Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => O.S UEFA KUPASI TURNUVASI => Konuyu başlatan: YuRY - 09 Kasım 2006, 05:04:42
-
F GRUBU MAÇ SONUÇLARINI BU TOPİÇ ALTINA YAZABİLİRSİNİZ
-
Hadi arkadaşlar gelin de yapalım maçları ;)
[email protected]
-
evet benide ekleyin [email protected] hemen bitirelim maçları
-
goko:2-1:ultrAslan54
-
ARKADASLAR GELİN YAPALIM MAÇLARIMIZI HEPİNİZİ AGIMA BEKLİYORUM
fgrubu1
şifre:1
HEPİNİZİ AĞIMA BEKLİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
MURAT-tince7:1-0 :)
-
arkadaslar agıma gelin lutfen
-
murat seni hiç bulamıyorum aç birazda maçı yapalım ekledim ağını
-
endymion 6 - 3 goko
-
ultrAslan54:3-2:endymion
-
MURAT-ENDYMİON:1-0
-
Laz kardeş buralardaysa yapalım maçımızı?
-
bekle beni dostum ama :D
-
ultrAslan54:3-2:lazmaniax
-
endymion 1 - 0 lazmaniax
-
bizim grubun puan durumunu çok merak ettim! :)
-
bende hadi atın lütfen
-
bende hadi atın lütfen
beckham en kısa zamanda hazirliyacaktir beyler .
-
bizim grubun puan durumunu çok merak ettim! :)
KARDE ŞBÜTÜN MÇLAR BİTSİN SALI GÜNÜ SİTEYE KOYCAM ;)
-
tamam ama lazmaniax hiç açmıyor onla maçımı yapamıyorum
-
ve muratı demin yazmayı unutmuşum özür dilerim
-
tamam ama lazmaniax hiç açmıyor onla maçımı yapamıyorum
bak yine sen yoksun
-
arkadaşlar yarın son gün mü
-
ARKADASLAR MAÇIN SKORU 3-3 DEĞİLDİR ARKADAS YANLIŞ YAPMIŞ ARKADSASA SORABİLİRSİNİZ
-
arkadaşlar sonuç3-3 ilk yarı attı -0-0 dı birdaha girdik 3-3 bitti skor budur 3-3
-
ARKADASLAR BEN BİRCOK NEDENDEN DOLAYI TURNUVADAN ÇEKİLİYORUM HERKESE BASARİLAR
-
arkadaşlar bırakın çıksın dediğim gibi artık sonuç belli 3-3 ama murat çıktı o yüzden ne yappıcam ben lazmaniax hiç bulakımıyuorum murat tan aldığım bir puanı yazarmısınız
-
lazmanix dier adı [email protected] bu adresi bi dene bunda oluo çoğu zaman ;)
-
sağol buldum ama şimdi bağlanmıyo onla ne yapcaz her yolu denedik
-
bugün yapıcaz bu işi goklapu seninle.diğer rakiplerim sanırım turnuvalardan çıkış yapmış.artık 3-0 kazandık sayılır.
-
BUGUN GECE YE KADAR OLAN MÇALARIN PAUN DURUMUN U YAZCAM HADİ YAPALIM BEYLER
-
lazmaniaxı bulamıyorum ki yapalım
-
lazmaniaxı bulamıyorum ki yapalım
22 ye kadar açmazsa sen hükemn alırsın agam
-
F GRUBUNDA BULUNAN MURAT NİCKLİ KULLANİCİMİZİN OYNADİĞİ HİÇ BİR KARŞILAŞMA GEÇERLİ SAYİLMİYACAK VE GRUPTA BULUNAN HERKES BU ŞAHİSTAN 3 PUAN + 3 AVERAJ ALACAKTİR .
-
arkadaşlar biz bugün lazmaniax la maçımızı yapamassak ne olucak berabere mi yazıcaksınız yoksa direk yapmadı diye puan vermeden mş geçiceksiniz çünkü bulamıyorum onu ben şuan
-
beckham kardeşim görmemişim o yazdığını 22 ye kadar açmassa hükmen alırsını yanlışlıkla attım
-
beckham kardeşim görmemişim o yazdığını 22 ye kadar açmassa hükmen alırsını yanlışlıkla attım
bugün yapıcaz bu işi goklapu seninle.diğer rakiplerim sanırım turnuvalardan çıkış yapmış.artık 3-0 kazandık sayılır
ŞAYET LAZMANİAX BU YAZİYİ YAZMASA İDİ . MAÇİN SKORU 3-0 HÜKMEN SENİN LEHİNE SONUÇLANACAKTİ . FAKAT BU DURUMDA KARŞILIKLI BİRER PUAN ALMA DURUMUNDASİNİZ .
-
OK
-
PUAN DURUMUNU BEKLİYORUZ!!!!!!!!!!
-
kuralar çekilmeden önce beckham hazirliyacaktir kardeşim ;)
-
KARDEŞİM BUUGUN 21 DEN SONRA ÇEKCEM BEKLE BİRAZ YARIN BAŞALRSINBİR ÜST TUR MAÇLARINA
-
KARDEŞİM BUUGUN 21 DEN SONRA ÇEKCEM BEKLE BİRAZ YARIN BAŞALRSINBİR ÜST TUR MAÇLARINA
beckam zamanin yoksa puan durumu için kendini çok sıkma sadece grup maç sonuçlari konusunun ilk mesajini editleyerek katilimcilarinin isimleri yanina puan ve averajlarini elinle yaz istersen oke ;)
-
HERŞEY HAZIR BE ABİ
SADECE 21:00 I BEKLİYORUM MERAK ETME
-
arkadaşlar burda otururken canım sıkıldı yaptım puanları
goko:10
ultraaslan54:9
endymion:9
lazmaniax:6
benim 12 olmam lazımdı hamza abinin sölediğine göre 1 er puan alıcaz o bakımdan 10 puan oluyorum 1 çıktım
-
beckham kardeşim ya çek artık daha yarım saat var of sıkıldım bekliye bekliye acaba kimle çıkcam puan durumları muratın çıkmasıyla banim yazdığım gibi olması lazım
-
ya beckham kardeş mesajını şimdi gördüm bekleme çek sen 21:00 de atarsın bişey olmaz vakit nakittir
-
arkadaşlar hadi az önce a grubuna gittim orda yapıyodunuz b ye baktım yoktu bu puan durumunu ölçme sıraylamı
-
ok agam bekleyen muradına erer hazırlıyorumişte
-
ok beckham kardeşim bekliyorum
-
ya arkadaşlar haksızlık var burda lazmaniax açmıyo ki maçımızı yapalım bu durumda benim 3 puan almam lazım ya :-[ :-[ :-[ :-[of haksızlık hamza abi açsa yapcam açmıyo
-
haksızlık protesto ediyorum banane ya offff çözüm bu duruma beckham hamza abi ??? ??? ??? ???ne diyosunuz
-
ya arkadaşlar haksızlık var burda lazmaniax açmıyo ki maçımızı yapalım bu durumda benim 3 puan almam lazım ya :-[ :-[ :-[ :-[of haksızlık hamza abi açsa yapcam açmıyo
hocam neden dert ediyorsun ki :D grubundan birinci olarak bir üst tura yükseldin . daha ne istiyorsun :D
-
BUYRUN BAKİN BİRAZDAN DA
GRUPLARI BEKLİRYCEM
-
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee teşekkür ederim
-
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee teşekkür ederim
:D biz teşekkür ederiz kardeşim bir üst turda başarilar dilerim :)
-
sağool hamza abi beckham kardeşim kuraları şimdi çekcen mi bekliyoorum acaba kim çıkcak kesin zor çıkar
-
sağool hamza abi beckham kardeşim kuraları şimdi çekcen mi bekliyoorum acaba kim çıkcak kesin zor çıkar
kuralar en geç beş - on dakika içinde hazir olacaktir kardeşim . bir üst turumuzun formati gene ayni şekilde grup usulünde olacaktir . A B C ve D gruplari olmak üzere toplamda 4 grup 6 şar takım içerecektir . ve bu altişar takımdan her gruptan 4 takım bir üst tura yükselecek . ardindan bir üst turdaki 16 takım play - off şeklinde birbirleriyle eşleşeceklerdir .
-
sağol hamza abi eline sağlık
-
ya ben gokalple maçımı yapmadım ki nasıl yenik sayılırım.bugün 24 e kadar son değil mi maçın tarihi.
-
rakibimden saat 19:00 dan beri cevap alamıyorum.msnde değil
-
ya ben gokalple maçımı yapmadım ki nasıl yenik sayılırım.bugün 24 e kadar son değil mi maçın tarihi.
kardeşim 24 çok geç olur diye m21:00 da çektim
-
arkadaş saat 19:00 civarında bu siteye takılmış.kuralar muralar .birinci olduğu belli olunca msni de açmamış.ee benim birincilik şansım yok muydu.vardı .o da bunu bilerek 1 puana razı geldi.1. olduğunu belirttiğinizden sonra forumdaki heyacanını kaybetti mi hayır tabii ki.yanlış anlaşılmasın diye.zaten 2 gün önce maça bir türlü bağlanamadık.dün kısmetti.olmadı .ne yapalım yani ben 19:00 dan 23:40 a kadar bekledim.hamza bey sizin bu işe el atmanız gerek. ;)
-
msn adreslerimizi görüyoruz.ben 19:00 da msn deyim.rakibim bu forumda dolaşıyor.
-
ya of be benim açıktım sen allah bilir beni engelleyip silmişindir şimdi buraya gelmiş öle yazıyosun iş işten geçti bir kere açcaktın 21 yazdılar sitede online olman lazımdı çıkamadın başka turn.a