aga boyna uzatıoz ama arkadaslar sürekli cekin kurayı diyor..
cogunluk uzasın derse azınlıkta uzamasın derse uzatırız
ama su anda 22:00 hocam
aga boyna uzatıoz ama arkadaslar sürekli cekin kurayı diyor..
cogunluk uzasın derse azınlıkta uzamasın derse uzatırız
ama su anda 22:00 hocam
simdilik sen warsın warsa baska uzasın dien uzatalım :)
bu arada 4. felanmısın
4. lerden en iyi 2 taneside cıkıcak belli olmas :)
uzamazsa elendim :( napalım önümüzdeki tunuvalara bakıcaz artık >:(
evet ilk 4 çıksın :)ne ilk 4ü
evet ilk 4 çıksın :)
evet ilk 4 çıksın :)ne ilk 4ü
çoğunluktan kasıt?
2 ye 0 öndeyiz şuan o zaman..
bencede ik dört çıksın benim kesin zaten ilk üç çıksada ben çıkıomda daha çok insan daha çok zevktir :D :Dçok haklısın kardeş... ;D
btüün grup çıksın yeniden . Hep beraber oynuak tekraardan :D :D
hamza beni görmüyormusunn ??? ???
btüün grup çıksın yeniden . Hep beraber oynuak tekraardan :D :D
senle yapmaya gerek kalmadi hocam :D gruptan çikiomm :D sen de çikiyorsun sanirim . diğerleri ortada yok zaten . bir ara öylesine yapariz ;)
senle yapmaya gerek kalmadi hocam :D gruptan çikiomm :D sen de çikiyorsun sanirim . diğerleri ortada yok zaten . bir ara öylesine yapariz ;)
o zaman diger ligteki 2. hafta maçını yapalım hamzacımmm yaw ;)
Zeka aga zeka :D :D :D
Ya hayır cmylmzz bu hamza kendi menfati için böle bişe istiyo ilk 3 çıksın boşver aga :D :D :D
sero ilk üçe giremeseydi halini düşünüomda şimdi hamzaya menfatçi dio çakalll :D :D :D
sero ilk üçe giremeseydi halini düşünüomda şimdi hamzaya menfatçi dio çakalll :D :D :D:D :D
o zaman diger ligteki 2. hafta maçını yapalım hamzacımmm yaw ;)
olur yapalim kardeşim .
gördüğüm kadarıyla 4 kişi 4 erli cıksın diyor
1 kişide (Sero:)) cıkmasın dio
4 e 1 oluo bu durumda
cogunluktan kasıt bu yani
böyle olursa saat 22:00 a kadar sonuc ilk 4 leri alırız
cok demokrat adamım ya basbakan olcak adammısım :D
ben hiç çıkamıyom :( :(
evet agalar çeklioliomu lig
ARKADAŞLAR ÖN ELEME MAÇLARI iÇiN SÜRE DOLDU
tüistek üzerine lige 16 kişi katılıyor
az sonra lige katılan 16 kişi açıklanacak buradan..
la anlamadıgım bişi var 14 takım dionuz ama 4 grup var her gruptan 3,5 takım mı çıkcak :D :D :D :D
yok ya 3 çıksın
hamza istsersniz yapın şimdi ffc ama pazar günüğ mtlaka olsn 3 tens orna 12 ye kadr burdayım
hamza abi haksızlık bu niye ilk dört çıkıyo falconi çıkmadı diyemi oı da zamanında gelip maçalrını yapsaydı bu haksızlık hamza abi.
yazık günah yav hamza abi eğer ben acaba 4.olsaydım benim için 4 kişi çıkıcak dermidiniz.
benim görüşüm ilk 3 çıksın niye turnuva formatını bozuyonuz ben mesela 2.euro lige 16 takım alınsın dedim sallayan bile olmadı hamza abi
sana çok kırıldım.
yazık günah
hamza abi ben 2.euro lig 16 kişilik olsun dediğimde niye salllamadınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzhamza abi haksızlık bu niye ilk dört çıkıyo falconi çıkmadı diyemi oı da zamanında gelip maçalrını yapsaydı bu haksızlık hamza abi.
yazık günah yav hamza abi eğer ben acaba 4.olsaydım benim için 4 kişi çıkıcak dermidiniz.
benim görüşüm ilk 3 çıksın niye turnuva formatını bozuyonuz ben mesela 2.euro lige 16 takım alınsın dedim sallayan bile olmadı hamza abi
sana çok kırıldım.
yazık günah
neden kırılacaksin nadirciğim . burada hepinizin görüşlerine ayni oranda değer veriyoruz . çoğunluğa bakılarak gruplardan ilk dört takımın çıkılmasina oy birliği ile karar verildi . hem ligin 16 takımdan oluşmasi seni ne yönden rahatsiz ediyor ki . ne kadar çok takım olursa turnuvamız o kadar heyecanli , zevkli , çekişmeli ve eğlenceli geçer .
hamza abi haksızlık bu niye ilk dört çıkıyo falconi çıkmadı diyemi oı da zamanında gelip maçalrını yapsaydı bu haksızlık hamza abi.
sana çok kırıldım.
yazık günah
tamam olsun da ben 2.euro lig 16 kişilik olsun bende gireyim dedim niye salalyan olmadı onun cvbını verin bana
aga ben hamzaın yerine açıklama yaparım isteniz burda ne senin ne falconin nede nadirin sözü geçer burda çogunlugun szöü geçer burada çogunluk 4 kişi dedi hamzada dalayısyla kabul etti kim olsa çogunluga uyar şimdi 10 kişi 4 takım girsin derse hamza yok mu dicek alla aşkına bırak bu işleri
arkadslar ben cogunluktan yana olucamı yazmıstım
4 e 1 oldu 16 kişi diyen
bu durumda ben 14 diye tutturursam ben haksızlık yapmıs olurdum
yani baska turnuvada olan bi olayı benim yaptığım bi turnuvayla nie karsılastırıoz anlamadım
nese mete maça giriyo onun maçı bittikten sonra konuşurus
amett 4. olarak cıktın müjde :)
cıkanlar belli oldu
ama seroo agayı beklioz exel yapcam die tutturdu:D
sen 4. olarak cıktın hamza
da böyle tek tek olmucak seroo yu bekliyek :D
oki hocam seroo yapmıcakmıs fixtürü sadece puan durumu ve haftanın yorumunu yapıcakmıs
vazgeçti bana kaldı orasi :D
skor tahmin bölümü yapın :D
parayla maç satarım ona göre açın haa ;D :P
iyi düşündün :) açalim hemen
amett 4. olarak cıktın müjde :)
amett duydun mu len :D
cıkanlar belli oldu
ama seroo agayı beklioz exel yapcam die tutturdu:D
alırım anahtarını amett :D
iyi düşündün :) açalim hemen
ciddiysen..
bak bi önerim var..
maçlara 1.35,2.00 gibi puanlar verelim..
en az 3 maçtan oluşan kupon yapsınlar..
eğer turnuva sonunda 40 a ulaşırlarsa bi ödül verelim..
öneri bu.. ben ilgilenirim olursa böle bi bölüm :)
nadir cıvıtmasak bide ya
bu turnuvayı ben açtım ben hazırladım kimin egemenliğiyle birşey yapıldı?
cogunluk ne dediyse onu yaptık
sen azınlıktan yana isen bu sorun senin sorunun değilmi
niye hamza ya yüklenion anlamadım
biraz daha demokratik bakarsan sorunu sende çözersin
işte nadir bende bunu diyorumtamam kardeş burada son buldu.kimse benim falconi veya başkasına bunları dediğimi sanmasın.
eğer o 6 kişinin dediğini kabul etmeyip 10 kişiyle devam eden arkadas bunu yaptıysa benim yaptığımla nie karsılastırıosun
ben aynı kişi değilimki yanıldıgın nokta bu
uzadı cok konu walla