Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 15 => Konuyu başlatan: m3t3d1nh0 - 15 Aralık 2006, 19:18:02
-
OYUNSİTENİZ ONBEŞİNCİ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİN . 15.FİFA 07 FFC TURNUVAMİZ HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN
NOT : FFC 15 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.
-
HERKESE BAŞARILAR
-
HAMZA ABİ İSİMLER VE MSN ADRESLEREİNİ SEN KATARMISIN
-
sana da başarilar mete ;)
turnuvamız kaç kişilik olsun arkadaşlar ? ben 8 diye düşündüm . sizce ?
-
HAMZA ABİ İSİMLER VE MSN ADRESLEREİNİ SEN KATARMISIN
tamam açiyorum topici ;)
-
evt hamza abi 8 kişilik olsun ve hemen kuraları çekelim yoksa yarına kalıyor hamza abi
-
evt hamza abi 8 kişilik olsun ve hemen kuraları çekelim yoksa yarına kalıyor hamza abi
kısa zamanda fazla katilim olursa 12 liktende yapabiliriz . kayitlarin dolmasini bekleyelim bir müddet daha
-
kısa zamanda fazla kayit katilim olursa 12 liktende yapabiliriz . kayitlarin dolmasini bekleyelim bir müddet daha
hamza abi 8 kişi yapalim ne olursa olsun ben erken çıkabilirim hemde zamanlı yapalım
-
kısa zamanda fazla kayit katilim olursa 12 liktende yapabiliriz . kayitlarin dolmasini bekleyelim bir müddet daha
hamza abi 8 kişi yapalim ne olursa olsun ben erken çıkabilirim hemde zamanlı yapalım
peki o halde 8 kişilik play off usulüne göre yapalim madem
yarın 12 likten yapariz ;)
-
ewt kaç kişilkk byeler
-
12 kişilik kardes
-
ewt kaç kişilkk byeler
11 kişi kayit yaptirmiş . bana kalırsa 12 likten yapalim . son 1 kişi
-
peki o halde 8 kişilik play off usulüne göre yapalim madem
yarın 12 likten yapariz ;)
hamza abi ilgi fazla 12 kişilik olsun
-
ama elemeli olsun ha gruplu olmasın gruplu bitmek bilmiyor
-
12 kişilik yapacaksak ilk turu gruplu yapmamiz daha mantıklı bence . A ve B gruplari olmak üzere toplamda 2 grup olsun . her gruptan ilk 4 e giren 8 takım çeyrek finale yükselsin . bu formatta olursa finalede 3 kişi kalmamiş olur
-
12 kişilik yapacaksak ilk turu gruplu yapmamiz daha mantıklı bence . A ve B gruplari olmak üzere toplamda 2 grup olsun . her gruptan ilk 4 e giren 8 takım çeyrek finale yükselsin . bu formatta olursa finalede 3 kişi kalmamiş olur
hamza abi hayır ya gruplu olmasın gruplu çok uzuyor gerçekten elemeli yapalim ilk 3 maçları ve sonuçları diye final olur abi oke
-
slm ya sonnda bi ffc ye katıldım :D
-
Tüm katilimcilarimizin görüşünü alalim bence . sizce gruplu mu olsun , yoksa elemeli mi ?
-
bence elemeli olsun abi ya şimdi beklemyelim hemen başlatalim
-
ya elemeli dicem ama bu sefrde finale 3 kişi kalıor 14 kişilik olunca elemeli olursa nasıl oluor kalıcakmı 3 kişi kalmıcaksa 2 kişi daha bekleyek rahat rahat oynayalım
-
bence elemeli olsun abi ya şimdi beklemyelim hemen başlatalim
bencede katılıyorum benm de fazla vaktım yok hamza abi
-
zaten 1 kişi daha gelmiş fazladan 1 kişi kaldı 14 kişilik olsn
-
Tüm katilimcilarimizin görüşünü alalim bence . sizce gruplu mu olsun , yoksa elemeli mi ?
banada gruplu mantıklı geliyor ama metenin dedigi dogru uzun sürüyo biraz .neyse gruplu olsun diyim ;)
-
olmaz ki öyle ya 12 kişilik ve elemeli yapalim hamza abi hemen kuraları çek yada ben çekim
-
ya elemeli dicem ama bu sefrde finale 3 kişi kalıor 14 kişilik olunca elemeli olursa nasıl oluor kalıcakmı 3 kişi kalmıcaksa 2 kişi daha bekleyek rahat rahat oynayalım
bu dedigimi düşünün bence 3 kişik final saçma oluor
-
bu dedigimi düşünün bence 3 kişik final saçma oluor
seninkide çok saçma 14 ü 2 ye böl 7 nasıl yapacaz
-
2 kişi daha beklesek bile toplam katilim 14 olacak . finale tek kişinin kaldiği play off üsüllü ffc yapacaksak 16 katilimciya gereksinimiz var .
-
2 kişi daha beklesek bile toplam katilim 14 olacak . finale tek kişinin kaldiği play off üsüllü ffc yapacaksak 16 katilimciya gereksinimiz var .
hamza abi benim dediğim gibi yapalim bitsin ya hadi ya başlatalım
-
hımm. oke o zaman onu hesaplamadım :D neyse siz bilirsiniz elemeli olsn o zaman grup olursa sarkar turnuva
-
olmaz ki öyle ya 12 kişilik ve elemeli yapalim hamza abi hemen kuraları çek yada ben çekim
kuralari ben çekeceğim mete ama önce turnuva statümüzü tüm katilimcilarimizin görüşleri doğrultusunda belirleyelim . herkes burada mi acaba ?
-
hamza herkesı bırbırıyle sonra yenenlerı eşle ole final oynansın
-
kuralari ben çekeceğim mete ama önce turnuva statümüzü tüm katilimcilarimizin görüşleri doğrultusunda belirleyelim . herkes burada mi acaba ?
hamza abi çoğu kişi elemeli olsun dedi elemeli yapalim
-
hımm. oke o zaman onu hesaplamadım :D neyse siz bilirsiniz elemeli olsn o zaman grup olursa sarkar turnuva
evet ertesi güne sarkmasi kötü oluyor malesef ve ffc nin bir anlami kalmiyor . turnuvamızı biraz daha erken açsaydik gruplu yapabilirdik . ama şimdi elemeli olmasi kanisindayim bende
-
ben burdayım hocam :D :D
elemeli olsn
-
oke hamza baslatalım madem
-
evet ertesi güne sarkmasi kötü oluyor malesef ve ffc nin bir anlami kalmiyor . turnuvamızı biraz daha erken açsaydik gruplu yapabilirdik . ama şimdi elemeli olmasi kanisindayim bende
hamza abi hemen çek kuralrı da yapalım maçlarımızı
-
tm o zaman elemeli olsun
-
çekiliormu kurlaar
-
çekiliormu kurlaar
evt hamza abi hemen çeksen iyi olur
-
herkesin bu konu altinda en azindan bir mesajini görmek istiyorum arkadaşlar . kuralar çekildiğinde kimse dağılsın istemiyorum
-
tamam hamza
-
beyelr ben burdayımda yemek yiyip geliom 10 dakkaya burdayım hamza yerime kimsye almayın
-
herkesin bu konu altinda en azindan bir mesajini görmek istiyorum arkadaşlar . kuralar çekildiğinde kimse dağılsın istemiyorum
hamza abi melih abinin işi varmış maçlarını yaparmış ama biişeler yazamazmıış oke yani sordum ben
-
beyelr ben burdayımda yemek yiyip geliom 10 dakkaya burdayım hamza yerime kimsye almayın
oke kardes
-
haber vermen iyi oldu kardeşim . afiyet olsun . bekliyoruz seni ;)
-
hamza abi melih abinin işi varmış maçlarını yaparmış ama biişeler yazamazmıış oke yani sordum ben
tamam mete , haber verdiğin için teşekkür ederim . sanirim herkes burada o zaman . kuralari çekmeye başliyorum . hepinize başarilar dilerim kardeşlerim
-
oke hamza abi hemen çekte yapalım maçlarımızı
-
varmı isimler ve msn adreslerini yazacak gönüllü
-
ben yazıyım aga
-
İsimleri sen yazar misin mete . bende kuralari çekeyim ;)
-
ben yazıyım aga
teşekkür ederim ballack . sen yaz o zaman . kolay gelsin ;)
-
harun kardeş bi msn ye gir.
-
Hadi beyler biraz çabuk :D
-
ben yazıyım istersen hamza abi
-
hamza abi ben o işi fazla sevmiyom ya olmuyor biri yapsin arkadaslar kim yapmak ister yapmayan olursa ben yapacam :P
-
yaz kardes hemen
-
yazabilirsin ballack , kolay gelsin ;)
-
yazabilirsin ballack , kolay gelsin ;)
abi hemen sende kuraları çek 3 dk içinde hazir olur arkadaslar
-
insallah beyas show a kadar biter
-
çekmeye başladim . 4 eşleşme belli oldu .
söyliyim mi :D
-
insallah beyas show a kadar biter
ya napacan beyaz showu ya
-
çekmeye başladim . 4 eşleşme belli oldu .
söyliyim mi :D
hadi hamza abi hemen yaz siteye
-
sero kardeş biraz önce maça girmeden önce kayıt oluyodun demek banada söylemiyon başladı diye aşk olsun.
-
ballack kardesim hadi hemen sende msn adresleriyle isimleri ya z
-
sero kardeş biraz önce maça girmeden önce kayıt oluyodun demek banada söylemiyon başladı diye aşk olsun.
Hakan kardeşim ben sana haber verecektim . inan unuttum söylemeyi . hakkını helal et kardeşim . yarın ffc 16 yi açtiğimizda ilk sana söyliyeceğim
-
Hakan kardeşim ben sana haber verecektim . inan unuttum söylemeyi . hakkını helal et kardeşim . yarın ffc 16 yi açtiğimizda ilk sana söyliyeceğim
hamza abi hemen hadi yaz eşleşmeleri
-
tamam metehan az kaldi ;)
-
tamam metehan az kaldi ;)
oke abi ya hemen aç ta ben çıkabilirim onun için dedim hadi aç şu eşleşmeleri
-
hamza kardeşim biliyom allah razı olsunsun senden hakkım helal sana ne demek. sadece seroya gücendim.
maça nla giriyodumya o bekle dedi biraz o arada kayıt olmuş demek.
-
Kanka harbi bende unuttum ya . Vallaha çok ö.dilerim . Ben çıkım sen gir yerime aga
-
hamza kardeşim biliyom allah razı olsunsun senden hakkım helal sana ne demek. sadece seroya gücendim.
maça nla giriyodumya o bekle dedi biraz o arada kayıt olmuş demek.
Aga o sırada değil yaw . Ben sna bekle değimde maça başlamıştık . O srıdada en güzel masa üstü kimin konusuna msj atıyodum . Sana 2 maç var dediğimizde sen cvp vermedin . O sırada oldum . Sonra sen cvp verince birden hmn girdik unuttum bnede k.bakma aga
-
cekılmedımı daha kuralar yav :D
-
yazdım kardesim ;)
-
hamza abi hadi ya hmen aç şu eşleşmeleri
-
beyler ben geldim hadi
-
yazdım kardesim ;)
saol kardes ufak tefek hatalar vardı onları ben düzelttim oke
-
ben yazıyım aga
aslinda bende yazmak isterdimde ballack yazıyormus ben de yzammı hamza abi
-
kim çecek kuraları
-
seroo kareşim seni kırmak istemiyorum tabiki ben sadece söylemedin diye gücenmiştim seni denedim senin ne kadar iyi biri si oldugunu biliyorum o yüzden çıkmana gerek yok kardeşim.
bu düşüncen için allah razı olsun. başarılar diliyorum.
-
yazdım kardesim ;)
ellerine sağlik ballack . teşekkür ederim ;)
-
Arkdaşlar ben 10 dk sonra geliyorum . Ozmna anca kurlar çekilir . Hadi 10 dk sonra bujrdayım
-
ben yazıyım aga
yazdı ballack kardes bi dahaki turnuvaya sen yazarsın oke hamza abi hadi sende yaz şu eşleşmleri ya
-
Arkdaşlar ben 10 dk sonra geliyorum . Ozmna anca kurlar çekilir . Hadi 10 dk sonra bujrdayım
aga kuralar çekildi
-
beyler benımle eslesen bana hbrwerr ben t v izliomda :D
-
ben yazıyım aga
sana da ilginden ötürü teşekkür ederim burqi . saol gerek kalmadi ;)
-
seroo kareşim seni kırmak istemiyorum tabiki ben sadece söylemedin diye gücenmiştim seni denedim senin ne kadar iyi biri si oldugunu biliyorum o yüzden çıkmana gerek yok kardeşim.
bu düşüncen için allah razı olsun. başarılar diliyorum.
Saol kardeşim . Vallaha k.bakma . Ben bu moralle elenirim şimdi aga yaa :'( :'(
-
HAMZA ABİ GURUPLARI BEN BELİREYİM Mİ
-
ben yazıyım aga
hamza abi artık yayınlasam diyorum
-
NEYS SE ÇEKİLMİŞ
-
HAMZA ABİ GURUPLARI BEN BELİREYİM Mİ
aga elemeli olacak ve çekildi eşleşmeler
-
Birinci tur eşleşmeleri belli olmuştur . hepinize başarilar dilerim
-
ben yazıyım aga
bisi degil hamza
-
hamza ozan geldi onla maçını da yap bulamazsın daha.
-
appiah nerdesin.?maçımızı yapalım hadi..
-
hamza ozan geldi onla maçını da yap bulamazsın daha.
şimdi giriyoruz ozanla . haber verdiğin için teşekkür ederim kardeşim
-
Off yadeli olcam internet acilmiyo msn e giremiyorum
-
önemli deilhamza kardeşim.başarılar. ;)
-
hamza abi çek artık kuraları
-
hamza abi çek artık kuraları
sero ile maçimizi bitirir bitirmez çekeceğim ;)
-
hadi ya bitiremediniz bi maçi