1 maç dışında (appiah perşembe gelicekmiş) diğer maclardan ses yok.
bugün içinde oynanmayan maçlar için oynamak isteyen ve online olan taraf yani rakbini bulamayan taraf buraya bildirirse sevinirim..
bildirmeyen taraflarada 1. uyarılarını alıcaklar bildirenler ise almıyacaklar..
appiah abi gelsede yapsak ama hiç msnde online olmıyo bu aralar
hamza abi msn ye gel ip ni ver girelim maçaappiah abi gelsede yapsak ama hiç msnde online olmıyo bu aralar
appiah online şu anda mete . seni engellemiş sanirim :D
hamza abi msn ye gel ip ni ver girelim maçaappiah abi gelsede yapsak ama hiç msnde online olmıyo bu aralar
peki abihamza abi msn ye gel ip ni ver girelim maçaappiah abi gelsede yapsak ama hiç msnde online olmıyo bu aralar
tamam nadir geliorm ;)
HAMZA 6 - 6 NADİRhamza abi yapma böle ya o kendi kaleme bilerek attıpğım gol sayılıyor mu yani allah aşkına
HAMZA 6 - 6 NADİRhamza abi yapma böle ya o kendi kaleme bilerek attıpğım gol sayılıyor mu yani allah aşkına
2.kez hakkımmı yiyorsun hamza abi
yazık günah
2.kez hakkımmı yiyorsun hamza abi
yazık günah
appiah abi gelsede yapsak ama hiç msnde online olmıyo bu aralar
abi yarın yapalım diyo nolcak
abi benim yapacağim bişe yok rakip yapmıyo dedim işin acil mi diye daha cvp vermedi bi msnye gelirmisin abi
oke abi bi msnye gelsene :D
abi benim yapacağim bişe yok rakip yapmıyo dedim işin acil mi diye daha cvp vermedi bi msnye gelirmisin abi
tamam mete bu durumda ihtari sen değil , appiah_4 kullanicisi alacaktir . buradan belirtmen iyi oldu . biz gerekeni yapariz
tamam mete bu durumda ihtari sen değil , appiah_4 kullanicisi alacaktir . buradan belirtmen iyi oldu . biz gerekeni yapariz
Aga bırak ver ikinci ihtarı at beni lan anasını satayım sabahtan akşama kadar bankada işlerle ugraşıyoruz sonra eve iş ile gelioruz iki tane maç yapıyoruz işleri yapamıyoruz tam işlere kalkıyoruz mete gelio sonra işimiz var dioruz ikinci ihtar veriliyo istemiom aga ben bırakıyorum turnuvayı sizin ihtar vermenize gerek yok BIRAKTIM oke
Aga bırak ver ikinci ihtarı at beni lan anasını satayım sabahtan akşama kadar bankada işlerle ugraşıyoruz sonra eve iş ile gelioruz iki tane maç yapıyoruz işleri yapamıyoruz tam işlere kalkıyoruz mete gelio sonra işimiz var dioruz ikinci ihtar veriliyo istemiom aga ben bırakıyorum turnuvayı sizin ihtar vermenize gerek yok BIRAKTIM oke
Evet aga bende bu sene çok yoğun olmaya başladım . Kafam almıyo artık hem maçları takip et bi yandan iş yap . Ondan bende bırakıyorum . Herkezden özür diliyorum . Turnuva yorumunuda Hamza kardeşim yapsın oda benim kadar güzel özetliyor maçları zaten . Herkeze başarılar .
abi peki bizim maç nolcak bugün son gün
appiah kardeşim yerine yedeklerden birini alacağiz meteciğim . yedeklerden girecek olan arkadaşimiz ile erteleme maçinizi oynarsiniz
oke abi peki turnuvanınbirde görevlisi ben olabilirmiyim mod yazarsan ii olur
appiah kardeşim yerine yedeklerden birini alacağiz meteciğim . yedeklerden girecek olan arkadaşimiz ile erteleme maçinizi oynarsiniz
heh ertele tabi EDİT biz varken ihtar alalım o kadar işimiz var şimdi sanki aksamıcan
nasıl biliosanız öle bişi demiom artıqq
abi artik 26.turnuvayı yada 128 kişiliği açcsak ii olur ya 26.turnuvayı açalım oke şimdi hemen sonra kaytıları açarız fln sende yaaparsın sonra çıkarsın oke çok kişi var sitede
abi artik 26.turnuvayı yada 128 kişiliği açcsak ii olur ya 26.turnuvayı açalım oke şimdi hemen sonra kaytıları açarız fln sende yaaparsın sonra çıkarsın oke çok kişi var sitedegüzel fikir ;D
abi artik 26.turnuvayı yada 128 kişiliği açcsak ii olur ya 26.turnuvayı açalım oke şimdi hemen sonra kaytıları açarız fln sende yaaparsın sonra çıkarsın oke çok kişi var sitedegüzel fikir ;D
perşembe gününe kadar zaman var ama adam salı gününden ihtar çekiyo anlamadım valla ama artık önemli değil çekildim.
Evet aga bende bu sene çok yoğun olmaya başladım . Kafam almıyo artık hem maçları takip et bi yandan iş yap . Ondan bende bırakıyorum . Herkezden özür diliyorum . Turnuva yorumunuda Hamza kardeşim yapsın oda benim kadar güzel özetliyor maçları zaten . Herkeze başarılar .
tamam serhat kardeşim . turnuva bana ve cmylmzz kardeşime emanet . gözün arkada kalmasin . benimde şu an oldukça dinlenmeye ihtiyacim var fakat sirf sizler için burdayim ve görevimin başindayim . sonuna kadarda burada , sizlerle beraber olacağim .
perşembe gününe kadar zaman var ama adam salı gününden ihtar çekiyo anlamadım valla ama artık önemli değil çekildim.
kardeş 4.hafta ne zaman açılancak bu iş çok sarktı ??? ???
kim geliyor kim geliyor sero gelio sero gelio :D
sero ne işin war olm ödülü alamayacağını anlayınca kaçıonmu :D
dön dön dön bir kere dön geri nolurr :))
sero bizi bırakmasss :)
perşembeye kadar sürenin olduğunu bilmiyordum melih . bilseydim böyle demezdim zaten . fakat madem bu kadar işin var . çekilmek istiyorsan çekil . ben burada sadece turnuvamızın statüsüne göre maçlarini zamaninda yapmayan herkese ihtar vermek mecburiyetindeyim . şu an içinde bulunduğun yoğun iş temposu sebebiyle maçlarini zamaninda yapamayabilirsin.bana neden kızıp sitem ediyorsun anlamadim . sana yanliş hiç bir şey söylemedim . sadece turnuvamızın statüsüne göre son gün dolmadan önce maçinizi yapmaniz gerektiğini söyledim . son gününde perşembe olmasindan ötürü bir gün daha süreniz varmiş . eğer turnuvamıza devam edebileceğine inaniyorsan devam etmeni öneriirm kardeşim . senin gibi birini ligimizde görmek istiyoruz . fakat yetiştiremem diyorsan sen bilirsin .
perşembeye kadar sürenin olduğunu bilmiyordum melih . bilseydim böyle demezdim zaten . fakat madem bu kadar işin var . çekilmek istiyorsan çekil . ben burada sadece turnuvamızın statüsüne göre maçlarini zamaninda yapmayan herkese ihtar vermek mecburiyetindeyim . şu an içinde bulunduğun yoğun iş temposu sebebiyle maçlarini zamaninda yapamayabilirsin.bana neden kızıp sitem ediyorsun anlamadim . sana yanliş hiç bir şey söylemedim . sadece turnuvamızın statüsüne göre son gün dolmadan önce maçinizi yapmaniz gerektiğini söyledim . son gününde perşembe olmasindan ötürü bir gün daha süreniz varmiş . eğer turnuvamıza devam edebileceğine inaniyorsan devam etmeni öneriirm kardeşim . senin gibi birini ligimizde görmek istiyoruz . fakat yetiştiremem diyorsan sen bilirsin .
ben devam ederdim ama böyle perşembe günü son dionuz sonra salı günü ihtar veriliyo ben böyle şeylere gelemem hiç kimsenin birbirinden haberi yok
tamam aga ;) biz kendi ligimizi yapalım sen hazırla tabloyu bekliom
arkadaşlar 3 maç kalmış yapılmamış sanırım ben maçımı haftasonu tamamlıcam haberiniz olsun oke ;)
normalde oynama süresi salı günü doldugu için uyarı yolladım sana
madem hafta içi oynayamıyorsun ozman uyarıyı kaldırıyorum
macların günün hafta sonları 1 er gün hafta içleri 2-3 er gün yapıcam zaten herkes maclarını yapabilmesi için..
ooo serocum geri döndün he aslanım benim en iisi olm benim ardımdan 2.olcak adam yoktu sen geldin :D :D :D
çok ii oldu bence çok ii bi karar almışsın serocum
Appiah_4 3-2 Metehan