Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OYUN DIŞI BÖLÜMLER => EĞLENCE => FIKRALAR => Konuyu başlatan: YuRY - 17 Kasım 2006, 18:37:41
-
Yag Yakarken Dikkatli Olun
Benim yakın tanıdığım bi abi vardı.Sigortacı idi birgün marketin birine girdi.
Orda polis memuru olan tanıdığı bi abi ile hoş sohbete koyuldu.Birazda polis memuruna yağ yakıyordu haklı bütün işler o memur abide bitiyordu.Polis abi birazda yetki sahibiydi.Alışverişi bitmişti polis abinin bizimki ise ona yağ yakmaktan hiçbirşey alamamıştı, ve marketin çıkışına gelindiğinde yerdeki 25
kg yağ tenekesini kaparak yardım edeyim abi dedi.Banada sen bekle birazdan gelirim dedi, onlar yürüyerek gidiyorlardı ben kaldırımın yanındaki taşlara oturdum ve yaklaşık 500 metrelik uzun bi yolun sonundaki ev dikkatimi çekiyordu.Bizimkiler iyice uzaklaşmışlardı o eve doğru gidiyorlardı polis abi önde bizimki arkada devam edip gidiyorlardı. Baya zaman geçmişti bende artık sıkılmaya başlamıştım. Evin önünde durdular el sıkıştılar ve polis abi eve girdi bizimki yağ tenekesiyle geri döndü tekrar gittiği yoldan geri geliyordu ama elindeki teneke bunu iyice yormuş olacak ki bükülerek geliyordu. O sırada markettekiler kapıyı tutsun diye koyduğum teneke nerde diye soruyordu. Bizimki geldi ve bana sakın gülme dedi. Daha o sözünü bitirmeden ben başladım gülmeye, eve kadar 500 metre gidip gelmişti o tenekeyle ama hiç konuşmamışlar polis abiyle eve vardıklarında tenekeyi çıkarayımmı yoksa siz burdan götürürmüsünüz demiş polis abi ise ne tenekesi ben yağ almadımki demiş ona deyilde o günden sonra kime yağ yakılacağına ve nasıl yakılacağına nasıl bu konuda ihtisas yapılacağına şahit oldum valla pes doğrusu bu kadar himet e karşılık alamadıysa yazık oldu.
M AKİF GÜVEN MAGÜV,20,Erkek,KAYSERİ
-
Paylaşım için teşekkürler