mete msne gelde yapalim macimizi !!
evanescence nerdesin murtaza
tamam dünde açıktı iki saat yazdım cvp vermedinevanescence nerdesin murtaza
buralardaytım ben msn sürekli açık biliyorsun :D
>:( HAFTANIN YORUMUNDA BENİM MAÇ NEDEN YOK?
sony_harun:5 vuducini:1
arkadşı tebrik ediorum
skor böle ama gerçekten başa baş geçti
arkdaslar hamza ortalarda yok bi sorun var heralde yada bi işi var gelemiyo... maclar tamamlandıysa 7.haftaya geçelim hamza aramızda olunca 6. hafta macımzı tamamlarız bi sakıncası yoksa oke :D
vayyy hamza nerelerdesın ya bişi oldu sandım oke msn e gel de yapalım macımızı
oke hamza sen ne zaman istersen o zaman yaparız macımızı :D bu arada harun la bi mac attık abi olmaz bole bi mac ya cok zevlıydı penaltılara kadar uzadı :D
hamza ben bişi sorucam bu akşam açılancakmı 7.hafta programı ve 6.haftanın puan duryla analizi olucakmmı kardeş ???
hamza bitmedımı daha macın bitince msnden haber ver he bu arada turnuvanın moderetoru zannedersem cmylmz karde 7. haftayıda bi ulastırsan bize cok super olacak :D oke ...
tbr aga ilk galibiyetini almışsın :D :D
hamza kardesm cmylmzz girmio 5 gundur nerdeyse msne nie bilmiom yada beni engeledi bi baksan onu beklıom ben ypmak ıcn
hamza bi cmylmz a bakı verde şu 7. hafta fiksturunu hazırlasın yav
ewt açalım ya ligin heycanı falan kalmıcak hatta kalmadı bile
tamam abi keşke biriniz cmylmzz den programı alsaydınızewt açalım ya ligin heycanı falan kalmıcak hatta kalmadı bile
cmylmzz gelmeden bizim yapabileceğimiz bir şey yok nadir . beklemek zorundayiz
tamam abi keşke biriniz cmylmzz den programı alsaydınızewt açalım ya ligin heycanı falan kalmıcak hatta kalmadı bile
TAMAM ABİ HADİtamam abi keşke biriniz cmylmzz den programı alsaydınızewt açalım ya ligin heycanı falan kalmıcak hatta kalmadı bile
evet alsaydik iyi olurdu . açtiği zaman ben kendisinden fikstürü isteyeceğim . bu gibi durumlarda bundan sonra cmylmzz yokken ben koyarim fikstürü . şimdilik bir kaç gün idare edelim .
hamza kardeş ne zaman hazırlarsın yeni haftayı bu arada seroda yorumu hazırlar oke ;) ;)
Hamza bi msne gelsene yav ticari bi iş konuşacam :D
aga kayboldun yine ???Hamza bi msne gelsene yav ticari bi iş konuşacam :D
hayırdır hocam ne ticaretiymiş bu :D geliorm 5 dakkaya ;)
Cmylmzz kardeşim sana söz vermiştim fakat 7. haftayi hazirlayamadim . daha doğrusu firsatim olmadi malesef . şimdilik tüm katilimcilarimizdan özür dileyerek kendilerinden bir kaç gün daha müsade aliyoruz . bu arayi ligimizin devre arasi olarak görmenizi sizlerden rica ediyorum .ok hamza abi önemli diil ama soguduk ya turnuvadan
Cmylmzz kardeşim sana söz vermiştim fakat 7. haftayi hazirlayamadim . daha doğrusu firsatim olmadi malesef . şimdilik tüm katilimcilarimizdan özür dileyerek kendilerinden bir kaç gün daha müsade aliyoruz . bu arayi ligimizin devre arasi olarak görmenizi sizlerden rica ediyorum .ok hamza abi önemli diil ama soguduk ya turnuvadan
tamam abiCmylmzz kardeşim sana söz vermiştim fakat 7. haftayi hazirlayamadim . daha doğrusu firsatim olmadi malesef . şimdilik tüm katilimcilarimizdan özür dileyerek kendilerinden bir kaç gün daha müsade aliyoruz . bu arayi ligimizin devre arasi olarak görmenizi sizlerden rica ediyorum .ok hamza abi önemli diil ama soguduk ya turnuvadan
dediğim gibi bu arayi ligimizinde neredeyse ortalarina gelmesinden ötürü devre arasi olarak kabul etmenizi umuyorum . cmylmzz kardeşim geldiğinde her şey eskisi gibi devam edecek . şimdilik hoş görelim arkadaşlar ;)
hamza hade yaw aç şu 7. haftayı sıkıldım puff !!!
aga devre ararsı dionuzda çok uzadı bu ya hamza walla soguduk ligden 1 hafta dan fazla oldu sanırım açıklansa keşke benim şahsen bu lige çok hevesliydim şampiyon olucam fln diodum ama sogduk walla :-\ :-\
agalar bizleri bekletmek istemiyorum ben perşembe günü bakmaya çalışacagım önceki haftalara bakıp bi fikstur hazırlayım ben perşembe akşamı bi aksilik olmaz ise 7.Haftayı ben açmayı düşünüyorum
agalar bizleri bekletmek istemiyorum ben perşembe günü bakmaya çalışacagım önceki haftalara bakıp bi fikstur hazırlayım ben perşembe akşamı bi aksilik olmaz ise 7.Haftayı ben açmayı düşünüyorum
çok sevinirim kardeşim eywallah bekliyoruz ;)