Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FİFA 2007 TURNUVALARI => Konuyu başlatan: nicolas1453 - 26 Ekim 2006, 16:58:25
-
yama yarışması sayesinde daha iyi yamalar ortaya çıkabilir.. uygun mu???
-
vallahi çok iyi fikir kardeşim bizimle paylaştığın için sana teşekkür ederimde ben yama yapmayı bilmiyom fifa07 oynamaktan başka :D :D :D nası yapılıcağını burada anlatırsan arkilere bişeyler yapmaya çalışırız hem bilmeyenlerde öğrenmiş olur bi yanışımda varsa düzelt oke çünkü fazla bi bilgim yok bu konuda ;)
-
benimde fazla bi bilgim yok ama burda yama bilenler bu konuya destek verirse öğreniriz ve süper yamalr ortaya çıkar
-
benimde fazla bi bilgim yok ama burda yama bilenler bu konuya destek verirse öğreniriz ve süper yamalr ortaya çıkar
evet kardeşime katılıyorum eğer bilen arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyoruz
-
inşallah olur yarışma
-
yama yarışması sayesinde daha iyi yamalar ortaya çıkabilir.. uygun mu???
arkadaşlar yama yapmak gerçekten kolay iş değil . böyle bir yarişma yapsak bile ne kadar katılım olur ki . aramizdan yama yapmayi bilen en fazla 1 ya da 2 kişi vardir . bu yüzden böyle bir yarişma yapilmiyacaktir. fakat sizlere fifa 07 bölümünde yama yapımı ile ilgili bir kaç döküman vereceğim . ben de pek fazla bilmiyorum ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalişacağim
-
çok teşekkür ederim hamza buı hem gbenim içim hemde site için süper olur
-
hamza bu dökümanları bugün verebilirmisin
-
hamza bu dökümanları bugün verebilirmisin
tüm dökümanlari topladim birazdan fifa 07 bölümüne koyacağim
-
hamza şey bu dökümanları koydun mnu??? ben göremedim de