Bide bu maçlar Rövanşlı dimi
Bide bu maçlar Rövanşlı dimihayır kardeş yukarıda yazıo rövanşsız!
kuraya bak :o ??? ::) :-\
GRKM - GFB_SEROO
kuraya bak :o ??? ::) :-\
GRKM - GFB_SEROO
en zor gruptan çıktıktan sonraki turda da
en zor rakip yine bana düşmüş :(
cmylmzzz: 4
ULTRASLAN54: 3
sıradaki:P
Bak halo artslik yapma 8 atarım yine hee :D :D :D :D
Görkem kardeşm hiç nete giremiyorum arada sırada denk gelirse cafelerden eve gidemiyorum ama yarın akşam müsait olacağım ozmn yapabilir ;)
romario11 maçımızı bugün yapalım kardeş saat 19:00 da bekliyorum.
Görkem nerdesin yaw hadi gelde bitisn şu maçımız sabahtan beri ağaç olduk meyve vedik yaw :D :D :D
kardeş hani yoksun açsana msnyi
sero kardeşim ben anca şimdi girebildim
bu mesajı görürsen eğer acele msne gel tamamlayalım maçımızı
hamza kardeş bekle yapıyos maçı şimdi
hamza kardeş bekle yapıyos maçı şimdi
peki kardeşim inan beni rahatlattin . birilerinin hakkı kalacak diye korkuyordum . böylece hak eden taraf üst tura çikacak . ilginden ötürü teşekkür eder çeyrek finale çikma mücadelesinde başarilar dilerim
bu durumda sadece cral86 - crash karşılaşmasi henüz yapılmamiş gözüküyor . ve bu iki katılımcımızında bu konu altinda herhangi bir mesaj yazmayip itiraz etmemesi üzerine cral86 ve crashi turnuvadan diskalifiye edip bir üst turu 6 katilimci ile yapmayi düşünüyorum . siz ne diyorsunuz arkadaşlar bu konuda ?
bu durumda sadece cral86 - crash karşılaşmasi henüz yapılmamiş gözüküyor . ve bu iki katılımcımızında bu konu altinda herhangi bir mesaj yazmayip itiraz etmemesi üzerine cral86 ve crashi turnuvadan diskalifiye edip bir üst turu 6 katilimci ile yapmayi düşünüyorum . siz ne diyorsunuz arkadaşlar bu konuda ?
bişey yazmadıklarına göre hiç beklemeden çek kuraları abi kafanı yorma
olur olur baya iiyi olur ;D
bence hiç maç yapmadan üst tura çıkmaları pek de adil olmaz
elenenler arasından en ii olan bir kişi kurayla
ya da başka bir yolla seçilerek üst tura çıksın diyorum
Yedek kayıttan alalım beyler en mantıklısı o