Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => O.S UEFA KUPASI TURNUVASI => Konuyu başlatan: YuRY - 09 Kasım 2006, 05:05:26

Başlık: G GRUBU MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: YuRY - 09 Kasım 2006, 05:05:26
                    G GRUBU MAÇ SONUÇLARINI BU TOPİÇ ALTINA YAZABİLİRSİNİZ
Başlık: Ynt: G GRUBU MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: evanescence - 09 Kasım 2006, 17:34:36
haydi arkadaşlar yapalım şu maçlarımızı
Gönderen: evanescence - 10 Kasım 2006, 14:15:56
bu ne yahu bu gruptakilerden kimse yokmu msn ve hamachi açık bekliyorum
Gönderen: Hamza - 10 Kasım 2006, 16:45:41
G GRUBUNDAKİ KATİLİMCİLAR ;  BİRAZ DAHA İLGİLENELİM LÜTFEN . AKSİ TAKDİRDE BU GRUPTAN SADECE EVENASCENCE HÜKMEN OLARAK ÇİKACAKTİR ! SALIYA KADAR MAÇLARİNİZIN BİTMİŞ OLMASİNİ UMUYORUM
Gönderen: evanescence - 10 Kasım 2006, 17:49:19
G GRUBUNDAKİ KATİLİMCİLAR ;  BİRAZ DAHA İLGİLENELİM LÜTFEN . AKSİ TAKDİRDE BU GRUPTAN SADECE EVENASCENCE HÜKMEN OLARAK ÇİKACAKTİR ! SALIYA KADAR MAÇLARİNİZIN BİTMİŞ OLMASİNİ UMUYORUM

kardeş fuisle irtibata geçebildim sadece bu akşam onunla maçımızı yapacaz ama diğer arkadaşlarda bi ses yok
Gönderen: evanescence - 10 Kasım 2006, 22:24:19
Fuis de yok ortalııklarda bu şekilde üst tura geçeceksem hiç geçmeyeyim daha iyi ben burada oyun oynamak için bulunuyorum öyle oynamadan geçeceksem kabul etmem söyleyim
Gönderen: Hamza - 10 Kasım 2006, 22:30:45
Fuis de yok ortalııklarda bu şekilde üst tura geçeceksem hiç geçmeyeyim daha iyi ben burada oyun oynamak için bulunuyorum öyle oynamadan geçeceksem kabul etmem söyleyim

biz de böyle olmasini istemiyoruz kardeşim . keşke katilimcilarimiz biraz daha sorumluluk sahibi , duyarli ve ilgili olsalardi . eğer oynamiyacaksaniz neden kayit yaptiriyorsunuz sorusunu ben sormaktan biktim açikçasi . burada bir çok arkadaşimiz eğlenmek için zevk almak için turnuvalarımıza katiliyor fakat bazi kendini bilmez sorumluluk kavramini henüz bilmeyen şahislarin umrunda bile olmuyor ve turnuvalarimiz malesef aksiyor . umarim sali akşamina kadar bu grupta yapılmamiş hiç bir maç kalmaz . aksi takdirde oyunsiteniz olarak bundan böyle turnuvalara kayit olurken yeni uygulamalara gidip kayit olan herkesi almiyacağiz . ve bu alınmayacak isimler yavaş yavaş kendilerini belli ediyorlar !
Gönderen: Rapank - 12 Kasım 2006, 12:49:21
ya hamza kardes ben burdayım hep ama ark. goremıyorum
Gönderen: Hamza - 12 Kasım 2006, 12:58:21

ilgin için teşekkür ederim kardeşim . bunu buraya yazman iyi oldu . biz buna göre kimlerin elenip kimlerin bir üst tura çikacağina dair kararimizi vereceğiz .
Gönderen: evanescence - 12 Kasım 2006, 15:21:31

kardeş buradaysan maçımızı yapalım bekliyorum
Gönderen: evanescence - 13 Kasım 2006, 16:20:39
gruplarda bu şekilde yükseleceksem eğer bu oyunun zevki varmı sorarım size madem bu grupta tek ben varım birde Rapank gelmişti unutmuşum bu şekilde olmasındansa bence bu grubu iptal edin daha iyi ayrıca böyle gidecekse turnuvadan ayrılmayı düşünüyorum..
Gönderen: YuRY - 13 Kasım 2006, 18:10:04
kardeş ne kadar şanssızsın öyle yaw hiç kimse açmıyor msn yi :D
Gönderen: evanescence - 14 Kasım 2006, 00:04:23
kardeş ne kadar şanssızsın öyle yaw hiç kimse açmıyor msn yi :D

valla kardeş çok şanssızım nedir bu böyle benim olduğum guplardaki elemanlar kayboluyor sürekli sitede olmama rağmen kimseyi göremiyorum nedense kimsede beni göremiyor
Gönderen: YuRY - 14 Kasım 2006, 04:53:09
Rapank
evanescence

bu iki arkadaşın yanında bide kura ile biri bir üst tura çkcak
Gönderen: YuRY - 14 Kasım 2006, 05:09:20
BUGUN BİR ARKADAŞ DAHA GELMEZ SE

GRUPTAN ÇIKANLAR;

RAPANK
EVENESCENCE
FUİS

BU ARKADAŞLAR BİR ÜST TURA ÇIKNLAR DIR GRUP HALİNDE BUGUN GECE BİLDİRCEM BÜTÜN GRUPLARLA BERABER