Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OYUN DIŞI BÖLÜMLER => KÜLTÜR SANAT EĞİTİM VE TEKNOLOJİ => SİTE TANITIMLARI => Konuyu başlatan: Hamza - 03 Temmuz 2018, 17:30:49

Başlık: tunaylar Kesintisiz Enerji Sistemleri
Gönderen: Hamza - 03 Temmuz 2018, 17:30:49
tunaylar Kesintisiz Enerji Sistemleri

İstanbul’daki 7.500 m2' lik üretim alanında Statik, Servo, Röleli, Kademeli gibi değişik teknik özelliklerde monofaze ve trifaze olmak üzere voltaj regülatörleri ile Kesintisiz Güç Kaynaklarında % 100 yerli üretimler gerçekleştirmekteyiz.

Voltaj regülatörleri (http://www.tunaylarenerji.com/urunler/voltaj-regulatorleri) ve Güç Kaynakları konusunda Türkiye'nin en büyük üretim ve satış alt yapısına sahibiz. Firmamız Servo ve Statik Voltaj Regülatörlerinde 3.000 kVA güce kadar üretim kapasitesine sahiptir.

Trifaze Güç kaynaklarında 10 kVA - 300 kVA aralığında üretimlerimiz mevcut olup, Monofaze On_Line Güç Kaynaklarında 1 kVA - 10 kVA güç aralığında üretim ve ithalat faaliyetleri gerçekleştirmekteyiz.

Voltaj regülatörleri, Güç Kaynaklarında imalat ve ihracat faaliyetleri yapan firmamız; standart ürünler dışında; müşterilerimizden gelecek standart dışı taleplere de AR & GE departmanımız ile cevap verebilmektedir. Firmamız 78 ülkeye ihracat kapasitesinin yanında, pek çok dev kurum ile çözüm ortağı statüsünde çalışmaktadır.

tunaylar Enerji Sistemleri Elektrik Elektronik ve Bilişim Teknolojileri Limited Şirketi

Tunaylarenerji.com