaid olmayan olursa bunu Erteleme Maçları bölümüne mesaj yazarak belirtmesi gerekecek ve müsabakayı ileri bir güne erteleyeceğiz.
-
hımmm .... nurullahla bi maç yapmışız
5 2 den 5 5 yaptım 6 5 yenildim çeviripte yenilmek koyuyo adama çok
-
Ehe boşuna demedim Nurullah favorim diye : ) Tek ihtiyacı biraz antremandı onu da yaptı mı bir kaç güne bomba gibi olacak ;D yetenek var adamda
-
Yerim Onnun Yeteneğini hep 85 ten sonra 1 farkla yeniyo d oldum
-
Kayıtlar 13.30'da açılacaktır
Bilginize
-
Ehe boşuna demedim Nurullah favorim diye : ) Tek ihtiyacı biraz antremandı onu da yaptı mı bir kaç güne bomba gibi olacak ;D yetenek var adamda
tşk ederim hamza benim hakkımdaki düşüncelerin için :) ama bu fifa10 eskilerine göre beni hayal kırıklığına uğrattı fifa 05-07-09 en güzelleriydi fifa tek rakamlı yılları güzel yapıo çiftleri batırıo nedense =)
-
HAMZA YARIN CHPDE TOPLANTIM VAR ONDAN SONRA GELİCEM YAKLAŞIK 9:30 GİBİ FLN ÇIKMAYIN AGA GECE UZUN :) BİRDE EMREYYE ULAŞAMIYORUM HAMADAN CVP VERMİYO ULŞMAMIZ LAZIM GRAFİKÇİMİZ YOK
-
:cup :cup :cup :cup :cup
-
HAMZA YARIN CHPDE TOPLANTIM VAR ONDAN SONRA GELİCEM YAKLAŞIK 9:30 GİBİ FLN ÇIKMAYIN AGA GECE UZUN :) BİRDE EMREYYE ULAŞAMIYORUM HAMADAN CVP VERMİYO ULŞMAMIZ LAZIM GRAFİKÇİMİZ YOK
evet Emre'ye ben de ulaşamıyorum kaç gündür. Nereye kaybolduysa
-
baslama zamanina gore bende yardim ederim
:cup
-
baslama zamanina gore bende yardim ederim
:cup
Merhaba. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz ve İlginiz için de teşekkür ederim. Turnuva kayıtlarımız başladı.Kayıtlar dolduğu zaman Görev dağılımı yapacağız. Bu sitedeki ilk mesajınız. Turnuva başlayana kadar burada aktif olur paylaşımlarda bulunursanız Turnuva yetkilisi olarak sizi de yazabilirim.
-
Hamza Benim Görev Gelmedi Bitmedimi Deneme Sürecim :=).....Dediğim Gibi G yıllardanda biliyorum
-
Hamza Benim Görev Gelmedi Bitmedimi Deneme Sürecim :=).....Dediğim Gibi G yıllardanda biliyorum
Moderatörlük başvuru bölümünde gelişmeleri yazdım ben
-
Haydi beyler güzel bir turnuvaya daha İmza atalım...
-
Haydi beyler güzel bir turnuvaya daha İmza atalım...
el birliği ile hazırlayacağiz inşallah unutulmayacak bir turnuva
-
YAPARIZ HAZIRLARIZ HOCAM İŞİN İÇİNDE SEN VARSAN ZATEN KENDİLİĞİNDEN OLUR :=)
-
eyv
-
Bİ ARA TELEFONUNA BAKSAN DİYORUM :=)
-
Ya kardeş ben 64 lük turnuvaya adımı yazdırdım.Sonra bakıyım bi dedim sonrakiye tıklıyom açılmıyo gene aynı sayfa karşıma geliyo acaba üyeliğimmi olmadı bi haber verirmsin bana
(http://)
-
Yahu kardeşim 1 AY BOYUNCA 64 kişinin dolmasını mı bekleyeceğiz ???? 32 kişilik olsun ne fark eder ? başlayalım hemen ! ???
-
Ya kardeş ben 64 lük turnuvaya adımı yazdırdım.Sonra bakıyım bi dedim sonrakiye tıklıyom açılmıyo gene aynı sayfa karşıma geliyo acaba üyeliğimmi olmadı bi haber verirmsin bana
(http://)
Kaydınızda bir sorun yok. başarılar
-
Yahu kardeşim 1 AY BOYUNCA 64 kişinin dolmasını mı bekleyeceğiz ???? 32 kişilik olsun ne fark eder ? başlayalım hemen ! ???
http://www.oyunsiteniz.com/forum/bfont-colorgreen64-kythylyk-font-font-colornavy-buyuk-odullu-font-fyfa-10-turnuvasi-font-colororange/kayitlar-buradan-yapilacaktir-t115943.72.html
burada yazdım size
-
.