Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => O.S UEFA KUPASI TURNUVASI => Konuyu başlatan: YuRY - 09 Kasım 2006, 04:59:20
-
A GRUBU MAÇ SONUÇLARI BU TOPİÇ ALTINDA YER ALACAK
-
İLK MAÇ BENDEN
BECKHAM06-3
ÖMER07 - 2
İNTERNET CAFEDE OYNADIĞIMIZ MAÇ ÇOK SÜPER OLDU 3-0 DAN 3-2 YAPTI İYİ BİR MAÇTI VE UEFA CUP İLK MAÇI BENDEN OLDU
-
tbr kardeş iyi bir maçtı
başka rakip yok mu yaw
;)
-
var var gel msn e
-
MUCO - 4
ÖMER07 - 4
HER İKİ ARKADAŞIM DA İYİ OYNADILAR DİĞER MAÇLARINDA BAŞARILAR!!!!
-
saol :)
-
BEN OLMADAN MAÇ OOLMUYORMU YAW
İLLA BENLE YAPCAKLAR MUCO KARDEŞ SENDE HEP BAN A DİYON MAÇ YAAPK DİYE CAPSLOCK A DESEN YAW
-
MATEJA9KEZMAN KARDEŞİM KAYIT YAPTIKTAN SONRA BİRDAHA GÖRÜLMEDİN NERDESİN YAW Bİ HBER VER
-
burdayım kardeş
yapıcam maçlarımı
-
burdayım kardeş
yapıcam maçlarımı
son gün salı günü agam bugun ben yokum ama yarın 13. den sonra varım bugun akşam açarım berki
-
MUCO - 1
BECKHAM06 -1
İYİ MAÇTI AGAM
-
MUCO - 1
BECKHAM06 -1
İYİ MAÇTI AGAM
yaa çok güzel maç oldu ama 1-1 kaznırdım ama... :P
-
BEN OLMADAN MAÇ OOLMUYORMU YAW
İLLA BENLE YAPCAKLAR MUCO KARDEŞ SENDE HEP BAN A DİYON MAÇ YAAPK DİYE CAPSLOCK A DESEN YAW
Yapalım dedik bi kez.ama bir türlü yapamadık. bel ki 10 sefer denedik...
-
MUCO KARDEŞ BİR YERE KAOYBOLMADA CAPSOLOCK İLE YAPAK 15 DK SONRA YAPAK DEDİ BANA MSN Nİ AÇIK TUT AGAM
-
CapsLock - 1
beckham06- 2
iyi bir maçtı maç için çok saol
-
ömer07 - 2
CapsLock - 1
tbr kardeşşim
beckham abi ikimide 2-1 :D
-
evt cnm yeğenim :D
-
muco kardeş CapsLock msn de yap maçını istersen
-
mateja9kezman5-1-beckham
-
mateja9kezman-4-4-ömer07
-
mateja9kezman-4-4-ömer07
bana 5 attı burak kardeş benim 8 yaşındaki yeğenimle berebre kadlı gerçkekten çok gerip :D
tbr
-
BENİM VE ÖMERİN PUANLARI 4 MAÇ PAPTIK ONLA PUANIMIZ
BECKHAM06 7 PAUAN
ÖMER07 5 PAUN
DİĞER KARDEŞLERİMİN SONUÇLARINA GÖRE ÇIKACAKMIYIZ BELLİİ OLCAK ;)
-
2 MAÇ YAPAN ARKADAŞALRIMIZDAN
CAPSLOCK ------------ 3 MAÇTA 0 PUAN
METAJA9KEZMAN-----------2 MAÇTA 4 PUAN
MUCO----------3MAÇTA 5 PAUANI BULUNUYOR
VE 2 MAÇINIZ DAHA VAR DİĞER 2 MAÇLARINI ALAN KARDEŞLERİM BİR ÜST TURA ÇIKABİİLCEKLER
METAJA9KEZMAN--KARDEŞİM 1 MAÇ DAHA ALSAN 7 PUAN LA GRUPTAN ÇIKMA İMKANIN ARTIKYOR AGAM
MUCO ---KARDEŞİM SENİN 1 MAÇ DAHA ALMAN DURUMUNDAPAUNIN 5 OLUR VE ÖMER LA AYNI PUAN OLUR AVERAJ İLE KİM ÇIKAR BİLİNMEZ BU NEDNELE SEN 2 MAÇIDA ALMAYA BAK
CAPSLOCK --KARDEŞİM SEN 2 MAÇ KAYBETTİĞİ İÇİN DİĞER 2 MAÇI KESİNLİKLE ALMALISINKİ GRUPTAN ÇIKAM İMKANIN OLSUN
hepinize diğer maçlarınızda başarılar!!
-
Muco:3
CapsLock:2
Süper maçtı...Son dakka da golü yiyodum. ::)
-
Muco:3
CapsLock:2
Süper maçtı...Son dakka da golü yiyodum. ::)
tbr kardeşim 3 mçata 5 paunın oldu 1 maçın daha var onuda alırsan 8 punla 100 de 100 çıkarsın
bu arada da capslock arakdaşımızın çıkam imkanı kalmadı
-
METAJA9KEZMAN
KARDEŞİM SAATT 22 YE KADAR MAÇLARINI YAPMAZSAN CAPSLOCK VE MUCO ARAKDAŞLAR HÜKMN ALCAKLARDIR
-
dj-sahin-0-3-kezman hukmen beckham kadeşime sorabilirsiniz
-
OK AGAM TBR SENDE BENDE BİR ÜST TURDAYIZ BİDE MUCO BİRAZDAN PAUN DURMUNU ATARIM
-
muco ile maçım var daha
onuda yenersem rekor kı8rcam 10 puan
şimdi 7 puan:D
-
ÇIKANLAR
MATEJA9KEZMAN
BECKHAM06
ŞİMDİ MUCO VE ÖMER07 DE 5 PAUNLARI VAR NE OLCAK GİBİ AMA İKİSİDE BİRİNİ ÇIKARSAM DARILAR
AMA Kİ DAHA ÇOK GOL ATTIYSA O ÇIKAR DİYECEM VEYA AVERAJ
-
ÖMER07 AVRAJ 1
MUCO AVERAJ 1
BUDA AYNI
-
AVERAJ--ATTITĞI GOL SAYISI-----YEDİĞİNİ GOL SAYSI---PAUN
ÖMER07-- 2---------12----------14--------------------5
MUCO--- 2------8-----10--------------------5
HAMZA ABİ SENCE HANGİSİNİ ÇIKARAYIM
-
AVERAJ--ATTITĞI GOL SAYISI-----YEDİĞİNİ GOL SAYSI---PAUN
ÖMER07-- 2---------12----------14--------------------5
MUCO--- 2------8-----10--------------------5
HAMZA ABİ SENCE HANGİSİNİ ÇIKARAYIM
bu gibi durumlarda averajlarda eşit ise ikili averaja bakilir . yani ömer07 - muco arasinda oynanan karşılaşmayi kim kazanmiş ise o bir üst tura çikar .
-
4-4 BİTMİŞ AGAM
-
4-4 BİTMİŞ AGAM
o da mi berabere :D bu durumda süre dolmadan önce bu iki arkadaşimiza karşılıklı maç yaptirmak gerekiyor . 90 dakikasi berabere bitse bile uzatmalara gidilsin o maçta . fakat süremiz yok diyorsaniz bana kalırsa 2 kişinin çikacaği bir gruptan 3. kişiyi kura çekerek belirlemek yerine o üçüncü kişiyi muco ya da ömer olarak yazabililiriz . ne dersin ?
-
4-4 BİTMİŞ AGAM
o da mi berabere :D bu durumda süre dolmadan önce bu iki arkadaşimiza karşılıklı maç yaptirmak gerekiyor . 90 dakikasi berabere bitse bile uzatmalara gidilsin o maçta . fakat süremiz yok diyorsaniz bana kalırsa 2 kişinin çikacaği bir gruptan 3. kişiyi kura çekerek belirlemek yerine o üçüncü kişiyi muco ya da ömer olarak yazabililiriz . ne dersin ?
geldi
dur
-
4-4 BİTMİŞ AGAM
geldi
dur
ikiside online mi şu anda ?
-
kardeş ömer07 benim yeğen ya evde yok o nedenle muco agamı çıkardım
-
peki oldu o zaman muco kardeşimize bir üst turda başarilar dileriz o halde :)
-
evt saol yardımlar için kardeşim
-
evt saol yardımlar için kardeşim
eywallah kardeşim benim görevim bu teşekkür ederim . kuralari bu gece mi çekiyorsun ?
-
evt 22 den sonra VEYA 21 DE SONRA ÇEKCEMDE SADECE SONÇLAR HARİÇ DİĞER YAZILARI SOHBET BÖLÜMÜNE ATSAN HAMZA ABİ HEM UEFA HEM 14.TURNUVA İÇİN
-
hamza ve beckham06 beni grup tan çıkardığınız için teşekkürler.. :)
-
NE GEREK VARDI AGAM SEN EMEĞİNLE ALDIN 5 PAUANI VE HAK ETTİĞİN İÇİN ÇIKARDIK
-
evt 22 den sonra VEYA 21 DE SONRA ÇEKCEMDE SADECE SONÇLAR HARİÇ DİĞER YAZILARI SOHBET BÖLÜMÜNE ATSAN HAMZA ABİ HEM UEFA HEM 14.TURNUVA İÇİN
tamam taşiyorum gene :D
-
OK PAŞM BAN A BU YETKİLERİ VERSEN GAM BENDE TURNUVA DÜZENLİYORUM LAĞZIM OLUYOR