Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OYUNSİTENİZ İKİNCİ EURO LİG => Konuyu başlatan: nadir_pıero - 21 Kasım 2006, 16:03:33
-
SEVGİLİ OYUNSİTENİZ HALKI TURNUVADAN ÇIKACAK BİR KİŞİ YERİNE TURNUVAYA DAHİL OLMAK İÇİN KAYDINIZI NİCK VE MSN BELİRTEREK AŞAĞIYA YAPINIZ.
yedek kayıt sırası aşağıdaki gibidir
1.Fuis
[email protected]
2.mertfenerim
[email protected]
-
nick=*-*MeRt*-*
[email protected]
-
oke kardes ben seni kattım
-
nıck:tugay
msn:[email protected]
-
MALATYASPORLUEVREN NİCKLİ ARKADAŞIMIZ TURNUVADAN KENDİ İSTİĞİYLE ÇEKİLDİĞİ İÇİN
YERİNE YEDEK KAYITLARDAN İLK BAŞTA KAYIT YAPAN
NADİR NİCKLİ ARKADAŞIMIZ EURO LİG E B.MÜNİH OLRAK KATILDI VE GERİ KALAN HAFATALARDAN DEVAM EDECEKTİR.
NADİR 4. HAFTADAN MAÇLARINA BAŞLAYABİLİRSİN BAŞARILAR!
-
MALATYASPORLUEVREN NİCKLİ ARKADAŞIMIZ TURNUVADAN KENDİ İSTİĞİYLE ÇEKİLDİĞİ İÇİN
YERİNE YEDEK KAYITLARDAN İLK BAŞTA KAYIT YAPAN
NADİR NİCKLİ ARKADAŞIMIZ EURO LİG E B.MÜNİH OLRAK KATILDI VE GERİ KALAN HAFATALARDAN DEVAM EDECEKTİR.
NADİR 4. HAFTADAN MAÇLARINA BAŞLAYABİLİRSİN BAŞARILAR!
tamam kardeşim başlıyorum
-
nick:arda turan
msn:[email protected]
-
turnuvadan çekiliyorum yerime kardeşim metehan dewam edicek..çok turnuvaya katıldım kafam karıştı
-
bende turnuvadsan çekiliyorum arkadaslar yerime cmylmzz geçmiştir başarılar kardes
-
bende turnuvadsan çekiliyorum arkadaslar yerime cmylmzz geçmiştir başarılar kardes
cmylmzz online olmadı için falconide online olmadığı için yerine yekta dahil olmuştur
-
big sexykn
[email protected]
everton
son sıradaki takımı sırf siz ligi bitirin diye aldım.size kolaylık olsun
-
big sexykn
[email protected]
everton
son sıradaki takımı sırf siz ligi bitirin diye aldım.size kolaylık olsun
beni kırmadiğin için teşekkür ediorm kardeşim . oyunsiteniz ikinci euro ligteki takımın evertondur . başarilar dilerim