C grubunda yaşayan warmı ? :)
MERTBOZTEPEaga ilk maçta biraz sorun yasandı diye
-------- BALLACK13
CMYLMZZ
HÜKMEN ALDINIZ BALLCAK13 DE SORUN VARMIŞ DİĞER MAÇALRINZI BEKLİYORUM
İNTERNETİNDE SORUN VARMIŞ DİYE YAZDIM ÖYLE DEĞİLSE MAÇA GİRok
diğer maçlarına bi gir kardeşimkardesim senlede maçımız 1-1 di çok kopuyor diye hükmen yazmıssın aga neyse ben oyun oynamaya geliyorum bana sorun çıkartmaz
hamza kardeşim bu günb açık olacagım netleşti yedekte bekliyorum maçını yapmayan olursa direk beni alırsan memnbun olurum. saygılar mesaj at alınınca.
hamza kardeşim bu günb açık olacagım netleşti yedekte bekliyorum maçını yapmayan olursa direk beni alırsan memnbun olurum. saygılar mesaj at alınınca.
ŞUAN HEREKZ MAÇTA OLDUĞU İÇİN BİŞEY DİYEMEM
cmylmzz ve mertboztepe ikinizi
hamachi ağında bekliorm
mertboztepe 3-2 ballack13
C GRUBU
KARDEŞİM DK 60 DA ÇIKMIŞSA GERİ KALN SÜREYİ YANİ 30 DK DA HA OYNAMANIZ GEREKMEKTEDİRkardes bunlar kendi kafasına göre iş yürütüyor yaw bırak ya çekiliyom turnuvadan aksamlık maç oynama zevkimin içine ettiler.ben oyun oynamak için katıldım biliyorsun msn de söylemistim ama bunlar sampiyon olcaklar önlerinde ben olursam olamazlar alın bütün maçlar sizin olsun :'( :'( >:( >:(
nadir ve ballack a elli defa yazdim ama cevap yok daha fazla yazmıom napıcaksanız yapın artık kim ilgileniosa turnuvayla hocamtamam hadi girelim bu arada yetkili benim
NE OLDU KARDEŞİM 30 DK DAHA OYNASAYDINIZyok aga tadı kaçtı moralimde bozuldu çokta sinirliyim.bu kafayla bu sinirle oynarsam klavyeyi parçalarım >:( >:(
tmm kardeşim sen bilirsin hadi sana iyi akşamlar!!!hadi iyi aksamlar
-----------D grubu-----------
biz zizouyla maçımızı yapamadık 4-5 defa girdik oyuna hepsindede girdiğimiz gibi oyundan attı
napcaz bu durumda kabul ederseniz bizim maçımızı berabere sayın yapamıyoz bi türlü
EMRE0493 3-0(HÜKMEN)HAKAN1989