Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 45 => Konuyu başlatan: Appiah_4 - 19 Ocak 2007, 16:05:32
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 45 [ FFC 45 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
Appiah_4
metin_tumer11@hotmail.com
-
sony_harun
harunabuska@hotmail.com
-
big sexy
cuneyt_kmo@hotmail.com
-
fehmi
fehmi@forummerkezi.org
-
erdogan
rdgnblt88@hotmail.com
-
arkadaşlar bir süreligine yokum taşınıyoruzda. bir süre internet baglatamayacam hakkınızı helala edin. görüşmek üzere. ;D :D ;)
-
helal olsn hakn kardeşim grşmek üzere kendine ii bak
-
Aga ben kayıt yaptım ama çıkmam lazım yerime bir baskasını bulursunuz.
-
crash
crashfifa@hotmail.com
-
beşiktaşlı emre
emre--kartal@hotmail.com
-
ergin67
ulmus1977@hotmail.com
-
sir_safak
caring.safak@hotmail.com