ilk mac benden gelio :)
cmylmzzz: 7
faLconi: 0
tbrkler hocam
hamza oyunu buldum gel yapalım macı
hamza kardesm hadi nerdesn gelde yapalım su macıhamza oyunu buldum gel yapalım macı
tamam kardeşim geliorm
hamza kardesm hadi nerdesn gelde yapalım su macıhamza oyunu buldum gel yapalım macı
tamam kardeşim geliorm
hamza kardes skor 4=3 mus 5=4 deil sende yanlis yazmisin oraya bende yanlis yazmistim duzelttim sende duzet tebrklr
vuducini 2 - 1 nadirtbklerr vudu kardeş maç sonunda biraz sinirlendim kusura bakma
bi daha bu adamla maç yapmak mecburiyetinde kalırsam kesinlikle maça çıkmayacağımı bil hamzacım..
Hamza ben olsam NADİRİ turnuvalardan uzaklaştırırdım yoksa üye kalmayacak! :D :D :Dniye bişemi yaptım hem sanane seni yendim die böle konuşuyon heralde
Hamza ben olsam NADİRİ turnuvalardan uzaklaştırırdım yoksa üye kalmayacak! :D :D :Dniye bişemi yaptım hem sanane seni yendim die böle konuşuyon heralde
vuducini 2 - 1 nadirtbklerr vudu kardeş maç sonunda biraz sinirlendim kusura bakma
bi daha bu adamla maç yapmak mecburiyetinde kalırsam kesinlikle maça çıkmayacağımı bil hamzacım..
oke kardeş saoalsınvuducini 2 - 1 nadirtbklerr vudu kardeş maç sonunda biraz sinirlendim kusura bakma
tamam nadir. bu son olsun yalnız. bi daha benimle bu akşamki tarzda konuşma lütfen.. burda eğlence için biraradayız, yenmekte var yenilmekte, sen biraz hırslısın anlıyorum onun için fazla üstüne gitmiycem, zaten gidecek olsam hiç tartışmaz, msn ve hamachi ss lerini koyardım siteye.. neyse konu kapansın madem, bende seni tebrik ederim güzel oyunundan dolayı , ilerki maçlarında başarılar...
hakan1989 5-0 amett
kardeşimi tebrik edeyom. iyi maç oldu.