Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OYUN DIŞI BÖLÜMLER => KÜLTÜR SANAT EĞİTİM VE TEKNOLOJİ => SİTE TANITIMLARI => Konuyu başlatan: Hamza - 08 Mayıs 2019, 23:21:44

Başlık: Mısır vizesi almadan önce Misirvize.net adresine girmenizi öneriyoruz
Gönderen: Hamza - 08 Mayıs 2019, 23:21:44
Mısır vizesi almadan önce Misirvize.net adresine girmenizi öneriyoruz

Herkese selamlar. Bugün Mısır vizesi nasıl alınır diyenler için altın değerinde bilgilerin bir araya getirildiği bir internet adresi tanıtmak istiyorum. Bu internet adresi ile birlikte, Mısır vizesi (https://www.misirvize.net/misir-vizesi) alım sürecinde çok işinize yarayacak bilgiler edinme şansınız olacaktır. Ben de buradan vize işlemleri hakkında bazı kritik veriler paylaşacağım.

Öncelikle yaşınız 17 ve altında ise, ya da 45 ve üzerinde ise Mısır vizenizi, sınır kapılarından alma şansınız bulunmaktadır. 17-45 yaş arasındaki kişilerin ise, Mısır konsolosluğu (https://www.misirvize.net/) üzerinden vize başvurularını iletmeleri gerekecektir.

Mısır vizesi için yapacağınız başvurudan yaklaşık 15 gün sonra, sonuç açıklanmaktadır. Eğer evraklarınızda herhangi bir eksiklik yok ise, zaten sonucun olumsuz sonuçlanması çok zordur. Fakat başvuru formlarında yapılacak en ufak bir hata, red cevabı almanıza sebep olabilir. Bu bağlamda, gerekli formları doldururken dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.