Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => OSC 2010 FFC => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OFFC 4 => Konuyu başlatan: yyusuf1993 - 06 Temmuz 2010, 02:00:37
-
1. MAÇ SÜRESİ BİR YARİSI 6 DAKİKA OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 16 DAKİKA 'DAN OYNANACAKTİR.
2.MÜSABAKA OYNANİRKEN BİR TARAF TEKNİK OLARAK GÖRÜNTÜDE BOZUKLUK ( LAG OLMA ) KASILMA GÖRÜYORSA OYUNUN İLK 10 DAKİKASİNDA ÇİKMA HAKKI BULUNMAKTADİR . FAKAT 10.DAKİKADAN SONRA EĞER BİR TARAF GÖRÜNTÜ BOZUK DİYE OYUNU TERKEDERSE İLK İKAZİNİ ALİP İKİCİSİNDE UYARİ GELMEDEN DİREK DİSKALİFİYE OLACAKTİR.
3. KARTLAR VE OFSAYTLAR AÇİK OLMAK ZORUNDADİR
4. OYUN HİZİ = FAST GÖRÜNTÜ KALİTESİ = LOW ( en düşük ) OLACAKTİR .
5. EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ = 800 600 OLACAKTİR..
6. SEVİYE = WORLD CLASS
7. MAÇLAR DİREK İP İLE ( OLUYORSA ) OLMUYORSA HAMACHİ İLA OYNANACAKİR..
8. MAÇLARİN BİLGİSAYAR KLAVYESİ DİŞİNDA HERHANGİ BİR JOİSTİK İLA OYNANMASİ SERBESTTİR . HERHANGİ BİR KISITLAMAMIZ YOKTUR .
9. MAÇ SONU PRİNT - SCREEN ALMA ZORUNLUĞU YOKTUR . SONUCU YAZMANİZ YETERLİ OLACAKTİR
-
Kurallara uyalım arkadaşlar.
-
uyarız tebi :(alk)
-
Kurallar bizim için var sonuçta :)
-
Kurallar bizim için var sonuçta :)
aynen öyle kardeşm :)
-
güzel bir sohbet ortamı içerisinde bir turnuvaya doğru yol alıyoruz :W
-
güzel bir sohbet ortamı içerisinde bir turnuvaya doğru yol alıyoruz :W
:W bu arada şu ödül takım forması olmasa :D herkezn kullancagı bişey olsa iyi olur . takım forması giymek isteyen var istemeyen var :D ben istemiyorm mesela :D
-
hamza abi ye iletmen lazım ;)
-
görür belki :D cevap vermiyoda :W
-
görür görür merak etme :)
-
Her mesajı görüyorum ben merak etmeyin :) Tamam Forma vermeyiz. Ben zaten daha çok elektronik bir ödül düşünüyordum
-
Her mesajı görüyorum ben merak etmeyin :) Tamam Forma vermeyiz. Ben zaten daha çok elektronik bir ödül düşünüyordum
:D sevindim hocam buna forma isteyen kadar istemeyende var . herkezin isticegi bişey olsa daha iyi olur bence .
-
musluktan akan suyun rengini soğuksa mavi sıcaksa kırmızı gösteren bir şey var bence süper ödül olur İstanbul'da var ondan 15 Lira falan
-
musluktan akan suyun rengini soğuksa mavi sıcaksa kırmızı gösteren bir şey var bence süper ödül olur İstanbul'da var ondan 15 Lira falan
herkes beğenmez bence onu
-
beğenir beğenir bir anket yapalım istersen konuyu ben açarım ne diyosun?
-
beğenir beğenir bir anket yapalım istersen konuyu ben açarım ne diyosun?
Ankete gerek yok hocam. Zaten kayıt olurken yazdı herkes
-
NAPÇAM NU YUSUF Bİ İŞİME YARAMAZKİ 4GBFLASH DAHA İİ DİR ONDAN HEMDE 1000 KAT :=)
-
Hocam bence Anket yapalım . ;D veya flash daha iyi 4 gb veya 8 .d :W
-
:) öle aslında
-
Heh Sonunda Yola Geldin :=)
-
;) değişiklik olsun dedim