İLK BAŞATA 12- 3 YAZDI DABİLİYORUM ABİ HATA OLDU
FRANSA 2 - 0 USAhamza abi ordaysan 21.turnuvaya bi baksana
FRANSA 2 - 0 USAhamza abi ordaysan 21.turnuvaya bi baksana
hamza abi sen beni ekle msn ye şimdi kapışalım başka bi zaman olmazhamza abi sen gelmedin capslockla başladık biz
sen capslock ile yap furkan kardeşim . şimdi ffc 9 turnuvamızı bitirmek zorundayiz . önceliği ffc ye vermem gerekiyor . ben yarın hepinizle yaparim . hangi saat aralıklarinda online oluyorsun ?
hamza abi sen beni ekle msn ye şimdi kapışalım başka bi zaman olmazhamza abi sen gelmedin capslockla başladık biz
sen capslock ile yap furkan kardeşim . şimdi ffc 9 turnuvamızı bitirmek zorundayiz . önceliği ffc ye vermem gerekiyor . ben yarın hepinizle yaparim . hangi saat aralıklarinda online oluyorsun ?
HAMZA NERDESİN IP VERDİM KAYBOLDUNN???
FRANSA 3 - 3 BELGİUMhamza abi ben senin kadar ballı bi adam görmedim bi takım atağa 2 kişi çıkıp kaleciyle karşı karşıya kalıp son saniyeder direğe 3 top vurmayı nası becerir varya resmen elimden kaçtın hamza abi maç boyunca benim en az 5 topum direkten döndü olurmu ööle şey ya uff
ÇOK ENTERASAN MAÇ OLDU GERÇEKTEN . ELLERİNE SAĞLİK FURKAN KARDEŞİM .
SANİRİM BU SONUÇ İLE 4 PUAN + 2 AVERAJ İLE BİR ÜST TURA YÜKSELMİŞ OLUYORUM
ULTRASLAN KARDEŞİM NE ZAMAN İSTERSEN GRUP BİRİNCİLİĞİ MAÇİMİZİ YAPARİZ
tek tarafli bakma furkan kardeşim . maçın 90. dakikasinda o penaltiyi kaçirmaysaydim . mücadeleyi 4-3 kazanmiş oluyordum . ve bu söylediğin atak bile olmamiş olacakti . maç içerisinde ikimizinde kaçirdiği pozisyonlar var fakat genelde dengeli bir mücadele oldu. oynadiğin güzel futboldan ötürü sana teşekkür ediorm kardeşim . önümüzdeki turnuvalarimizda başarilar dilerim