Arkdaşlar bende bu turnuvada olmak isterdim çok ama hamza kardeşim bu turnuvada benden çekindiği için kayıtları iftardan sonra açmadı kendisini şiddetle kınıyorum elveda hamzaaa :D :D :D :D
abi ne zmn biter turnuva
o zmn ben yapamam abi çünkü internet cafedeyim şu an cmylmzzz kardes imi beklemedeyim abi
hamza ffc kaç kişilik oluyor.olmazsa yarın devam ederiz demişin.
ben burdayım
hamza bir msn ye gellll.
hamza becham yok neredee
Bugun biter demi bu turnuva yarına kalırsa ben yarın yokum arkadaşlar haberiniz olsun.
hamza hamaçi olmadı bunu aaldım olsun mu
FIFA 07 FFC 2 t
123
beyler şifreyi 1 yaptim . deneyin olacak mi bakalim
kardeş bende yine eror dio??
tamam çek kurayı
kardeş 11 kişi nin hepsi msn de mi
selam millet napersiniz uzun zamandan beri turnuvalara katılmıyorum fifa 2006 dan sıkıldığm için 2007 geldi yein heyecan :) dolayısıyla yeni turnuvalar inş güzel bi turnuva olması dileğiyle
tek mac mi yoksa rövansli mi ??
arkadaşlar benle maçı olanlarla 30 40 dakika sonra oynayacam anlayışınıza< teşekkür ederim.
sonuçları nereye yazcaz?
hamza boşsan gel ben gelsim hadi boş olan gelsin benle yapsın
ya bağlantım çok yawaşladı bugün.aşırı kasılıyo.bırakıyorum turnuvayı.başarılar hepinize.
Hamza küstüm ulen niye beklemediniz beni :D :D :D
Okey aga 3 dk sonra burdayım ;)
gamebrk turnuvayı bırakmış şimdi ne olacak
eşleşmeler belli mi
5 dk bekelyin yaw heycan ypaamyın oyun açılmıyo benide strese sokuyonuz :D :D
Adımıda değiştirdim gruplarda hadi millet fuis yerine ben varım maçı olanlar bekliyorum
maçlar bitmedi mi herkesin?
baba benimde çikmam lazim şimdi ama :) kuralari çekip gitmek istiyorum . haydi acele et yaw :D
baba benimde çikmam lazim şimdi ama :) kuralari çekip gitmek istiyorum . haydi acele et yaw :D
hamza bitcekmi bu gece turnuva?? nereye gidiyonuz yaw?
Hadi geldim baba bide böle fifa aşkı olamz olsun kızlardan ayırıyo beni :D :D :D :D
puan durumu ne alemde:)
Aga nedmk ye önce gel diyosun sonra ben giidyorum diyosun burda çocuk mu oynatıyosunuz kardeşim . ama okdr geliyoruz herşeyi kesip sonra ben gidiyorum olurmu öle şey korkuysan kokrkuyorum de :D >:( >:(
hamza yaptınızmı seroyla noldu şimdi anlamadık yaw???
Arkadaslar Ben Dün Format Attım Bendeki Xp Pro Cd Si Bozulmustu Mecbur Home Yükledimm Ama Fifa 07 Yüklenmiyor Burda e Yapacammmm Daha Doğrusu Dirext9 Yüklenmiyorrr Sinir Oldummm yardım Edinn Plskardeş bende iki gün önce format attım home yükledim herşey gayet düzgün çalışıyo...nasıl bi sorun onu da belirt yardımcı olalım
görkem kardeş yarın akşamma dogru yaparız maçı gündüzün maçım oldugu için evde olmayacagım..
arklar maçları yapmıoruz heralde!kimse takmıo söleyin de boşuna beklemeyelim!
ben geldim arkadaşlar
şimdi yapıyoruz maçı