Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => ÖDÜLLÜ LİG SKOR TAHMİN => Konuyu başlatan: m3t3d1nh0 - 26 Kasım 2006, 10:12:33
-
EVT ARKADASLAR SİZCE KİM ALIR BU MAÇI
-
BENCE BERABERLİK
-
AMETT EZER GİBİ
-
banko berabere :D :D
-
malatyasporlunun son günlerde yaptiği büyük çıkış ve ametin üst üste maç kaybederek yaşamiş olduğu moral bozukluğu bu maçin favorsinin malatyasporlu olacağini söylüyor
tahminim 3-1
-
amet yener
-
malatyasporlunun son günlerde yaptiği büyük çıkış ve ametin üst üste maç kaybederek yaşamiş olduğu moral bozukluğu bu maçin favorsinin malatyasporlu olacağini söylüyor
tahminim 3-1
Hamza kardeşim benim attığım golleri bildi ama ameti bilemedi :) maçın skoru MALATYASPORLU:3 AMETT:2
-
arkadaşlar bu maç amettin olur. benim bildigim malatyalı 07 yi sevmedigi için içinden oynamak bile gelmiyo o yüzden gine iyi oynıyamaz heralde oyüzden amett alır.ama malatyalı kendini verirse bu maçı alabilir.
skor : amett 5-2 malatyasporlu
-
arkadaşlar bu maç amettin olur. benim bildigim malatyalı 07 yi sevmedigi için içinden oynamak bile gelmiyo o yüzden gine iyi oynıyamaz heralde oyüzden amett alır.ama malatyalı kendini verirse bu maçı alabilir.
skor : amett 5-2 malatyasporlu
maç oynandi hakan kardeşim bir üstteki mesaja bak istersen :)
maç sonucu : malatyasporlu 3 - 2 amett
-
3-2 hamza abi
-
düzelttşm ben şimdi