Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FİFA 2007 TURNUVALARI => Konuyu başlatan: nicolas1453 - 27 Ekim 2006, 14:50:05
-
kardeşlerim ben bi turnuva düzenliyorum 6 kişilik 1. ye 10 2. yede 5 açık kız msn si hediye kim katılır
MSN:
NİC:
TABİ YÖNETİCİLER İZİN VERİYORSA
-
biz hamza ile bi görüşelim buraya değilde msnyi ekleyip söyleyebilirdin :D
-
pardon ya
-
kardeşlerim ben bi turnuva düzenliyorum 6 kişilik 1. ye 10 2. yede 5 açık kız msn si hediye kim katılır
MSN:
NİC:
TABİ YÖNETİCİLER İZİN VERİYORSA
euheuheuheuhe... :D :D :D :D süper yaw ben varııımmmm ;D ;D
-
sağol kardeş turnuva nın izni çıksın hatta 6 kişiden çook daha fazla kışı var mahalleden arkadaşlar falan uye olucak söyledim izin bekliyoruz turnuva için
-
sağol kardeş turnuva nın izni çıksın hatta 6 kişiden çook daha fazla kışı var mahalleden arkadaşlar falan uye olucak söyledim izin bekliyoruz turnuva için
teklifiniz kabul edilmiştir kardeşim . birazdan fifa 07 turnuvalari içinde alt bölüm açilacaktir . fakat turnuvanin en azindan 12 ya da 16 kişilik olmasi gerekmektedir .
-
sen merak etme hamza çok isteyen var yarın en geç ertesi gün başlar 32 den yapalım o zaman
-
şey bide bu sitenin en iyi 8 fifacısı seçilcek mi 07 de
-
sen merak etme hamza çok isteyen var yarın en geç ertesi gün başlar 32 den yapalım o zaman
peki kardeşim 32 kişikilikten olsun . birazdan fifa 07 turnuvalari içerisinde alt bölümü açip , kayitlari da başlatacağim . turnuvayi idare etmek isteyen benimle özel olarak konuşabilir ya da bu konu altindan söyleyebilir .
-
ben elimden geleni yaparım
-
oke aga manyak olur valla :D bakalım da bişi sorcam bu verceklerin kızların yaşları kaç küçükse gerenk yoq :D :D :D :D
-
şey bide bu sitenin en iyi 8 fifacısı seçilcek mi 07 de
evet kardeşim böyle bir yarışma yapmayi düşünüyorum . önümüzdeki haftasonu oyunsiteniz fifa 07 seçmeleri yapılacak ve en iyi 8 fifaci belirlenecektir . turnuva ile ilgili daha ayrintili bilgiye önümüzdeki hafta ulaşabilirsiniz .
-
yaşları sen karar ver appıah_4
-
hatta ciddi ye alındı 20 tane olsun da turnuva zevkli olsun
-
birşey soylemeyi unuttum tum kızlar benden
-
aralarında sende var mısın ? :D :D :D :D :D :D
şaka şaka :D
yaşlar 15 16 17 olabilir az ve fazla olmasın :D
-
aralarında sende var mısın ? :D :D :D :D :D :D
şaka şaka :D
yaşlar 15 16 17 olabilir az ve fazla olmasın :D
fazla da olabilir . çok mühim değil :D
-
okey zaten genelde 15-16-17 falan var büyükleride vardır benim yaş 16 tıda
-
ya hamza birşey sorcam biz bu counter sever ı mız varmı counterda oynasak
-
oke emicin bakıyodu galiba oraya onu bul onla ayarla biz yaparız ;)
-
hamza bu turnuva ne zaman başlıyacak kayıtları
-
yarın mı olucak bu turnuva kayitları ???
-
yarın mı olucak bu turnuva kayitları ???
birazdan alt bölümü açacağim kardeş 10 dakika içerisinde en geç
-
KIZLARI İSTİYORUUUUMMMMMMMMMM :D :D ;D ;D
HAMZA AGA AÇ ARTIK ALT BÖLÜMÜDE KAYIT OLAK :D
-
ama daha kayıtlar başlamadı ilk 4 e verem 1.ye 20 2.ye 10 3.ye 7 4.ye 5 tane vericem
-
ama daha kayıtlar başlamadı ilk 4 e verem 1.ye 20 2.ye 10 3.ye 7 4.ye 5 tane vericem
ALICAM ALICAM BÜTÜN KIZLARI ALICAM :D :D :D LEM BİİZ AVRUPA BİRLİĞİNE SOKMASINLAR YAWW :D ;D
-
ALICAM ALICAM BÜTÜN KIZLARI ALICAM :D :D :D LEM BİİZ AVRUPA BİRLİĞİNE SOKMASINLAR YAWW :D ;D
lan amett sende az değilmişsin ben kazanırsam sizlerede verirrim :D benim fazla işim yok kızlarla ;) :D ama genede güzel muhabbet eden kızlarla konuşurum varsa öyle burak at bana bi kaç tane
-
EDİT@HOTMAİL.COM ADI DAMLA
abi yapma kızı şimdi kaç kişi eklemiştir boşver sadece bir kişi alsın :P
-
DAHA NNELER VARDA
TURNUVAYI KAZANANA BİTANE VEREYİM ŞİMDİDEN
-
ya birşey sorcam biz bu hemenpaylaş.com dan nasıl indiriyoruz link falan görünmüyor bazı şeyler yazıo neye tıklayağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
-
ya birşey sorcam biz bu hemenpaylaş.com dan nasıl indiriyoruz link falan görünmüyor bazı şeyler yazıo neye tıklayağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
şuan kapalı hemenpaylas
-
şuan kapalı hemenpaylas
hemenpaylas sitesi kapandi kardeşim . ve malesef bu siteden upload edilen tüm linklerde kırılmış oldu . yapacak bir şey yok
-
ok bide emicin6 ya ulaşamıyorum eger siz ulaşabilirseniz counter sever ı varmı diye sorabilirmisiniz
-
ya bu dökümanları bulamadım
-
beyler ben kayıtları açtım hamzadan iş gelmiyo :D buradan kayıtları yapabilirsiniz
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?board=359.0
-
turnuva kaldırıldımı kız msn si turnuvası
-
kız msn ödüllü fifa 07 turnuvasini gelen yoğun tepkiler üzerine kaldirmak zorunda kaldim kardeşim .onun yerine OYUNSİTENİZ DÜNYA AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASİ ni açtik . hepinizi oraya bekliyorum
-
[email protected]
hunter_tako
takım faketmez
-
puhahahahahaha zuhahahahahaha nhahahahahaha yaw arkadaşım ne komiksiniz beee ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
KIZ MESENESİ TURNUVASI :D :D :D :D :D :D :D
-
[email protected]
kemal12
-
ehuehuehu bana sıra gelmedi