Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 23 => Konuyu başlatan: YuRY - 24 Aralık 2006, 18:36:23
-
OYUNSİTENİZ YİRMİÜÇÜNCÜ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .
NOT : FFC 23 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.
-
HAMZA ABİ KAÇ KİŞİLİK YAPALIM
-
8 kişilik iyi kardes
-
ewt
8 olsn
2 kişi kalsın finale
hamza bu arada nerdesin ya uluslararsı lig maçını yapalım müsiatken ikimzide buranın kayıtları dolan kadr
-
HAMZA ABİ KAÇ KİŞİLİK YAPALIM
bana kalırsa 8 kişilik play - off usülüne göre yapalim kardeşim . fazla zamanımız yok malesef ama diğer katilimcilarimiza da bir soralim genede
-
8 olur ama 12 den gurupluda iyi olur orasını siz bilirsininz
-
ŞUAN 6 OLDU
-
ewt
8 olsn
2 kişi kalsın finale
hamza bu arada nerdesin ya uluslararsı lig maçını yapalım müsiatken ikimzide buranın kayıtları dolan kadr
harun kardeşim geleceğim fakat beşinci haftanın fikstüründe bir yanlişlik olmuş sanirim . uruguay , ikinci kez kamerun ile oynuyor . bu durumda fikstürü tamamıyla değiştirmem gerekebilir . istersen maçimizi , fikstür hallolduktan sonra yapalim . kimse boşuna maç oynamasin
-
grupta oalbilr ama bugün bitmes o zaman
bence 8 kişi olsn
hamza maçımzı diorum yapsak diorum :D
-
ewt
8 olsn
2 kişi kalsın finale
harun kardeşim geleceğim fakat beşinci haftanın fikstüründe bir yanlişlik olmuş sanirim . uruguay , ikinci kez kamerun ile oynuyor . bu durumda fikstürü tamamıyla değiştirmem gerekebilir . istersen maçimizi , fikstür hallolduktan sonra yapalim . kimse boşuna maç oynamasin
haa
o zaman tamm hallet sonra bakarıs ama brezilyalya portekzi yapmışlar maçını o nolcak
-
bende geldim bende
-
12 kişilik & gruplu yapmamiz durumunda bu gece bitirmemiz oldukça zor . 8 i geçmeyelim bence
-
ewt
8 olsn
2 kişi kalsın finale
HAMZA Bİ OYNANAN MAÇLAR NE OLCAK
-
12 kişilik & gruplu yapmamiz durumunda bu gece bitirmemiz oldukça zor . 8 i geçmeyelim bence
ÖYLE OLSUN BARİ
-
ewt
8 olsn
2 kişi kalsın finale
haa
o zaman tamm hallet sonra bakarıs ama brezilyalya portekzi yapmışlar maçını o nolcak
önümüzdeki haftalarda bu iki takım eşleştiği takdirde bu sonuç geçerli olacak kardeşim . ama daha fazla maç oynanmasini istemiyorum . o yüzden sorunu çözdükten sonra yine biz eşleşirsek yapalim bu akşam
-
SON 1KİŞİ KALDI BEYLER ÇOK ZEVKLİ BİR TURNUVA LCAK KATILAN HERKEZ AYNI GÜÇTE BENCE ŞAMPIYON OLANIN DİĞER TURNUVLARADA YOLU AÇIK GÖRÜKÜYORR
-
turnuvadaki herkese başarılar
hamza abi banner değişimi yapalım mı bölümüne bakar msıın ben 21:30 gibi online olmaya çalışacağım
-
hamza abi bütün fixtürle uğraşma ben uruguayla yaparım tür. de kamerunla yapsın ok?
-
FURKAN TURNUVSAYA katılsana
-
evt katıl son 1 kişi kalmıs hadi
-
SON 1KİŞİ KALDI BEYLER ÇOK ZEVKLİ BİR TURNUVA LCAK KATILAN HERKEZ AYNI GÜÇTE BENCE ŞAMPIYON OLANIN DİĞER TURNUVLARADA YOLU AÇIK GÖRÜKÜYORR
gerçekten zor bir turnuva olacak . tüm katilimcilarimiza başarilar dilerim
-
HADİ HAMZA ABİ BİRİNİ BUL
-
harun katılırdıda format atmıs oyunu yukluyomuş daha
-
OK DESON KİŞİYİ BULSAK
-
kuraları kım çekıyo
-
ewt
8 olsn
2 kişi kalsın finale
haa
önümüzdeki haftalarda bu iki takım eşleştiği takdirde bu sonuç geçerli olacak kardeşim . ama daha fazla maç oynanmasini istemiyorum . o yüzden sorunu çözdükten sonra yine biz eşleşirsek yapalim bu akşam
tamma hamza kolay geslin sana fiktür ksnunda bu arada cup 8 kişilik olsn
-
Harun yükledi oyunu . şu anda tamız sanirim .
tüm katilimcilarimiz burada mi acaba ?
-
evt
-
burdayım ben
-
ewt
8 olsn
2 kişi kalsın finale
haa
tamma hamza kolay geslin sana fiktür ksnunda bu arada cup 8 kişilik olsn
saol kardeşim ;)
-
yes yess
-
metehan ile sihirbaz ffc 22 final maçindalar sanirim . gelirler birazdan onlarda
-
bende burdayım bu arada ne oldu 8 kişil play ofmu olacak
-
hamza abi sihirbaz nasıl finalde ya.!!!!
-
s.a bende yedegim kardeşler biri gelemzse hemen itibata geçin benle. ;D
-
hamza abi sihirbaz nasıl finalde ya.!!!!
gereken cevabı ffc 22 de verdim kardeşim . turnuvamızı geç açmamizdan ötürü hızlı bir tempo ile oynamak durumundaydik . bu yüzden çeyrek finalde , bir anda ortadan kaybolman üzerine seni hükmen mağlup yazmak durumunda kaldik . beni anlayişla karşılamani umuyorum
-
ben yemekteyım gelıcem hemen
-
s.a bende yedegim kardeşler biri gelemzse hemen itibata geçin benle. ;D
a.s kardeşim , herhangi bir katilimcimizin ayrilmasi durumunda ilk seni alacağiz . izleme de kal ;)
-
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=16911.0
BUYURUN BEYLER KURALAR