Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 17.FİFA 07 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: djarum black- - 20 Kasım 2006, 18:59:48
-
OYUNSİTENİZ 17.FİFA 07 TURNUVASİ FİNAL KARŞILAŞMASI SADIK VE FALCONİ ARASİNDA TEK MAÇ ÜZERİNDEN OYNANACAK VE MAÇ SONUCU BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HER İKİ TARAFA DA BU ZORLU FİNAL MAÇİ ÖNCESİNDE GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM .
SADIK - FALCONİ
-
her ikinizede başarilar dilerim arkadaşlar . iyi oynayan kazansin .
-
hamza abi neredeyse 3 gün olacak falconi yi bekliyorum gelmiyo nolcakk :o
-
başarılar.ii olan kazansın
-
Sadık msn ye gel de konuşalım!
-
SADIK : 6-2 : FALCONİ
-
tebrikler kardeş.. bitiriciliğin çok iyi...
-
SAOL KARDEŞİM GERÇEKTEN ÇOK İYİ OYNUYOSUN İKİMİZDE GÜZEL OYNADIK SENİ TEBRİK EDİYORUM
-
TBR SADIK ;)
-
TBR SADIK ;)
saol appiah4 teşekkürler
-
tebrik ederim sadık kardeşim . falconiye 6 atmak kolay değil . helal olsun sana
-
tebrik ederim sadık kardeşim . falconiye 6 atmak kolay değil . helal olsun sana
saol hamza abi teşekkür ederim ama 6 gole bakma falconi ile mütiş bi mücadele içerisinde oynadık fair play ' in üstün oldugu maçta hep başa baş gittik helal olsun kardeşe onuda tebrik ediyorum son dkkalarda ne olduysa oldu 6 oldu :) ama genede falconi kazansa hiç üzülmezdim sonuna kadar hak etti çünkü tekrardan tbtk ediyorum
-
Sadık açıklaman için çok saol ya inanmıyolar gibi reaksiyonlar aldım.. 4ten sonra ipin ucu koptu zaten.. sen çok iyi oynadın da benim de senden eksik kalır yanım yoktu bence :D .. işte forvetteki beceriksizliğim sonucu böle yaptı...