resim gözükmüyor
editliyorum : gözüküyor evet bayağı bi jan janlı olmuş
hocam ellerine sağlik :D super yapmişsin tabloyu ;) herkese başarilar
euhueh... :D :D sağol aga yaw biraz farklı olsun istedim renk katim istedim biraz bayağı bi katmışım ama dimi ;D :D :D
kanka yuzumuze renk geldi be sayende :D :D
euhueh... :D :D sağol aga yaw biraz farklı olsun istedim renk katim istedim biraz bayağı bi katmışım ama dimi ;D :D :D
biraz abartmişsin ama :D güzel olmuş :D beyendim gerçekten :D
biraz abartmişsin ama :D güzel olmuş :D beyendim gerçekten :D
bırak aga abartmışsın ayakalarını :D :D komik oldu ama biraz heee hade arkadaşlar maçlarınızda bukadr renkli geçsin :D :D :D
evet arkadaşlar hamzaya katılıyorum bırakalım tabloya gülmeyi maçların ciddiliğine bakalım gülmeyin :D
hamza biz maçı nezman yapıcaz ayık kafayla yarınmı yapsak ;)
evet arkadaşlar hamzaya katılıyorum bırakalım tabloya gülmeyi maçların ciddiliğine bakalım gülmeyin :D
bence de baba , şimdi uykum var :D yarın sabah yapalim en iyisi ;)
bence de baba , şimdi uykum var :D yarın sabah yapalim en iyisi ;)
oke aga yarın ayık kafayla yapak ozaman :D birde aga yeni turnuva muhabbeti vardı nezamn açıcan bu turnuva kadr renkli olucakmı :D
Kardeş her zaman açığım
amet :D uykumuzu aldık sanirim :D istersen yapalim şimdi :D hamachide bekliorm ;) her zamanki ağimiza
amet :D uykumuzu aldık sanirim :D istersen yapalim şimdi :D hamachide bekliorm ;) her zamanki ağimiza
aga birazdan yaparız şuan meşgulüm oke ev falan dolu :D
kardeş burdayım valla
açığım
amet , baba ordaysan yapalim . şimdi tam zamani 2-3 saat online olacağim . müsaid misin ?
gelmene gerek kalmadı aga hamachiye bağlanamıyom :( :(
arkadaşlar ben İspanya . İrlanda takımını seçen arkadaşımızla hiç msn de karşılaşmadım ben burdayım haberiniz olsun :)
hamza sen girebiliyonmu hamachiye giriyosan aç ben girebiliyom hade 2 maçımız var
kardeş açığım valla açtığımda yoksun yalan atacak halimiz yok . bende maçımızı yapmayı çok istiyorum ama nedense bi türlü denk gelemedik :)
çeyrek final maçlarimizi yarın akşama kadar bitirmeye çalişalim beyler . amet kardeşim ne zaman müsaid olursan söyle ben burdayim . fazla uzamasa iyi olur . katilimcilarimizi turnuvadan soğutmadan hemen yarı finallere geçelim ;)
çeyrek final maçlarimizi yarın akşama kadar bitirmeye çalişalim beyler . amet kardeşim ne zaman müsaid olursan söyle ben burdayim . fazla uzamasa iyi olur . katilimcilarimizi turnuvadan soğutmadan hemen yarı finallere geçelim ;)
mesaji attiğin an offline idim malesef . bir türlü karşilaşamadik birbirimizle . karşılaşsak da hep teknik problemler çıktı . şimdi sorunumu hallettim . hamachim düzeldi . bu gün 15.00 dan 24.00 a kadar müsaid olacağim . olmazsa cuma akşami yapariz .
mesaji attiğin an offline idim malesef . bir türlü karşilaşamadik birbirimizle . karşılaşsak da hep teknik problemler çıktı . şimdi sorunumu hallettim . hamachim düzeldi . bu gün 15.00 dan 24.00 a kadar müsaid olacağim . olmazsa cuma akşami yapariz .
aga şuan tam anlamıyla müsaidiimm gel yapak artıkk ;) maçtanda geldim hazır ısınmışken :D
aga şuan tam anlamıyla müsaidiimm gel yapak artıkk ;) maçtanda geldim hazır ısınmışken :D
benim içinde tam zamani :D bu arada hamachiyi sildim artik :) direk ip den oynayacağim . fifa portumu açtim :D
benim içinde tam zamani :D bu arada hamachiyi sildim artik :) direk ip den oynayacağim . fifa portumu açtim :D
vaayttt aga msni açıyorum oke msne gel bul beni oke
İNGİLTERE: 6-4 :ALMANYA
ELLERİNE SAĞLIK AGA GÜSL MAÇTII ;)
İNGİLTERE: 6-4 :ALMANYA
ELLERİNE SAĞLIK AGA GÜSL MAÇTII ;)
hakkaten iyi maçti hocam ellerine sağlik . yarı finalde başarilar :)
hocam yeni turnuvamızı da açalim mi şimdi ne dersin :)
hadi! :)
oke arkadaşlar hamza ve nadir maça girin ve sonucu yazın ;)
tamam abi bende msn deyim sen bi gir çık yap ben sana msj atimoke arkadaşlar hamza ve nadir maça girin ve sonucu yazın ;)
nadirden onay gelsin girelim baba . ben hazirim . msnde bekliorm nadir ;)
tamam abi bende msn deyim sen bi gir çık yap ben sana msj atimoke arkadaşlar hamza ve nadir maça girin ve sonucu yazın ;)
ispanya 2-3 irlandahamza abi bu sonuçtan sonra su itibarımı +20 yaparsın heralde
ispanya 2-3 irlanda
ispanya 2-3 irlanda
ellerine sağlik nadir . sıkı maç oldu . 90. dakikaya kadar mücadele ettim fakat olmadi . yarı finalde başarilar dilerim
ispanya 2-3 irlanda
ellerine sağlik nadir . sıkı maç oldu . 90. dakikaya kadar mücadele ettim fakat olmadi . yarı finalde başarilar dilerim
hamza benim çıkmam gerek sen yerı finalleri çek oke bu turnuvada
isveç - ingiltere
italya - irlanda eşleşti
2. euro cupuda çek oke barça- valencia takımlarını sahipleri yoktu serooyla maç yaotık kazandı barça seronun oke
yarı finale çıkanlar: juve-inter-o.lyon-barcelona ;)
sen hallet aga acele işim var çıkıcam
saolasın abiispanya 2-3 irlanda