sero 500 kız msnine yetişemezsin lan 500 tane kız gönderilirse 250 tanesini bana gönder ;D ;D ;D ;D ;D
Amett bi msn e gelsene aga
sero 500 kız msnine yetişemezsin lan 500 tane kız gönderilirse 250 tanesini bana gönder ;D ;D ;D ;D ;D
Veririz aga istedğin kız olsun ;D ;D ;D
Beyler ödül yalan oldu yaw hani :D :D
valla ödülü cral86 verecekti . ona bi ulaşmaya çaliş sero :D kendisi söz verdi bana . sözünde durur heralde :D
valla ödülü cral86 verecekti . ona bi ulaşmaya çaliş sero :D kendisi söz verdi bana . sözünde durur heralde :D
hamza abi ben verdim ya serooya ödül 1000i geçkin kızmsnsi istemişti verdim yaw hamza abi msnye gelirmisin
hamza abi ben verdim ya serooya ödül 1000i geçkin kızmsnsi istemişti verdim yaw hamza abi msnye gelirmisin
beyler ödül kız msni değilki :D FM 07 oyunu cd si idi :) kız msnleri nerden çıktı :D
Beyler ödülümü verin yaw yoksa + 50 rep verin ne bilim veya 500 kız msn i verin bi ödül verin artık :D :D :D
yolladım aga +12 idi şimdi +65 ;)
AL 1 rep sana :D
Hamza formun 54 öşesinde sna msj attım ya bi insan okur da msne gelir acil bişe sorcaz diyoza bee >:(
bende isterim bende resmin var şu an elimde yoksa yayınlarım sitede :D:D udumu yayolladım aga +12 idi şimdi +65 ;)
BANA DA BANADA BNADA BENNDE İSTERİM BENDE İSTERİM :D ;D ;)
SENİ BEKLİYEEMEM AGA BEN
SATIR ---KELEBEK--- BEZBOL SOPASI--- DÖNER BIÇAĞI-----SALLAMA
KAPIP GELİYORUM
SENDE KAZMAN KÜREK KAŞIK BUL