kısa bir ayriliğin ardindan oyunsiteniz ödüllü fifa 07 ligimize kaldiğimiz yerden devam ediyoruz . fikstürümüzün hazirlanişinda emeği geçen appiah kardeşimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum . hepinize 7. hafta karşılaşmalarinda gönülden başarilar dilerimabi msnye gelirmisin uluslararsı maçımızı yapalım
kısa bir ayriliğin ardindan oyunsiteniz ödüllü fifa 07 ligimize kaldiğimiz yerden devam ediyoruz . fikstürümüzün hazirlanişinda emeği geçen appiah kardeşimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum . hepinize 7. hafta karşılaşmalarinda gönülden başarilar dilerimabi msnye gelirmisin uluslararsı maçımızı yapalım
abi 20:30 da çikacam ben beckhamdan rica ederimkısa bir ayriliğin ardindan oyunsiteniz ödüllü fifa 07 ligimize kaldiğimiz yerden devam ediyoruz . fikstürümüzün hazirlanişinda emeği geçen appiah kardeşimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum . hepinize 7. hafta karşılaşmalarinda gönülden başarilar dilerimabi msnye gelirmisin uluslararsı maçımızı yapalım
metehan şimdi beckham06 ile euro lig maçina gireceğiz . sen bana saat 21.00 da yapalim demiştin . bende bunun üzerine kendimi hazirladim . beckhamla maçtan çikar çikmaz sana döneceğim oke ;)
peki o halde meteciğim . ilk senle yapayim . beckham ile sonra yaparim 5 dakikaya msne geliorm . bir yere ayrilma ;)oke abi hemen
hamza msn ye gelirsen maçımızı yapalım olurmu
vuducuni ortalıkta yok arkadaşlar varsa haber versin yeni msn adresim
sadikcakar@hotmail.com bu arada herkes eklesin ;D ;D
vuducuni ortalıkta yok arkadaşlar varsa haber versin yeni msn adresim
sadikcakar@hotmail.com bu arada herkes eklesin ;D ;D
macların tamamlanmasına kacm ac kaldı yav
evanescence herhalde turnuvaya birakmak istiyormus !!
neyapmam gerek simi ;)
evanescence herhalde turnuvaya birakmak istiyormus !!
neyapmam gerek simi ;)
sana bırakmak istedigini mi söyledi evanescence buraya bi yazı yazarsan devam yada devam etmedigine dair sevirnirim
simdi ben neyapacam ;) evanescence herhalde ayriliyor !!
hükmen mi yoksa....
tamam nadir pazar unutmayın ;)oke abi niye unutayım yawf