Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OYUN DIŞI BÖLÜMLER => KÜLTÜR SANAT EĞİTİM VE TEKNOLOJİ => SİTE TANITIMLARI => Konuyu başlatan: Hamza - 29 Şubat 2020, 15:59:53

Başlık: Lcd, Plazma ve Led Tv Parçaları - Tvparcaci.com
Gönderen: Hamza - 29 Şubat 2020, 15:59:53
Firma ismi : Kadırga Elektronik

Web Site ismi : Tvparcaci.com

Site ile ilgili başlık : Lcd, Plazma ve Led Tv Parçaları - Tvparcaci.com

Domain kayıt yılı : 2019

Site hakkında açıklamalar : Kadırga Elektronik, müşterilerine bütün tv markaları için yedek parça sunmaktadır. Televizyonunuzun marka ve modeli her ne olursa olsun, buradan kendinize uygun tv parçası (https://tvparcaci.com/) satın alabilirsiniz.

Tvparcaci.com adı altında faaliyetlerine başlayan internet adresinde de vurgulandığı gibi, siparişleriniz Türkiye'nin her noktasına en hızlı şekilde teslim edilir. Saat 17:00'dan evvel ileteceğiniz siparişler, aynı gün kargoya verilecektir. Buradan satın alacağınız tüm tv parçaları (https://tvparcaci.com/) önceden test edilir, test başarılı bir biçimde sonuçlanır ise, parça tarafınıza iletilir.

Konu başlığında da belirtmiş olduğumuz üzere, gerek plazma tv, gerek lcd tv, gerekse de led tv parçaları (https://tvparcaci.com/) tvparcaci.com platformundan alınabilecektir. Firmaya ulaşmak isteyenler, mesajımızın altındaki iletişim kanallarına başvurabilir.

(https://tvparcaci.com/wp-content/uploads/2019/12/tv-markalar-1.jpg)

Adres: Kocamustafapaşa Mahallesi İmrahor İlyasbey Caddesi No: 3/A Fatih - İstanbul

Telefon: 0543 464 66 22

Email: info@tvparcaci.com