Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => ÖDÜLLÜ LİG FİKSTÜR => Konuyu başlatan: cmylmzzz - 27 Kasım 2006, 16:28:38

Başlık: 3. HAFTA MAÇLARI VE MAÇ SONUÇLARI (Maçlar Tamamlandı)
Gönderen: cmylmzzz - 27 Kasım 2006, 16:28:38
MAÇLARIN OYNANMA SÜRESİ 2 GÜNDÜR..
3. HAFTANIN MAÇLARI Pazartesi - Salı TAMALANACAK SALI AKŞAMI YENİ MAÇLAR AÇIKLANACAKTIR..

reaper 3 -  Fuis 1

vuducini 5 - hakan1989 2

Appiah_4  3 -  metedinho 2

cmylmzzz  2   -  SADIK  5

Gfb_sero 4  - tugkan 4

sony_harun 4 - ultrAslan54  1

hamza 6 - nadir 6

evanescence4 - ǿźĄŋ7156

Maç sonuçlarını bu topic altına yollayınız..

Maçlar rovanşsızdır..
Başlık: Ynt: 3. HAFTA MAÇLARI VE MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: cmylmzzz - 27 Kasım 2006, 16:29:29
2. hafta maçları için puan durumu ve haftanın yorumu bugün içinde eklenicek..

2 hafta maçlarını 1 saat içinde tamamlamayan taraflarada bildiriverin 1. uyarılarını almadan kurtarsınlar :)
Gönderen: djarum black- - 27 Kasım 2006, 17:08:37
SADIK : 5-2 : CMYMZZ
Gönderen: cmylmzzz - 27 Kasım 2006, 17:21:54
büyük yazma len :D

bu arkadaşın duran toplarına tikkad edin arkadaslar
Fenerbahce misali full duran topla calısıo :D
5 golun 5 ide duran top olurmu ya :)
Gönderen: HaruN - 27 Kasım 2006, 17:26:45
beyler skor tahin neden 3.hafta için yok kaldırıldımı
Gönderen: falconi - 27 Kasım 2006, 19:01:51
FaLconi 6 - 4 Beckham (Malatyalı nın yerine girmiş)
Beckham çok ii oynadı.. Tbrk ediorum kendisini...
Gönderen: HaruN - 27 Kasım 2006, 20:02:11
sony_harun:4 ultraaslan:1
ii maçtı trbk ederim kendisi ;) ;)
Gönderen: ultrAslan54 - 27 Kasım 2006, 21:31:38
CMYLMZ SENİN AÇTIĞIN BU TURNUVA UĞURSUZ 3 TE 3 YENİLGİ OLUR MU BÖYLE ŞEY :)
Gönderen: tugkan - 27 Kasım 2006, 21:54:00
tugkan4-4gfb_seroo
arkadası tebrik ediyorum 3-1 one gectim beni yakaladı
sonra mac 4-4 bitti
Gönderen: gfb_sero - 27 Kasım 2006, 21:57:46
Sanada tbrk aga.Ama ilk başta dedin doanrsa çıkıcam diye bende pek ii başlamdım sonra geldin hmn 3 gol attın . Dedim bu çıkmıyo saldırıdm 4-3 önce geçtim Geldin son dk da gol attın .Beyse kaderimzide bu varmış .  :D :D :D
Gönderen: tugkan - 27 Kasım 2006, 23:16:34
kardesm yanlıs ben dedim kasarsa 1. dakada cıkarım demistim yani daka 10 old u ozmn golu attım zaten 10. dakadan sonra cıkma yok
Gönderen: HaruN - 28 Kasım 2006, 14:11:53
bugün yanı salı bugün tamamlanması gerekiyor ama daha 3-4 tane maç oynanmadı süre uzucakmı??????
Gönderen: cmylmzzz - 28 Kasım 2006, 18:39:54
1 maç dışında (appiah perşembe gelicekmiş) diğer maclardan ses yok.
bugün içinde oynanmayan maçlar için oynamak isteyen ve online olan taraf yani rakbini bulamayan taraf buraya bildirirse sevinirim..
bildirmeyen taraflarada 1. uyarılarını alıcaklar bildirenler ise almıyacaklar..
Gönderen: Hamza - 28 Kasım 2006, 18:50:06
1 maç dışında (appiah perşembe gelicekmiş) diğer maclardan ses yok.
bugün içinde oynanmayan maçlar için oynamak isteyen ve online olan taraf yani rakbini bulamayan taraf buraya bildirirse sevinirim..
bildirmeyen taraflarada 1. uyarılarını alıcaklar bildirenler ise almıyacaklar..

hocam , nadir ile bu akşam yapacağiz biz , bilgine
Gönderen: m3t3d1nh0 - 28 Kasım 2006, 18:50:48
appiah abi gelsede yapsak ama hiç msnde online olmıyo bu aralar
Gönderen: Hamza - 28 Kasım 2006, 18:58:12

appiah online şu anda mete . seni engellemiş sanirim :D
Gönderen: nadir_pıero - 28 Kasım 2006, 19:45:50

hamza abi msn ye gel ip ni ver girelim maça
Gönderen: Hamza - 28 Kasım 2006, 19:48:26

tamam nadir geliorm ;)
Gönderen: nadir_pıero - 28 Kasım 2006, 19:51:42

tamam nadir geliorm ;)
peki abi
Gönderen: Hamza - 28 Kasım 2006, 20:22:40
HAMZA 6 - 6 NADİR
Gönderen: nadir_pıero - 28 Kasım 2006, 20:28:55
HAMZA 6 - 6 NADİR
hamza abi yapma böle ya o kendi kaleme bilerek attıpğım gol sayılıyor mu yani allah aşkına

2.kez hakkımmı yiyorsun hamza abi

yazık günah
Gönderen: Hamza - 28 Kasım 2006, 20:46:46
HAMZA 6 - 6 NADİR
hamza abi yapma böle ya o kendi kaleme bilerek attıpğım gol sayılıyor mu yani allah aşkına

yazık günah

Yeter artik nadir sabrimi taşirmaya başladin  >:( . kendi kalene o golü atmadan önce düşünmeliydin bunlari . adam gibi oynayacaksan oynayalim şu oyunu . her maçta ayri bir sorun çikartmak zorunda değilsin şimdi gelmiş hakkımı yemeyin diyorsun . asıl sen bu sergilediğin davranışlar ile daha ilk haftadan ligimizdeki tüm katilimcilarimizin keyfini kaçirmaya başladin . bir daha maç içinde kendi kalene atip , maç sonu bu golu saymalim dersen ikinci ihtarini alıp turnuvamızdan diskalifiye olacaksin .
Gönderen: falconi - 28 Kasım 2006, 20:49:04
HAMZA 6 - 6 NADİR

yazık günah

kardeşim.. kendi kalene gol attın mı.. attın.. senin kafan mı iyi kendi kalene gol atıp o gol olur mu diosun?..
madem sayılmıcak o gol niye kendi kalene atıosun..
Gönderen: nadir_pıero - 28 Kasım 2006, 20:57:30
tamam hamza abi artık herkesle ciddi olcam merak etme
Gönderen: m3t3d1nh0 - 28 Kasım 2006, 21:07:40

yok abi sanmıyorum şu an msnde online ama yaparız şimdi maçı
Gönderen: m3t3d1nh0 - 28 Kasım 2006, 21:08:04
abi yarın yapalım diyo nolcak
Gönderen: Hamza - 28 Kasım 2006, 21:16:30
abi yarın yapalım diyo nolcak

çok acil bir işi yoksa bu gün bitirin mete . bu akşam sondu zaten . hazir ikinizde online iken yaparsaniz iyi olur . aksi takdirde cmlymzz kardeşiminde dediği gibi sürenin dolmasina rağmen maçinizi henüz yapmadiğiniz için ikinizde ihtarlarinizi alacaksiniz . bilgine
Gönderen: m3t3d1nh0 - 28 Kasım 2006, 21:19:16
abi benim yapacağim bişe yok rakip yapmıyo dedim işin acil mi diye daha cvp vermedi bi msnye gelirmisin abi
Gönderen: m3t3d1nh0 - 28 Kasım 2006, 21:19:57
abi işi acilmiş şimdi gitcekmiş
Gönderen: Hamza - 28 Kasım 2006, 21:24:22
abi benim yapacağim bişe yok rakip yapmıyo dedim işin acil mi diye daha cvp vermedi bi msnye gelirmisin abi

tamam mete bu durumda ihtari sen değil , appiah_4 kullanicisi alacaktir . buradan belirtmen iyi oldu . biz gerekeni yapariz
Gönderen: m3t3d1nh0 - 28 Kasım 2006, 21:24:45
oke abi bi msnye gelsene :D
Gönderen: Hamza - 28 Kasım 2006, 21:29:52
oke abi bi msnye gelsene :D

sitenin her tarafina yazmana gerek yok mete . p.m attiğin zaman görüyorum ben . şimdi çikacağim birazdan . eğer acil durum varsa özel mesaj gönder bana. yarın akşam gelince bakarim ;)
Gönderen: m3t3d1nh0 - 28 Kasım 2006, 21:30:34
oke abi napim görmüyorsun sanirim
Gönderen: Appiah_4 - 28 Kasım 2006, 21:37:12

tamam mete bu durumda ihtari sen değil , appiah_4 kullanicisi alacaktir . buradan belirtmen iyi oldu . biz gerekeni yapariz

Aga bırak ver ikinci ihtarı at beni lan anasını satayım sabahtan akşama kadar bankada işlerle ugraşıyoruz sonra eve iş ile gelioruz iki tane maç yapıyoruz işleri yapamıyoruz tam işlere kalkıyoruz mete gelio sonra işimiz var dioruz ikinci ihtar veriliyo istemiom aga ben bırakıyorum turnuvayı sizin ihtar vermenize gerek yok BIRAKTIM oke
Gönderen: gfb_sero - 28 Kasım 2006, 21:43:06

Aga bırak ver ikinci ihtarı at beni lan anasını satayım sabahtan akşama kadar bankada işlerle ugraşıyoruz sonra eve iş ile gelioruz iki tane maç yapıyoruz işleri yapamıyoruz tam işlere kalkıyoruz mete gelio sonra işimiz var dioruz ikinci ihtar veriliyo istemiom aga ben bırakıyorum turnuvayı sizin ihtar vermenize gerek yok BIRAKTIM oke

Evet aga bende bu sene çok yoğun olmaya başladım.Appiah kardeşimde çıktı bende gidim ozmn . Kafam almıyo artık hem maçları takip et bi yandan iş yap . Ondan bende bırakıyorum .  . Turnuva yorumunuda Hamza kardeşim yapsın oda benim kadar güzel özetliyor maçları zaten . Herkeze başarılar .
Gönderen: Hamza - 28 Kasım 2006, 21:51:16

Allah yardımcın olsun kardeşim . işin zor vallahi . fakat bildiğin gibi burada amacımız turnuvalari daha seri işlemek ve böylece oyuncularimizi ligimizden soğutmadan eğlenceli bir turnuva düzenlemek . bunun için her haftamız için belirli bir son gün koyuyoruz ve turnuvamızın statüsüne göre verilen son gün dolmasina rağmen maçlarini yapmayanlara ihtar veriyoruz . sana ihtar veririm derken yanlış anlama yani,  oke kardeşim ;) turnuvamızdan çikiyorsan yerine yedeklerden bir elaman alalim . şimdilik biraz dinlen sen kardeşim . ben ve cmylmzz kardeşim idare ederiz turnuvamizi . kolay gelsin sana ;) iyi çalışmalar
Gönderen: m3t3d1nh0 - 28 Kasım 2006, 21:54:14
abi peki bizim maç nolcak bugün son gün
Gönderen: Appiah_4 - 28 Kasım 2006, 21:54:56
sağol canım hem o kadar ugraşıyoruz hemde laf yiyoruz EDİT  
size kolay gelsin alın                    birini ben girmiom turnuvalara
Gönderen: Hamza - 28 Kasım 2006, 21:55:11

Evet aga bende bu sene çok yoğun olmaya başladım . Kafam almıyo artık hem maçları takip et bi yandan iş yap . Ondan bende bırakıyorum . Herkezden özür diliyorum . Turnuva yorumunuda Hamza kardeşim yapsın oda benim kadar güzel özetliyor maçları zaten . Herkeze başarılar .

tamam serhat kardeşim . turnuva bana ve cmylmzz kardeşime emanet . gözün arkada kalmasin . benimde şu an oldukça dinlenmeye ihtiyacim var fakat sirf sizler için burdayim ve görevimin başindayim . sonuna kadarda burada , sizlerle beraber olacağim .

Gönderen: m3t3d1nh0 - 28 Kasım 2006, 21:56:13
abi bide bana olsun olurmu
Gönderen: Hamza - 28 Kasım 2006, 21:57:05

appiah kardeşim yerine yedeklerden birini alacağiz meteciğim . yedeklerden girecek olan arkadaşimiz ile erteleme maçinizi oynarsiniz
Gönderen: m3t3d1nh0 - 28 Kasım 2006, 21:58:00
oke abi peki turnuvanınbirde görevlisi ben olabilirmiyim mod yazarsan ii olur
Gönderen: Appiah_4 - 28 Kasım 2006, 21:59:43

appiah kardeşim yerine yedeklerden birini alacağiz meteciğim . yedeklerden girecek olan arkadaşimiz ile erteleme maçinizi oynarsiniz

heh ertele tabi EDİT biz varken ihtar alalım o kadar işimiz var şimdi sanki aksamıcan
nasıl biliosanız öle bişi demiom artıqq
Gönderen: Hamza - 28 Kasım 2006, 22:00:03
oke abi peki turnuvanınbirde görevlisi ben olabilirmiyim mod yazarsan ii olur

turnuvamızın görevlisi var zaten mete :D

başka turnuva açtiğimizda seni yaparim mod oke
Gönderen: m3t3d1nh0 - 28 Kasım 2006, 22:01:43
abi artik 26.turnuvayı yada 128 kişiliği açcsak ii olur ya 26.turnuvayı açalım oke şimdi hemen sonra kaytıları açarız fln sende yaaparsın sonra çıkarsın oke çok kişi var sitede
Gönderen: Hamza - 28 Kasım 2006, 22:01:59

heh ertele tabi EDİT biz varken ihtar alalım o kadar işimiz var şimdi sanki aksamıcan
nasıl biliosanız öle bişi demiom artıqq

hocam yedeklerden girecek elaman bile belli olmadi henüz . adam turnuvamiza girdikten hemen sonra mete ile maçina girse bile ertele maç sayilir . süremiz şimdiden doldu zaten .
Gönderen: Hamza - 28 Kasım 2006, 22:04:22
abi artik 26.turnuvayı yada 128 kişiliği açcsak ii olur ya 26.turnuvayı açalım oke şimdi hemen sonra kaytıları açarız fln sende yaaparsın sonra çıkarsın oke çok kişi var sitede

şimdilik yeni bir turnuva açmayi düşünmüyorum mete . bu hafta çok yoğun olacağim . şu anda devam eden turnuvalara bile yetişemiorm . bir yenisini hiç kaldiramam . 26.fifa 07 turnuvamız ile 128 kişilik avrupa futbol şampiyanimizi anca bir iki hafta sonra açariz
Gönderen: Appiah_4 - 28 Kasım 2006, 22:06:12
ver süre tabi

daha bişi demiorum sen biliosun herşeyi nasıl biliosanız öle ossun bişiye karışmıom 2 gün süre verilio anasını satim ne yapacagımı şaşırdım la iş mi yapacam ders mi çalışacam maç mı oynıcam valla bana uymayan turnuvalardan çekiliyorum ne yaparsanız yapın
Gönderen: falconi - 28 Kasım 2006, 22:06:44
güzel fikir  ;D
Gönderen: m3t3d1nh0 - 28 Kasım 2006, 22:07:01
oke abi ikisindede mod olcam ha 26.da sade ben 128 kişilikte ben sadık amett sero yaparsa beckham06 yaparsa malatyalı abi birde sen oke
Gönderen: m3t3d1nh0 - 28 Kasım 2006, 22:07:26
güzel fikir  ;D

aga haftaya 128 kişiliği açıyoruz
Gönderen: cmylmzzz - 28 Kasım 2006, 22:24:35
hocam zaten appiah a perşemeye kadar süre vermiştik
bugün son değildiki önceden bildirdiği için
karışmış gerçi ortalık

sero alamıyacağını anladın sende dvd yi cekil a.q :D
Gönderen: Appiah_4 - 29 Kasım 2006, 08:40:00
perşembe gününe kadar zaman var ama adam salı gününden ihtar çekiyo anlamadım valla ama artık önemli değil çekildim.
Gönderen: HaruN - 29 Kasım 2006, 12:09:56
arkadaslar com ayrılık oldu cıkanlar var hepside ii fifacılar ve dahada otesi ii ınsanlar ınsallah lıg bıtmez cok üzüldüm bu duruma :( :( :(
Gönderen: cmylmzzz - 29 Kasım 2006, 14:03:06
perşembe gününe kadar zaman var ama adam salı gününden ihtar çekiyo anlamadım valla ama artık önemli değil çekildim.

hocam hamza normal kuralları söylemiş
senin daha önce perşembe gününe kadar süre istediğini bilmiyordu belki bu kadar cellallenmesek?
Gönderen: gfb_sero - 29 Kasım 2006, 15:28:20

Evet aga bende bu sene çok yoğun olmaya başladım . Kafam almıyo artık hem maçları takip et bi yandan iş yap . Ondan bende bırakıyorum . Herkezden özür diliyorum . Turnuva yorumunuda Hamza kardeşim yapsın oda benim kadar güzel özetliyor maçları zaten . Herkeze başarılar .

tamam serhat kardeşim . turnuva bana ve cmylmzz kardeşime emanet . gözün arkada kalmasin . benimde şu an oldukça dinlenmeye ihtiyacim var fakat sirf sizler için burdayim ve görevimin başindayim . sonuna kadarda burada , sizlerle beraber olacağim .

Yok aga kalmaz zaten . Yorumuda benden daha güzel yapıcağına eminim . Zaten yorumları sen yapmak istiyordun ben yapınca yarıda kaldı hevesin . Şimdi doya doya yaprsınız işte .
Gönderen: amett - 29 Kasım 2006, 18:12:27
arkadaşlar 3 maç kalmış yapılmamış sanırım ben maçımı haftasonu tamamlıcam haberiniz olsun oke ;)
Gönderen: cmylmzzz - 29 Kasım 2006, 19:16:58
kim geliyor kim geliyor sero gelio sero gelio :D

sero ne işin war olm ödülü alamayacağını anlayınca kaçıonmu :D

dön dön dön bir kere dön geri nolurr :))

sero bizi bırakmasss :)
Gönderen: vuducini - 29 Kasım 2006, 19:21:12
bende hakana rastlarsam yapıcam ama bi türlü denk gelemiyoruz...
Gönderen: Hamza - 29 Kasım 2006, 19:33:22

perşembeye kadar sürenin olduğunu bilmiyordum melih . bilseydim böyle demezdim zaten . fakat madem bu kadar işin var . çekilmek istiyorsan çekil . ben burada sadece turnuvamızın statüsüne göre maçlarini zamaninda yapmayan herkese ihtar vermek mecburiyetindeyim . şu an içinde bulunduğun yoğun iş temposu sebebiyle maçlarini zamaninda yapamayabilirsin.bana neden kızıp sitem ediyorsun anlamadim . sana yanliş hiç bir şey söylemedim . sadece turnuvamızın statüsüne göre son gün dolmadan önce maçinizi yapmaniz gerektiğini söyledim . son gününde perşembe olmasindan ötürü bir gün daha süreniz varmiş . eğer turnuvamıza devam edebileceğine inaniyorsan devam etmeni öneriirm kardeşim . senin gibi birini ligimizde görmek istiyoruz . fakat yetiştiremem diyorsan sen bilirsin .
Gönderen: vuducini - 29 Kasım 2006, 20:45:29
hakan bjk macını seyretmeye gidiyorum devre arasında gelicem.. gelirsen yapalım macımızı kardeş..
Gönderen: HaruN - 29 Kasım 2006, 21:16:57
kardeş 4.hafta ne zaman açılancak bu iş çok sarktı ??? ???
Gönderen: Hamza - 29 Kasım 2006, 21:18:14
kardeş 4.hafta ne zaman açılancak bu iş çok sarktı ??? ???

3.hafta maçlari için verilen son gün perşembe imiş harun kardeşim . cmylmzz kardeşim yarın akşam 4. haftayi yayınlar sanirim
Gönderen: gfb_sero - 29 Kasım 2006, 21:19:47
kim geliyor kim geliyor sero gelio sero gelio :D

sero ne işin war olm ödülü alamayacağını anlayınca kaçıonmu :D

dön dön dön bir kere dön geri nolurr :))

sero bizi bırakmasss :)

Kardeşim Nolcak ya . Ben ödülü zaten alıcaktım kesindi ama  böle oldu bu seferlik . Senide masraftan kurtardım aga işte fenamı . Hadi k.i.b . Fazla bütçeni zorlama  :)
Gönderen: vuducini - 29 Kasım 2006, 22:03:46
vuducini 5 - 2 hakan1989

güzel maçtı hakan kardeşim.. eline saglık..
Gönderen: vuducini - 29 Kasım 2006, 22:08:56
birde şu puan durumunun altındaki uyarılar bölümünde benim ismimin neden oldugunu biri izah ederse sevinirim...
Gönderen: Appiah_4 - 30 Kasım 2006, 13:53:55

perşembeye kadar sürenin olduğunu bilmiyordum melih . bilseydim böyle demezdim zaten . fakat madem bu kadar işin var . çekilmek istiyorsan çekil . ben burada sadece turnuvamızın statüsüne göre maçlarini zamaninda yapmayan herkese ihtar vermek mecburiyetindeyim . şu an içinde bulunduğun yoğun iş temposu sebebiyle maçlarini zamaninda yapamayabilirsin.bana neden kızıp sitem ediyorsun anlamadim . sana yanliş hiç bir şey söylemedim . sadece turnuvamızın statüsüne göre son gün dolmadan önce maçinizi yapmaniz gerektiğini söyledim . son gününde perşembe olmasindan ötürü bir gün daha süreniz varmiş . eğer turnuvamıza devam edebileceğine inaniyorsan devam etmeni öneriirm kardeşim . senin gibi birini ligimizde görmek istiyoruz . fakat yetiştiremem diyorsan sen bilirsin .

ben devam ederdim ama böyle perşembe günü son dionuz sonra salı günü ihtar veriliyo ben böyle şeylere gelemem hiç kimsenin birbirinden haberi yok
Gönderen: gfb_sero - 30 Kasım 2006, 15:26:37

ben devam ederdim ama böyle perşembe günü son dionuz sonra salı günü ihtar veriliyo ben böyle şeylere gelemem hiç kimsenin birbirinden haberi yok

Aga bırak ya . Atmak istiyomuş demekki . Takma sen . Ben ufak bi tablo yapar atarım msn den . İkimiz kurarız ligimizi .  :)
Gönderen: Appiah_4 - 30 Kasım 2006, 15:46:27
tamam aga ;) biz kendi ligimizi yapalım sen hazırla tabloyu bekliom
Gönderen: gfb_sero - 30 Kasım 2006, 17:19:44
tamam aga ;) biz kendi ligimizi yapalım sen hazırla tabloyu bekliom

Yaptım kanka gel . İlk maç bneim evimde  :)
Gönderen: amett - 30 Kasım 2006, 17:42:08
arkadaşlar 3 maç kalmış yapılmamış sanırım ben maçımı haftasonu tamamlıcam haberiniz olsun oke ;)

yaw turnuvayı düzenleyen kardeşim sana anlam veremiyorum yaw neden uyarılar arasında benim ismim var bunada anlam veremiyorum appiinin dediği gibi burada kimsenin kimseden haberi yok aslında bazı kişiler haber veriyo ama takan olmuyo gibi geliyo yukarıda yazdığım msj dikkate alınmamış sanırım bu lig çok saçma kurallarla yürütülüyo bence ve maçlar illa gününde oynansın isteniyo belki o arkadaş hafta içi okul olduğu için maçlarını hafta sonu yapıcak bunuda göz önünde bulundurum biraz turnuvada herkesin hafta içi zamanı olamaya biliyo haa bunu söleyin msj atın diyosanız yukarda msjım yazıyor bunu okuyabilir bana bi cevap yazabilirsiniz

9 TAKIMDAN FAZLA LİGLERİN SONU GELEMİYO  :(
Gönderen: cmylmzzz - 30 Kasım 2006, 17:56:07
appiah sero ve amett :)
ligde hiç bir karışıklık yok anlasamamazlıkta yok
macların gününde oynaması gibi bir şartta yok

appiah ligi ben yapıyorum buna baglı olarak sero ile yapıyor idik
ama hamza kardes sonucta sitenin sahibi ve takip etmek istiyor koydugumuz kuralları hatırlatıyor
işin aslı sudurki macların oynanma süresi perşembeye uzamadı sadece appiah önceden bildirdiği için onun macı perşembeye kadar uzatıldı
amett konusunda gelince on kere yazıyorum oynamayanlar veya oynayanlar gününde işleri oldugunu bildirsin amc ertelensin uyarı almasın
ama sen günü salı olmasına ragmen bugün yazıyor uyarıyı bunun için aldın

normal oynanma süresi içinde bana bir bilgi gelmes ise uyarıyı alırsınız
appiah bana bildirdi süresi perşembeye uzadı ama hamza ile aralarında sorun yüzünden ligden ayrılmıs

sero ya gelince onunda ligden yana sorunu yok onunkidi kişisel hamza ile anlasamayıp ligi bırakmıs

yani turnuvada hiç bir sorun yok sadece hamza ile arkadasların kisisel sorunları oldugu için ligden ayrılamalar war

son kez yazıyorum zaten lig den bugün için ayrılmak istemeyenler bildirsin
ayrılanlar içinde yedek kayıttan ekleme yapıcam bugün..
Gönderen: cmylmzzz - 30 Kasım 2006, 18:11:45
arkadaşlar son kez yazıom uyarı mevzusunu

uyarı konusu bana günü bitmeden maclarını ertelemekten isteyenler olursa uyarı almaz.
aynı appiah ın yaptığı gibi

hamza ile aralarında karısıklılık olan apiiah ve seroo lige tekrar geri döndü

ve maclarını yapıcaklar
aynı sekilde amett kardes sende ertelemekten istersen bana gününde bildirirsin uyarısız erteleme yaparız
ve macını bugün içinde yaparsan uyarıyıda kaldırıcam zaten

bugün 4. haftalar acıklanacak..
Gönderen: amett - 30 Kasım 2006, 18:13:10
ARKADAŞIM HAFTA İÇİ LİGİ TAKİP EDEMİYORUM İŞTE BENDE DÜN GİRDİM VE HEMN MSJ YAZDIM SİZE BİLDİRDİM AMA DÜN GİRDİĞİMDE BENİM İSMİM ORADA YAZMIYORDU NEDEN BENİM MSJIMDAN SORA YAZILDI ANLAM VEREMEDİM OKUYABİLİRDİN SORA KARARINI VEREBİLİRDİN 3.HAFTA MAÇLARININ KURALARI SANIRIM PAZAR GÜNÜ AÇIKLANDI DİMİ YANLIŞIM VARSA DÜZELT YANLIŞ BİLİYO OLABİLİRİM AMA NEDEN UYARI ALDIĞIMI ANLAMAMIŞTIM

ŞUNUDA SÖLİ BİLİN ARKADAŞLAR BEN HAFTA İÇLERİ MAÇ YAPAMIYORUM NADİR OLUR MAÇ YAPMAM HAFTA İÇLERİ CUMA, CUMARTESİ, PAZAR BU GÜNLERDE MAÇLARIMI YAPABİLİRİM BİLGİNİZE

BEN MAÇIMI BUGÜN YAPAMAM CMYLMZZ KARDEŞİM YARIN YAPABİLİRİM ;)
Gönderen: cmylmzzz - 30 Kasım 2006, 18:17:14
normalde oynama süresi salı günü doldugu için uyarı yolladım sana
madem hafta içi oynayamıyorsun ozman uyarıyı kaldırıyorum

macların günün hafta sonları 1 er gün hafta içleri 2-3 er gün yapıcam zaten herkes maclarını yapabilmesi için..
Gönderen: amett - 30 Kasım 2006, 18:19:09
normalde oynama süresi salı günü doldugu için uyarı yolladım sana
madem hafta içi oynayamıyorsun ozman uyarıyı kaldırıyorum

macların günün hafta sonları 1 er gün hafta içleri 2-3 er gün yapıcam zaten herkes maclarını yapabilmesi için..

;) ;) ;) ;)
Gönderen: gfb_sero - 30 Kasım 2006, 18:31:49
Beyler ben ve appiah_4 kardeşim Halo kardeşimin yoğun isteğindne dolayı geri döndük . Korkun bizden  :D :D
Gönderen: HaruN - 30 Kasım 2006, 18:33:39
ooo serocum geri döndün he aslanım benim en iisi olm benim ardımdan 2.olcak adam yoktu sen geldin  :D :D :D
çok ii oldu bence çok ii bi karar almışsın serocum
Gönderen: gfb_sero - 30 Kasım 2006, 18:36:25
ooo serocum geri döndün he aslanım benim en iisi olm benim ardımdan 2.olcak adam yoktu sen geldin  :D :D :D
çok ii oldu bence çok ii bi karar almışsın serocum

Alıcam aklını harun merak etme  :D :D :D
Gönderen: Appiah_4 - 30 Kasım 2006, 18:42:59
serhat kardeşiminde dedigi gibi halil kardeşimin istegi dogrultusunda geri döndük başkaları üstüne alınmasın
Gönderen: Appiah_4 - 30 Kasım 2006, 19:13:16
Appiah_4  3-2 Metehan
Gönderen: m3t3d1nh0 - 30 Kasım 2006, 19:13:44
Appiah_4  3-2 Metehan

tbr abi
Gönderen: amett - 30 Kasım 2006, 23:07:57
emre kardeşim yarın bütün gün burdayım yaparız maçı ;)
Gönderen: amett - 01 Aralık 2006, 17:23:46
emre kardeşim gel maçımızı bitirelim
Başlık: Ynt: 3. HAFTA MAÇLARI VE MAÇ SONUÇLARI (1 EKSiK MAÇ: reaper - Beşiktaşlı Emre)
Gönderen: яєαρєя - 03 Aralık 2006, 18:51:44
emre amett arkdasımıızn yerıne ben varım oke şu hamachi ağına gel ağ adı:fifalog şifre:123
Başlık: Ynt: 3. HAFTA MAÇLARI VE MAÇ SONUÇLARI (1 EKSiK MAÇ: reaper - Fuis)
Gönderen: яєαρєя - 04 Aralık 2006, 16:29:40
fuis 1-3 reaper
Başlık: Ynt: 3. HAFTA MAÇLARI VE MAÇ SONUÇLARI (Maçlar Tamamlandı)
Gönderen: яєαρєя - 04 Aralık 2006, 16:34:22
bolelıkle turnuvda benım oynadıgım ılk mac ve ılk galibiyet arkadası tebrık ederım ıı oynyo rakıplerıne duyrulur