tugkan 1-0 nadircmylmzz bu sahtekarı niçin turnuvaya aldınız ya resmen bu sahtekar....hemde turnuvaya 2 nickle katılmıştı niye aldınız bu sahtekarı.
ya beyler yendım bunu bana dio sus sahtekar mac sayılmas nie dıom mac sayılmas dio
sahtekar kardeş sayılmaz diom
[16:43:09] << ya
[16:43:11] << git
[16:43:12] << blader
[16:43:13] << yenıldın
[16:43:14] << 1-0
[16:43:16] >> sahtekar sus
[16:43:21] >> sahtekarsın olum sen
[16:43:22] >> sahtekar
[16:43:25] << yaneemessn
[16:43:27] << yenlince
[16:43:28] << ole oluyo
[16:43:33] >> kes çok kötü olur bak
[16:43:36] >> sahtekar
[16:43:39] >> sahtekar
[16:43:44] [5.91.181.151 - αℓємιη кяαℓı!!!] çevrimdışı
ben onun icin herkezden ozurdıledm ayrıyeten kpattılar birini onun anlatım ansıl oldugunnu kardesm ayrıca yenılmeden once kardes oluos yenılınce sahtekarmı niye aldınız die 1-0 yendımtamam sahtekar yendin.ama sahtekarlıla yendin.
TUGKAN 1-0 nadir
ben onun icin herkezden ozurdıledm ayrıyeten kpattılar birini onun anlatım ansıl oldugunnu kardesm ayrıca yenılmeden once kardes oluos yenılınce sahtekarmı niye aldınız die 1-0 yendımtamam sahtekar yendin.ama sahtekarlıla yendin.
TUGKAN 1-0 nadir
TUGKAN 1-0 nadir
nadir sözlerine dikkat et . ayıp değil mi öyle her yenildiğin zaman rakibine hakaret etmek .biraz yenilmenin ne demek olduğunu öğren ve tugkan kardeşimizi bu topic altindan tebrik et . ne olursa olsun seni 1-0 yendi . tebrik etmen için yenmesi şart miydi ? elbette hayır . kazaeyw saol kardesm ya bıktım ya varya bundan daha oncede 2 turnuvada karsılastık yenılınce balına yendın yok bebolı bilmemne dio kızdırıo sal yansaniz dahi rakibinizi oynadiği güzel oyundan dolayi tebrik etmelisiniz . ben söyleye söyleye yoruldum artik ama boşuna kürek çekiorm sanirim . [/b]
uzatmaaya gerek yok ozmn artık benlede muhattap olma blader
tugkan 1-0 nadir
nadir yaptığın ayıplıklar hala devam ediyo bi maçın sorunsuz geçmicekmi senin kardeşim yaa karşındaki kişiyede saygı sınırlarını aşmadan konuşucaksın yaptığın büyük saygısızlık >:( bana kalsa ben hamzanın yerinde olsaydım seni site modu yapmazdım bu davranışlarını yüzünden ben büyük rahatsızlık duyuyorum bu davranışlarına haberin olsun sadece ben değil bütün modlar forum üyeleri sitenin admini hamzada dahil ha birde şunu sölim sen bu sitede modsan hamzanın sayesinde o adam size nekadr saygılı davranıyo nekadr yakın davranmaya çalışıyo hala farkında değilsin ayıp sana ayıp >:( >:( >:(
Manchester United:2 Bayen Munıch:3
Manchester United:2 Bayen Munıch:3
M u kim Bayern kim hocam isimleri verioz ?
şuan vudu yu bekliom.. görür görmez oynayacam..
FaLconi 3 - 0 Vuducini
gerçekten muhteşem oynadı..
ben biraz şanslıydım.. :)
eline koluna sağlık kardeşim..