-
OYUNSİTENİZ 2. EURO LİG TURNUVASI HAKKINDAKİ SORUN SOHBET VE SORULARINIZI BU TOPİÇ ALTINA YAZABİLİRSİNİZ
-
hamza abi önce ben chelseayi yazdim ya :)
-
Hamza
[email protected]
CHELSEA
SADIK
[email protected]
CHELSEA
İKİNİZDEN BİRİ DEĞİŞTİRSİN
-
önce sen yazmadin ki ben yazdim :D bak zamanlara :D
-
hamza çok cinsin.. ;D ;D ama kimse benden hızlı değil :D :D :D
-
BAŞKA KİŞLLER DİĞER TAKIMLARI KAPMADAN DEĞİŞTİRİN BİRİNİZ HADİ BAK GİDECEK HADİ
-
SON 5 KİŞİ KALDI HADİ :D
-
ÇOK ZEVKLİ BİR LİG OLCAK ŞİMDİDEN İÇİME DOĞDU GERÖÇKTEN BU LİGDE ŞAMPIYON OLAN OYUNSİTENİZİN EN BÜYÜK OLCAK GİBİ ÇOK ZORLU İSİMLER KATILDI ÇÜNKÜ
-
son 3 kişi oldu hadiiiiiiiiii
-
ÇOK ZEVKLİ BİR LİG OLCAK ŞİMDİDEN İÇİME DOĞDU GERÖÇKTEN BU LİGDE ŞAMPIYON OLAN OYUNSİTENİZİN EN BÜYÜK OLCAK GİBİ ÇOK ZORLU İSİMLER KATILDI ÇÜNKÜ
inaniyorum ki oyunsiteniz ikinci euro ligimiz oyunsitenizin adına yakişir bir lig olacak . tüm katilimcilarimiz gerçekten çok kaliteli . hepsi oynadiklari futbolun yaninda saygideğer kişilikleri ile fifa aleminde tanınan simalar . hepinize bu zorlu ligde gönülden başarilar dilerim
-
inaniyorum ki oyunsiteniz ikinci euro ligimiz oyunsitenizin adına yakişir bir lig olacak . tüm katilimcilarimiz gerçekten çok kaliteli . hepsi oynadiklari futbolun yaninda saygideğer kişilikleri ile fifa aleminde tanınan simalar . hepinize bu zorlu ligde gönülden başarilar dilerim
HEYECANLANDIRDINIZ BENİ HADİ BAKALIM ARKADAŞLAR HERKESE BAŞARILAR!FARKLI RENKLERİN DOSTÇA MÜCADELESİ! ;)
-
EKO
[email protected]
eko kardeşim takım seçmek serbest olmayacağindan ötürü bir takım seçmek durumundasin
-
EKO
[email protected]
BARCELONA
BARCELONA SEÇİLDİ EKO KARDEŞİM . SEÇİLMEYEN BİR TAKIM ADI YAZARSAN KAYDIN GEÇERLİ OLACAKTİR
-
OKE HAMZA KARDEŞİM DEĞİŞTİRDİM
ZATEN
-
OKE HAMZA KARDEŞİM DEĞİŞTİRDİM
ZATEN
tamam kardeşim inter ile oyunsiteniz ikinci euro ligimize hoşgeldin . bu zorlu maratonda gönülden başarilar dilerim
-
AGA BİR AN ÖNCE BAŞLATIN TURNUVAYI DA YAPALIM MAÇLARI
-
hamza kardeş juve yi yazdım ama değiştirmek istiyorum mümkün mü
-
AGA BİR AN ÖNCE BAŞLATIN TURNUVAYI DA YAPALIM MAÇLARI
son 1 kişi kaldi eko kardeşim . kayitlar dolar dolmaz fiksütürü yayinlayacağiz ;)
-
hamza kardeş juve yi yazdım ama değiştirmek istiyorum mümkün mü
henüz seçilmemiş bir takım ile değiştireceksen fikstür açıklanmadan önce değiştirme hakkın bulunuyor kardeşim
-
fikstürde yazılmıuş evertonu almak istiyorum ama fikstürde de değiştirebilirmisiniz
-
fikstürde yazılmıuş evertonu almak istiyorum ama fikstürde de değiştirebilirmisiniz
alabilirsin kardeşim elbette . başarilar dilerim
-
alabilirsin kardeşim elbette . başarilar dilerim
tamam kardeş ben değişikliği yaptım fikstürü de hallederseniz sevinirim
-
hamza abi kayıtlar dolduda acaba beni meteyi cmylmzz yi alcakmısınız_?yani 10 kişi dio ya onun için söledim
-
YEDEK KAYIT OLARAK GİRDİNİZ BE AGA BİRİSİ ÇIKTIN MI SİZ GİRİSİNİZ
-
YEDEK KAYIT OLARAK GİRDİNİZ BE AGA BİRİSİ ÇIKTIN MI SİZ GİRİSİNİZ
aslında 16 kişilik olsa daha iii olurdu bea
-
evt hamzça abi doğru daha çekişmeli olur birde ben hamza abi sana demiştim ben juveyim diye
-
evt hamzça abi doğru daha çekişmeli olur birde ben hamza abi sana demiştim ben juveyim diye
16 veya 18 kişilik olsun hangisi uygun bulunursa
-
10 kişi çok az
-
TEK MAÇ OLMASIN RÖVANŞLI OLSUN!
-
MAÇLARIN SON TARİHİ DEĞİŞTİ İLK HAFTA MAÇLARI 14/21/2006 YANİ BU CUMA GÜNÜ BİTECEKTİR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
-
evanescence hadi yapalım maçımızı kardeşim
-
geldi mkardeş
buradamısın
-
amett gelirsen msj bırak maçımızı yapalım kanka ;) ;)
-
evenesce kardeş geldim :) burdamısın
-
pm at sadık kardeşim bakar ordan
-
OYUNSİTENİZ İKİNCİ EURO LİGİMİZİN FORMATİ ; OYUNSİTENİZ BİRİNCİ EURO LİG İLE TAMAMEN AYNİ OLUP ; 10 TAKIM BİRBİRLERİYE 4 ER GÜN ARA İLE RÖVANŞSİZ KARŞİLAŞACAKLARDİR .
TURNUVA FORMATİNDA HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİĞE GİDİLMEYİP SONRADAN KAYİT YAPTİRAN ARKADAŞLARİMİZ ; BİR KATİLİMCİMİZİN DİSKLAFİYE OLMASİ , MAÇLARİNİ ZAMANİNDA YAPMAMASİ YAHUT TURNUVAMIZDAN AYRİLMAK İSTEMESİ ÜZERİNE TURNUVAMIZA DAHİL OLACAKLARDİR .
-
hamza abi burdarysan msn ye gelsene bişe konuşcam
-
hamza abi burdarysan msn ye gelsene bişe konuşcam
Tamam nadir geliyorum ;)
-
abi keşke turnuva 18 kişilik olsaydı ya..
-
hamza abi msn de önemi bişey söylicem bi gelirmisin
-
hamza abi msn de önemi bişey söylicem bi gelirmisin
ufak bir işim var kardeşim . en geç 5-10 dakka içinde bitirip geliorm ;)
-
hamzaa aga beni duyuyonmuuuu :D :D
-
aga puan durumu topiğini kaldır ben açim :D hade hazırladım
-
HAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GÖRMEZDENMİ GELİYON AGA YAW :D :D SİL PUAN DURUMUNU BÖLÜMÜNÜ SADIKIN AÇTIĞINI BEN YENİSİNİ AÇIYOM ;)
-
HAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GÖRMEZDENMİ GELİYON AGA YAW :D :D SİL PUAN DURUMUNU BÖLÜMÜNÜ SADIKIN AÇTIĞINI BEN YENİSİNİ AÇIYOM ;)
ne bağrion :D siliorm tamam :)
-
abi 16 kişilik yap şu turnuvayı ya
-
AMETT ABİ BU PUAN DURUMUNU NEYDE YAPIYON EXCELMİ YOKSA BAŞKA BİŞEY Mİ ;D
-
lazmaniax
[email protected]
liverpool
-
AMETT ABİ BU PUAN DURUMUNU NEYDE YAPIYON EXCELMİ YOKSA BAŞKA BİŞEY Mİ ;D
excelle yapıyorum kardeşim böle daha kolay ve şekilli oluyo :D
-
BİRİNCİ HAFTA MAÇLARI YARIN SON BULUYO ELİNİZİ ÇABUK TUTUN YAPMIYANLAR DİSKALİFİYE EDİLİP YERİNE YEDEK KAYITTAN İLK BAŞ VURANLAR GELECEKTİR
BİLGİNİZE
-
beckham ben müsaidim kardeşim . senin içinde uygunsa şimdi yapalim hemen ;)
-
ok kardeşim yaplım bairimsn ye gel
-
ok kardeşim yaplım bairimsn ye gel
birazdan cmylmzz ile 21.fifa 07 turnuvasi maçina gireceğim beckham . euro lig için son cumartesi zaten . yarın yapalim daha iyi olur oke ;)
-
SORUN YOK BENİM İÇİM SEN BİLİRİSN ;)
-
amett kardeş msn ye gelirmisin
-
HAMZA ABİ HADİ BEKLİYORUM SENİ MSN Yİ AÇDA YAPLIM ŞU MAÇI YAW BIKTIM ;)
-
amett kardeş msn ye gelirmisin
geliyorum
-
hamza 2. hafta macımızı yapalım artık, uygun olunca msj atarsın bana... ;)
-
şimdi yapalim istersen
-
şimdi yapalim istersen
hamza abi kaç kaç yazayım
-
şimdi yapalim istersen
maç 40. dakikada 3-1 öndeyken kopmuştu . ardindan tekrar girdik 50 dakika oynamamiz gerekiyordu . ben bir gol attim 3-2 oldu . sonra sen 2 gol daha attin 5-2 noktalandi maç . o dakkadan sonra atilan goller sayilmayacak ;)
-
şimdi yapalim istersen
maç 40. dakikada 3-1 öndeyken kopmuştu . ardindan tekrar girdik 50 dakika oynamamiz gerekiyordu . ben bir gol attim 3-2 oldu . sonra sen 2 gol daha attin 5-2 noktalandi maç . o dakkadan sonra atilan goller sayilmayacak ;)
oke hamza abi yazıorum hadi sana başarılar.
-
şimdi yapalim istersen
teşekkür ederim nadir . iyi maç oldu ellerine sağlik . yarı finalde başarilar dilerim
-
şimdi yapalim istersen
teşekkür ederim nadir . iyi maç oldu ellerine sağlik . yarı finalde başarilar dilerim
saolasın abi
-
bu turnuvadan kaçan göçen giden çıkan falan yokmu hemen gireyim yerine.
-
bu turnuvadan kaçan göçen giden çıkan falan yokmu hemen gireyim yerine.
şu an için yok nadir . olursa ilk önce seni alacağiz . izlemede kal ;)
-
HAMZA ABİ ERTELENEN MAÇI BUGUN YAPAK 7-8 GİBİ
-
HAMZA ABİ ERTELENEN MAÇI BUGUN YAPAK 7-8 GİBİ
istersen hemen yapalim beckham ne dersin ?
-
HAMZA ABİ BİLİYORUM SACMA AMA BİR TANE DAHA EUROLİG AÇARMISIN YEDEK KAYITLAR 10 ULAŞIRSA HEM İKİ LİG ARASINDA KUPA MAÇLARI FELAN DA YAPARSIN GÜZEL OLMAZ MI? ::)
-
SEVGİLİ KARDEŞİM HAMZA OKTAY AMETT VE İSMİNİ SAYAMADIĞIM KARDEŞLERİM.HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLEYEREK KATILDIĞIM TURNUVALARDAN ÇEKİLDİĞİMİ BİLDİRMEK İSTİYORUM.
OKULDAKİ SINAVLAR VE YOĞUN MAÇ TRAFİĞİ BEYNİMİ YORDU.ARTIK BİRAZ DİNLENMEK KENDİME GELMEK İSTİYORUM.BENİ ANLAYIŞLA KARŞILAYACAĞINIZA EMİNİM.İNANIN ARTIK BEYNİM İFLAS EDECEK DURUMA GELDİ.
YAPTIĞIM MAÇLARI BİLE YAPMADIĞIMI SANIP MAÇIMIZI YAPALIM DİYORUM.KISACASI KENDİME BİRAZ TATİL VERİYORUM.TEKRAR ARANIZA DÖNECEĞİMDEN ŞÜPHENİZ OLMASIN.SİZE BÜTÜN TURNUVALARDA BAŞARILAR DİLERİM.
HİÇBİR ŞAMPİYONLUK HİÇBİR BAŞARI KARDEŞLİKTEN DOSTLUKTAN DEĞERLİ DEĞİLDİR.
EĞER ŞAMPİYONLUK VEYA GALİBİYET HIRSIYLA KARAR VERSEYDİM ŞU AN 100 TURNUVAYA KATILIR BİRİNDE MUTLAKA ŞAMPİYON OLURDUM.NEYSE BEN Bİ SÜRE BEYNİMİ VE BEDENİMİ TATİLE YOLLUYORUM DÖNÜŞTE HEPİNİZİN FİFADA İFADESİNİ ALACAĞIM HAZIRLIKLI OLUN. :D
-
AYRILIRKEN SİTEYE YAZDIĞI İÇİN ÇOK SAOL
-
MALATYASPORLUEVREN NİCKLİ ARKADAŞIMIZ TURNUVADAN KENDİ İSTİĞİYLE ÇEKİLDİĞİ İÇİN
YERİNE YEDEK KAYITLARDAN İLK BAŞTA KAYIT YAPAN
NADİR NİCKLİ ARKADAŞIMIZ EURO LİG E B.MÜNİH OLRAK KATILDI VE GERİ KALAN HAFATALARDAN DEVAM EDECEKTİR.
NADİR 4. HAFTADAN MAÇLARINA BAŞLAYABİLİRSİN BAŞARILAR!
-
HAMZA ABİ YAAA ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM AMA FİXTÜR GERÇEKTEN KAFAMI İYİCE KARIŞTIRDI 5. HAFTADA HERŞEY BİRBİRİNE GİRİYO YAPANLAR EŞLEŞİYO FİXTÜRDEN ANLAYAN SEVABINA YARDIM ETSİN MSN DE OLCAM
-
KARDEŞ LİG YÖNETMEİN DE EN KÖTÜ ÖZLİĞİĞ BU ŞTE BEN DE BU NEDENLE YÖNETMEK İSTEMİYORUM
-
KARDEŞ LİG YÖNETMEİN DE EN KÖTÜ ÖZLİĞİĞ BU ŞTE BEN DE BU NEDENLE YÖNETMEK İSTEMİYORUM
ya sen burdaysam yapak şu maçı ;D :D
-
TEKRAR ARAMIZA DÖNECEĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EVREN ABİ İYİ TATİLLER SANA :D TATİLDEN DÖNÜNCE FİFA 07DE İFADENİ ALCAM UNUTACAĞIN İÇİN FARK ATCAM SANA :D İYİ TATİLLER EVREN ABİNİN BEYNİ :D;)
-
BİR KİŞİ DAHA ÇIKARSA YERİNE BEN GİRECEĞİM ARKADASLAR
-
SADIK 4. HAFTA NERDEYSE TAMMALANDI DİĞER HAFTALARI AÇIKLARMISIN ?
-
AÇIKLAYAMAM ÇÜNKÜ FİXTÜR YAPMAYI BİLMİYORUM
-
nasıl agam bu haftalara kadar ne yaptın
-
BAŞKA ARKADAŞŞIM YARDIM ETMİŞTİ AMA O ASKERE GİDİNCE HERŞEY BOŞTA KALDI ANLAYAN VARSDA YAPSIN VALLA
-
msn ye gelsen agam
-
ben yardımcı olim kardeşim
biraz deneyiyimim var ;)
-
beckham kardeşim müsaidsen birinci hafta maçimizi yapalim mi şimdi ?
-
İŞİM VAR HAMZA ABİ PCİNİN BAŞINDA ÖDEV YAPIYORUM TEKNİK ÖDEVİDE YAPARIZ Bİ ARA YAW
-
İŞİM VAR HAMZA ABİ PCİNİN BAŞINDA ÖDEV YAPIYORUM TEKNİK ÖDEVİDE YAPARIZ Bİ ARA YAW
tamam kardeşim kolay gelsin . ne zaman bitirirsen haber ver hemen . ben 11 e kadar burdayim . seni bekliorm ;)
-
hamza abi fixtüre birini bul abi acill millet 5. haftayı bekliyor
-
SADIK KARDEŞİM İKİMİZ HAL EDERİZ MERAK ETME
-
hamza abi fixtüre birini bul abi acill millet 5. haftayı bekliyor
sadık kardeşim yapman gereken oldukça basit . her takım , lig boyunca tüm takımlar ile bir defa oynayacak . 9 haftalık fikstürü hazirlaman maimum sadece 15 dakkanı alır . yapman gereken şu ; diyelim realmadrid takımı ile başlayalim . real madridi birinci haftada chelsea , ikinci haftada liverpool , üçüncü haftada m. united .. diye ligimizde bulunan tüm takımlar ile eşleştireceksin . senin yöntemin yanlış :) yani fikstürü hafta hafta değil , takım takım olarak yaparsan hem hazirlamasi daha kolay olur ve az zamanini alır . şimdi dediğim yolla 9 haftayi da yap istersen . hadi bekliorz . kolay gelsin ;)
-
SAOL HAMZA ABİ AMA BEN HAL ETTİM SORUNU SORUN BİTTİ ;)
-
5. HAFTA FİXTÜRÜNDE BANA YARDIMCI OLAN BECKHAM KARDEŞİME TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUM ;)
-
5. HAFTA FİXTÜRÜNDE BANA YARDIMCI OLAN BECKHAM KARDEŞİME TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUM ;)
saol beckham . fakat fikstürü dediğim gibi yaparsaniz daha iyi olur . her hafta ayni sorunu yaşamayalim .
-
ARKADAŞLAR 5. HAFTADAN SONRA LİGİN İKİNCİ YARISI BAŞLAYACAK VE İLK YAPTIKLARINIZLA Bİ DAHA YAPACAKSINIZ BEN GENE AYARLICAM FİXTÜRÜ ÇAKTIM KÖFTEYİ ;) EVET 5. HAFTADAN SONRA DUYURU YAPILACAKTIR !!
-
SADIK MSN YE GELSEN Bİ
BİDE Bİ ÖENMİ YOK AGAM
SÜPERMOD OLARAK YARDIM ETMESEYDİM AYIP OLURDU
-
ARKADAŞLAR 5. HAFTADAN SONRA LİGİN İKİNCİ YARISI BAŞLAYACAK VE İLK YAPTIKLARINIZLA Bİ DAHA YAPACAKSINIZ BEN GENE AYARLICAM FİXTÜRÜ ÇAKTIM KÖFTEYİ ;) EVET 5. HAFTADAN SONRA DUYURU YAPILACAKTIR !!
sadık kardeşim ligimizde toplam 10 takım var , ve bir yarı 9 hafta sürüyor :) yani beşinci haftadan sonra daha önce oynayan takımlari bir daha eşleştirme :)
-
OK HAMZA ABİ LİGİN İKİNCİ YARISI OLCAK MI
-
OK HAMZA ABİ LİGİN İKİNCİ YARISI OLCAK MI
Oyunsiteniz ikinci euro ligde aynen birinci euro ligimizde olduğu gibi tek yarıdan oynanacak kardeşim . ikinci yarı olduğu zaman ilgi azaliyor liglerde . en iyisi tek yarılı olmasi
-
BÜTÜN FİXTÜR HAZIRLANDI HAMZA ABİ ;)
-
BÜTÜN FİXTÜR HAZIRLANDI HAMZA ABİ ;)
ellerinize sağlik arkadaşlar . baktim çok iyi olmuş . umarim bu gösterdiğiniz emeklere değecek şekilde tüm katilimcilarimiz maçlarini gereken zamanlarda yaparlar ve ligimizegereken ilgiyi gösterirler .
beckham seninde ödevin bittiyse yapalim istersen şimdi maçimizi
-
ben çıkcam da hamza abi yarın olmaz fb maçı var cuma günü kesin yaparız
-
ben çıkcam da hamza abi yarın olmaz fb maçı var cuma günü kesin yaparız
tamam kardeşim cuma akşami yapariz seninle . cuma 15.00 dan 23.00 a kadar online olacağim
-
HAMZA MSNE GEL EKLEDİM IP'Nİ! ;)
-
tamam kardeşim bağlantim gitti sanirim geliorm ;)
-
acele çok istedin die kabul ettim şimdi seni bekliyom!
-
tamam kardeşim uluslarasi lig ile ilgili sorunumuzu halledelim en geç 5 dakika içinde geleceğim . acil işin varsa git istersen yarın yapariz . benim için sorun değil
-
GEL HEMEN YAPALIM >:(
tamam kardeşim uluslarasi lig ile ilgili sorunumuzu halledelim en geç 5 dakika içinde geleceğim . acil işin varsa git istersen yarın yapariz . benim için sorun değil
-
Yaw hamza dün o kadar işin arasında ısrar ettin diye o kadar oyunu açtım ıpni ekledim sonra gittin valla yaptıın ayp :'(
-
Yaw hamza dün o kadar işin arasında ısrar ettin diye o kadar oyunu açtım ıpni ekledim sonra gittin valla yaptıın ayp :'(
canım kardeşim inan o gün maçimizi yapmayi senden daha çok istiyordum fakat tam sana maçimiza girelim diyeceğim anda pc yi kapatmam gerekti . uluslarasi ligimizin de fikstürünü hazirlayamadim malesef :( bu gün müsaid olursan yapalim kardeşim . senden haber bekliyorum
-
çekiliyorum
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=16497.0
-
B.MÜNİH YENİ SAHİBİ FUİS NİCKLİ ARAKDAŞIMIZDIR
-
B.MÜNİH YENİ SAHİBİ FUİS NİCKLİ ARAKDAŞIMIZDIR
tamam tsk ederim !!
-
KARDEŞİM MAÇMIZI PAZAR GÜNÜ YAPALIM OK
-
KARDEŞİM MAÇMIZI PAZAR GÜNÜ YAPALIM OK
tamam ok !!
-
ARKADAŞLAR 4. HAFTADAN SONRAKİ TÜM OYNANMIŞ MAÇLARI BİRAZDAN GÜNCELLEYCEĞİM ÖZÜRDİLERİM HEPİNİZDEN GEÇ KALDIĞIM İÇİN :) ;)
-
Evertonun sahibi evanascence turnuvamızdan ayrildi sanirim . yerine yedek kayitlardan birini alalim .
-
HAMZA ABİ FFC 22 Yİ AÇARMISIN
-
tamam mete , 5 dakika içerisinde açacağim ;)
-
OKE HAMZA ABİ SEN BENİ KAYIT YAPARMISIN BEN YEMEK YEMEĞE GİDİP GELSEM
-
HAMZA ABİ HADİ YAYAINLA YAW ŞU 5. HAFTAYI YAW DÜN DEDİN HALEN YOK HADİ
-
sen gelince yaptirirsin mete , daha öncede dediğim gibi kimse , kimsenin yerine kayit olamaz
-
HAMZA ABİ HADİ LÜTFEN YAZ ARTIK ULUSLAR ARSI 5. HAFTAYI LÜTFEN HADİ......
-
sen gelince yaptirirsin mete , daha öncede dediğim gibi kimse , kimsenin yerine kayit olamaz
OKE ABİ SEN HAYIRLISIYLA Bİ AÇSAN TURNUVAYI