hamza nick deiştiriliorsa benim nickimide
fabregas olarak deiştimsn kardeşim bu senden ilk ve son isteimdir ;)
sony_harun salakça gelior bana ya :D zamanında nasıl aldım isem o nicki :)
hamza nick deiştiriliorsa benim nickimide
fabregas olarak deiştimsn kardeşim bu senden ilk ve son isteimdir ;)
sony_harun salakça gelior bana ya :D zamanında nasıl aldım isem o nicki :)
nadir , modemlerimize reset atalim bi , kaç dakikadir takımlarimizi bile seçemedik .oke
hamza hamachiden yapalım ipden kasıyor
BAŞARILARsaol
BAŞARILAR
tamam ben attım ordamısın hamza msnden msj at
hamza msnden msj atBAŞARILAR
saol furkan kardeşim ;)
hamza msnden msj atBAŞARILAR
saol furkan kardeşim ;)
hamza msnden msj atBAŞARILARoke
saol furkan kardeşim ;)
modeme reset attim nadir , hemen geliorm ;)
HAMZA ABİ YERİ DEĞİL AMA BENİM NİCKİMİ BECKHAM06 YERİNE "KORSAN" YAPARMISIN
yaparim elbette beckham ;)
yaparim elbette beckham ;)
TMM ABİ SAOL BECKHAM DEĞİL KORSAN :D
nadir , hem acelem var diyorsun hemde takımlari seçerken bağlantiyi kesip duruyorsun . bu süre zarfinda oyuna çoktan girmiştik . takım seçerken görüntü yavaşlayabiliyor . sen biraz daha sabredip takımlarimizi seçmemize izin verirsen oyuna girince görüntü hızlanacaktir . bundan sonra bağlantiyi kesme okeoke
ya hamza benim nicki deiştidnmi şimdi ne oldu deişti ise bile şifredemi deişti sony_harundan giremiorm
fabregas yaızorm bu sefrde şifre kabul etmior nasıl iş bu yaw ???
BEN HARUN BU HAKAN KARDEŞİMİN ÜYELİGİDİR
hayır dur şifresini 123456 yap o sonra değiştirsinya hamza benim nicki deiştidnmi şimdi ne oldu deişti ise bile şifredemi deişti sony_harundan giremiorm
fabregas yaızorm bu sefrde şifre kabul etmior nasıl iş bu yaw ???
BEN HARUN BU HAKAN KARDEŞİMİN ÜYELİGİDİR
senin üyelik adını Fabregas yapmiştim fakat bir karışıklık oldu sanirim . şimdi sony_harun ' a geri aliyorum kardeşim . şifreni değiştirmedim . eski şifren ve kullanıcı adınla tekrardan login olabilirsin
hamza işte olmuyor ya 10 dkde takım seçemedik
KARDEŞ GİRİŞİ FABREGAS OLARAK YAPMAN GEREKİYO BENDE DE ÖYLE BEN GİRİŞLERİMİ GAGO OLARAK YAPIYORUM AMA MESAJLARIMDA BU NİCK GÖZÜKÜYO
valla bilemiyorum hamza acelem var sonra yapsak olmazmı ??? ::)
acil yaw sonra yapalım kusura bakmazsanvalla bilemiyorum hamza acelem var sonra yapsak olmazmı ??? ::)
işin acil değilse hemen hamachiden deneyelim nadir , turnuvamızın ağina gelir misin
acil yaw sonra yapalım kusura bakmazsanvalla bilemiyorum hamza acelem var sonra yapsak olmazmı ??? ::)
işin acil değilse hemen hamachiden deneyelim nadir , turnuvamızın ağina gelir misin
hamza aç da ben giremirom siteye sony_harun oalrakta giremirom az önce ben fabregas oalrak girdm Fabreags deil baş harfi küçüktü ondanmı acaba ama şu anda hiç giremiorum
ok hamza abi aç birde msne gel benimkinide Metehan yaparmısın baş harfi büyük ok mu ama msnyede gel
walla hamza olmadı ya kaş yapalım derken öz çıkardık resmen ben yeni üyelikmi alayım napim :(
ok abi msne gelirmisinok hamza abi aç birde msne gel benimkinide Metehan yaparmısın baş harfi büyük ok mu ama msnyede gel
şu an hiç kimsenin nickini değiştiremiyorum mete . harunun nickini de Fabregas olarak yaptim fakat avatarinin üstünde halen sony_harun olarak yaziyor . daha önceden hiç böyle bir sorun yaşamiyorduk . problemimizi nasil çözeceğimizi smf forumlarinda soracağim birazdan . sorun hallolur hallolmaz hepinizin nickini değiştireceğim oke ;)
hamza abi benim nicki değiştirimisin artık korsan olcak unutma hadi bekliyorum agam
ok abi msne gelirmisinok hamza abi aç birde msne gel benimkinide Metehan yaparmısın baş harfi büyük ok mu ama msnyede gel
şu an hiç kimsenin nickini değiştiremiyorum mete . harunun nickini de Fabregas olarak yaptim fakat avatarinin üstünde halen sony_harun olarak yaziyor . daha önceden hiç böyle bir sorun yaşamiyorduk . problemimizi nasil çözeceğimizi smf forumlarinda soracağim birazdan . sorun hallolur hallolmaz hepinizin nickini değiştireceğim oke ;)
ok hamza ama ayarlayabilrisen fabregas olarak ayarla :)walla hamza olmadı ya kaş yapalım derken öz çıkardık resmen ben yeni üyelikmi alayım napim :(
yok canım , buna hiç gerek yok . 3-4 dakika bekler misin kardeşim . ben bi arkadaşıma soracağim . seni haberdar edeceğim birazdan . bir yere ayrılma oke ;)
HAMZA ABİ FFC 60 I AÇTIM BEN YÖNETECEĞİM O TURNUVAYI OK
ok hamza ama ayarlayabilrisen fabregas olarak ayarla :)walla hamza olmadı ya kaş yapalım derken öz çıkardık resmen ben yeni üyelikmi alayım napim :(
yok canım , buna hiç gerek yok . 3-4 dakika bekler misin kardeşim . ben bi arkadaşıma soracağim . seni haberdar edeceğim birazdan . bir yere ayrılma oke ;)
sana derken hakana at veay msneden söle açimmi msneyiok hamza ama ayarlayabilrisen fabregas olarak ayarla :)walla hamza olmadı ya kaş yapalım derken öz çıkardık resmen ben yeni üyelikmi alayım napim :(
harun kardeşim nickini eski haline getirdim . şifreni ise sana p.m ile yollayacağim oke ;)
sana derken hakana at veay msneden söle açimmi msneyiok hamza ama ayarlayabilrisen fabregas olarak ayarla :)walla hamza olmadı ya kaş yapalım derken öz çıkardık resmen ben yeni üyelikmi alayım napim :(
harun kardeşim nickini eski haline getirdim . şifreni ise sana p.m ile yollayacağim oke ;)
tamam şimdi sony_harun oldu dimi sıfırasıfır elde var sıfır döndük dolaştık aynı yeere geldik :Dsana derken hakana at veay msneden söle açimmi msneyiok hamza ama ayarlayabilrisen fabregas olarak ayarla :)walla hamza olmadı ya kaş yapalım derken öz çıkardık resmen ben yeni üyelikmi alayım napim :(
hakana yolluyorum kardeşim , sonra değiştirmeyi unutma ;)
tamam şimdi sony_harun oldu dimi sıfırasıfır elde var sıfır döndük dolaştık aynı yeere geldik :Dsana derken hakana at veay msneden söle açimmi msneyiok hamza ama ayarlayabilrisen fabregas olarak ayarla :)walla hamza olmadı ya kaş yapalım derken öz çıkardık resmen ben yeni üyelikmi alayım napim :(
hakana yolluyorum kardeşim , sonra değiştirmeyi unutma ;)
BAŞARILAR BEYLER :D :D