kardeş ben çekicektim ya modaretörü bendim alla alla neyse olan olmş maçalra girn beylerAGA SEN O KADAR BEKLEYİNCE BENDE ÇEKTİM ARTIK SIKILDIM VE BU TURNUVANIN BU KADAR ÇOK UZAMASI NEDENİYLE BEN EL ATTIM
YOK BEN YAZDIM HARUN MASUM SEN SİL BUNU KURALARI ÇEKTİK BİZ.BEN 10 DAKKA ÖNCEDEN YAZDIM SEN NİYE KARIŞTIN >:( >:(
hamza abi galiba burdasın hangi topic geçerli hakanın hazırladığımı benimkimi yani bu topicmi
TEŞEKKÜRLER HAMZA ABİhamza abi galiba burdasın hangi topic geçerli hakanın hazırladığımı benimkimi yani bu topicmi
Hakan kardeşimin açtiği yarı final eşleşmeleri topici , masumtilkinin açtiği topicten tam 10 dakika sonra hazirlanmiş . bu durumda masumtilkinin hazirladiği eşleşmeler geçerli olup , yarı final karşılaşmalari en geç 30 dakika içerisinde bitirilecektir . ardindan ffc 34 ü açmayi planliyorum . bu yüzden bir an önce bu turnuvayi bitirmeliyiz
abi ben erdoganla maça girdimtebrikelr hadi hakanın maçı bitince finali yazcam
sony_harun:5 rdgnblt:1
hamza kardeşim ya harun moderatör olmuş ssero ilee sero ayrılınca çocuk ne yapsın bekle di bekledi baana geldi bende yardım ettim sonra tilki çıktı be n ne bilem yarı finali çekmiş bari dede tilki kendi açtıgına bizim eşleşmeleri yapsın çünki harun girdi bende giriyom şşmidi lğtfen yaa bari o olsuntamam kardeşim dediğin gibi yapayım
abi ben erdoganla maça girdim
sony_harun:5 rdgnblt:1
hamza ffc 34 açncamı açksan hemen aç kayıtlar dolsn geç zaten anca biter
abi onlar maçtalar galiba sen aç istersn kayıtlarıda kaytılar dolsn ondan diordm ben
yok hamza onlar şu anda maçatlar kesin hemde çünki ikiside hamachide msj atırom cevap yok ikisindedne maçtlar onlar
kayıtları en zaman açacaksınız ben başka maça giriyom
oldm bile ama iki kez oldm galiba sen birini editlersin
ok msj yolladım gittmiordu gndr e 4 defa fln bastım iki kez yollamış :Doldm bile ama iki kez oldm galiba sen birini editlersin
evet iki tane yazmişsin sanirim . bir tanesini siliorm hemen ;)
oke hamza abi kayıt oldum kuraları biterbitmez çek oke
bu gece bitmesi zoroke hamza abi kayıt oldum kuraları biterbitmez çek oke
tamam kardeşim , bende öyle yapmayi düşünüyorum . saat dokuz buçuğa geliyor . bu gece içerisinde bitirebiliriz umarim
hakan1989 5-4 behram