hamza kardeş şu ffc bitsin de bu maçı yapalım..
çok güzel bir turnuva oluyor gerçekten . ellerine sağlik beckham . 3. tur eşleşmelerinde hepinize başarilar dilerim arkadaşlar .
TBR HAMZA ABİ AMA
FFC DE 8 YEMİŞSİN
arkadaşlar muco ile maçı yaparken oyun çok kastı 2-2 bıraktık oyunu bakalım bu akşam saat 20 : 00 da tekrar devam edecez son 20 dk sını oynayacaz ama anlamadığım konu şimdi biz beraberliği bozamazsak ne olacak uzatma falan ??
KAÇ MAÇ KLADI
tbr abi
PAZARTESİSAĞOL.
kardeş evenescen ce online yapsana maçınızıabi saat 20:24 hamachidenmesaj göndereyom ama cevap yok.
kardeş evenescen ce online yapsana maçınızıabi saat 20:24 hamachidenmesaj göndereyom ama cevap yok.
abi maçı yaptık.kardeş evenescen ce online yapsana maçınızıabi saat 20:24 hamachidenmesaj göndereyom ama cevap yok.
Hocam biraz daha bekle istersen maçta olabilir eva , gelince bakar . sen buralarda ol . yarın son gün
abi ben maçımı yaptım. beni böyle işlere kefil etmeyin.kardeş evenescen ce online yapsana maçınızıabi saat 20:24 hamachidenmesaj göndereyom ama cevap yok.
bizde o kadar mesaj attık ama cevap veren biri olmadı hamachiden msnden o kadar mesaj attım hiç bi zaman cvp alamadım sonra geliyolar hükmen yazıyolar
abi ben maçımı yaptım. beni böyle işlere kefil etmeyin.kardeş evenescen ce online yapsana maçınızıabi saat 20:24 hamachidenmesaj göndereyom ama cevap yok.
bizde o kadar mesaj attık ama cevap veren biri olmadı hamachiden msnden o kadar mesaj attım hiç bi zaman cvp alamadım sonra geliyolar hükmen yazıyolar
ASLINDA BU SASTEN SONR AKİMSE AÇMAZ OK ÇEKİYORUM ARTIK
beckham06 kardesim ben Kayserigucu macimizi yapalim ben onlineyim hamachide ve msn de olmazsa sayet en gec saat 21 00 de yapariz olmazmi eger saat 17 00 den önce online olursan iyi olur
ben burdayim.
selamlar. ama saat 18 00 ile 21 00 arasi isim var.
HAMZA ABİ TM YAPALIM DİYORUM AMA PM ATTIM YOK ONLİNE GÖRÜKÜYOR AMA ADAM YOK ORTALARDA
SAATE21 İ GEÇTİ NE YAPİM BEN ONU 2 GÜNDÜR BEKLİYORUM AGAM CEVAP BEKLİYORUM