Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 30 => Konuyu başlatan: Hamza - 06 Ocak 2007, 20:19:37
-
OYUNSİTENİZ 30. FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .
NOT : FFC 30 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.
-
HAMZA ABİ BEN MODUOLAM KİSTİYORUM EĞER İZİN VERSEN BİDE SEN NEDEN AKTILMIYORSUN
-
bende şimdi turnuvayi yönetmek istiyen var mi diye soracaktim . eğer senin içinde uygunsa turnuvamızı sana emanet ederek , bu günlük aranızdan ayriliyorum . bende turnuvaya katilmak isterdim fakat malesef şimdilik çıkmak zorundayim . hepinize iyi eğlenceler dilerim
-
bende şimdi turnuvayi yönetmek istiyen var mi diye soracaktim . eğer senin içinde uygunsa turnuvamızı sana emanet ederek , bu günlük aranızdan ayriliyorum . bende turnuvaya katilmak isterdim fakat malesef şimdilik çıkmak zorundayim . hepinize iyi eğlenceler dilerim
SAOL KARDEŞ TMM ANLADIM HADİ İYİ AKŞAMLAR BİDE HAMZA ABİ NORMAL Bİ TURNUVA AÇSANDA KAYITLARI FLN BEN YAPARIM EPEYDİR NORMAL Bİ TURNUVA YAPMIYORUZ NE DERSİN
-
SAOL KARDEŞ TMM ANLADIM HADİ İYİ AKŞAMLAR BİDE HAMZA ABİ NORMAL Bİ TURNUVA AÇSANDA KAYITLARI FLN BEN YAPARIM EPEYDİR NORMAL Bİ TURNUVA YAPMIYORUZ NE DERSİN
haklisin , uzun zamandir fast futbol cup ve interactive ligleri dişinda yeni bir fifa 07 turnuvasi açmadik . gitmeden önce alt bölümü açacağim ben . gerisi sana ait kardeşim . kolay gelsin ;)
-
beckham turnuva kaç kişilik ?
-
haklisin , uzun zamandir fast futbol cup ve interactive ligleri dişinda yeni bir fifa 07 turnuvasi açmadik . gitmeden önce alt bölümü açacağim ben . gerisi sana ait kardeşim . kolay gelsin ;)
SAOL KARDEŞİM DİĞER TURNUVALR GİBİ 16 KİŞİDEN YAPCAM HAMZA ABİ HADİ AÇSEN BEKLİYORUM BEN HERŞEYİ İLE İLGİLENİTİM HADİ KOLAY GELSİN
-
8 KARDEŞİM
-
BEYLER BEN 20 DK YA KALMAZ GELİYORUM BEKLEYİN
-
8 kişilik play - off usulüne göre düzenlersek bu gece tamamlamamiz daha kolay olur . fakat çoğunluk hangi formatta yapılmasini isterse ona uyacağiz .
tüm katilimcilarimizdan bu konu da fikir ve görüşlerini belirtmelerini bekliyorum
-
BEYLER BEN 20 DK YA KALMAZ GELİYORUM BEKLEYİN
tamam beckham , sen gelene kadar ben bakarim buraya ;)
-
HAMZA ABİ ÇEYREK FİANL EŞLEŞMELEİRNİ BEN YAPCAM AMA BEKLYİN OK
-
8 olsun çünkü sabah 4-5 saatte bitti nerdeyse 12 kişiyle
-
HAMZA ABİ ÇEYREK FİANL EŞLEŞMELEİRNİ BEN YAPCAM AMA BEKLYİN OK
tamam kardeşim , sen gelmeden çekmeyiz kuralari . çabuk gel bekliyoruz ;)
-
8 olsun çünkü sabah 4-5 saatte bitti nerdeyse 12 kişiyle
bende 8 kişilik olmasindan yanayim . 12 kişilik yapmamiz durumunda bu gece içerisinde turnuvamızı tamamlamamiz oldukça zor gözüküyor
-
29 ffc nin yeni şampiyonu belli oldu herkes oraya... ;D :D
-
29 ffc nin yeni şampiyonu belli oldu herkes oraya... ;D :D
tebrik ederim hakan kardeşim ;)
ffc 30 ' a gelecek misin
-
kayıtlar dolamdımı
-
kayıtlar dolamdımı
valla burdan öyle görünüyor :D
-
hadi hamza çek sen krualrı anca biter
-
hamza yaşıormsn :D nerdeziniz ya kayıtlard doldu kimse yok
-
kayıtlar dolamdımı
Kayitlarimiz sona erdi kardeşim ,
kuralarimizi beckham06 geldiği zaman çekecektir , bir yere ayrilmayin ;)
-
8 kişil k oslun hamza abi
-
harun nerelerdesin yaw.msnini aç
-
harun gelmezse bi üst tura çıkarsın kardşeim