LEGENDSNEVERDİE
ile maça girioz hamachiden msj atanın klavyesi kırılsın pc çöksün
ben varımgel o zaman hamachide konusak ve yapak
b grubundan boş olan varmı ???ben reaperla giriyom sonra seninle oynarıs oke
ballack sana bişiler yazıom ama gelmio ya da sen görmüon hamachide :Daga bende sana yazıyom ama sende cevap yok :D
hadi ya napacaz :Dmsn ye gel aga
ozman ??
hamza abi ben varım gel msn eee
A grubundan kimse yok mu !! alooo
ben varım a dan gelin yapalım...
ikinize de başarılar ancak sahin fuis hamachide bi msj yaz istersenben varım a dan gelin yapalım...
msn neme ekledim gel yapalımmm!!
madthing ile giriyoruz biz capslock , sende felony gir . hemen ardindan bir üst tur kuralarini çekelim kardeşim4 takıma da başarılar dilerim ii oynayan kazansın.
madthing ile giriyoruz biz capslock , sende felony gir . hemen ardindan bir üst tur kuralarini çekelim kardeşim4 takıma da başarılar dilerim ii oynayan kazansın.
beyler geldimmmmmmmmmmmmm
benle maçını yapmak isteyen mesaj atsın lütfen hemennnnnnnnn
özür dilerim beklettiğim için
beyler geldimmmmmmmmmmmmmtamam ben varım hade gel yapalım
hamza abi o saman biz maça giriyoduk girmeyelim olur mu ben garantyim zatenbeyler geldimmmmmmmmmmmmm
önemli değil kardeşim . kaldiğin yerden devam et . bir üst tur eşleşmeleri 20 dakika sonra çekilecek
siz maçiniza girin nadir . bitirir bitirmez bir üst tur kuralarini çekeceğim benPEKİ ABİ ASLINDA GİRMEYE GERENK YOKTU AMA NEYSE
yav hamza abi benim grupta msnsi açık olan bi nadir var sony_harun kapalı, ballack kapalı reaper kapalı diğeride kapalı napcam nadirle maça çıkıyom ben şimdi
sağol kardeş iyi oynadığnı biliyoz ama böyle acayip konuşmassan sevinirim lütfen rica ederim antrenman maçıydı yedek kadro filan biraz daha nazik ol burda herkes eşitbırak ya allah aşkına istesem bu maçı farklı alırdım....
kardeş alırdın bişey demeyom ama uzatma fazla knuşyon filan deme bozdurma benim azımı deli etme benibozulunca nolcak kardeş (lütfen uzatma su konuyu kes artık sus ya sus bi sus ya)
len olum deli etme salak herif seninde karı gibi çenen varmışbu laf beni çok sinirlendirdi senin geleceğin parlak gözükmüyo
başka maç oynanmiyacaksa bir üst tur kuralarini çekiyorum beyleroynamaz ya çek sen hamsa abi
TAMAM NADİR VE MASUMTİLKİ KONU KAPANDI DAHA UZATILMASINya ben kapadım ama kendi kapamıyo habire konuşuyo parası neyse verim sus yaw
madthing=1 hamza=1hadi artık çekilsin yeni kuralar hamza abi
madthing=1 hamza=1hadi artık çekilsin yeni kuralar hamza abi
tamam abi saolmadthing=1 hamza=1hadi artık çekilsin yeni kuralar hamza abi
Kuralari çektim nadir bakabilirsin
TAMAM NADİR VE MASUMTİLKİ KONU KAPANDI DAHA UZATILMASINya ben kapadım ama kendi kapamıyo habire konuşuyo parası neyse verim sus yaw
ya kardeş yapma böle ben sana sus diom uzatma diom sadece bu mu ters konuşmakTAMAM NADİR VE MASUMTİLKİ KONU KAPANDI DAHA UZATILMASINya ben kapadım ama kendi kapamıyo habire konuşuyo parası neyse verim sus yaw
yav ben nadir kardeşe diyom nazik konuş diyo çok konuşuyon diyo sus diyo paraso neyse verimd iyo düzgün konuşmuyo ben elimden geleni yapıyom kavga çıkmasın diye ama nadir kardeş çok sert