Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => SİTELER ARASI TURNUVADA YARİŞACAKLAR BURADA => Konuyu başlatan: YuRY - 29 Ocak 2007, 08:00:39
-
OYUNSİTENİZ FORUMLARARASI TURNUVAYA GİDECEK EN İYİ 5 LİSİNİ SEÇİYO BUNLARDA İLK İKİSİ AÇIKLANDI 1. GFB_SERO VE SONY_HARUN ŞİMDİ İSE GERİ KALAN 3 KİŞİYİ SEÇMEYE GELDİ, BU 3 KİŞİYİ 12 DAVETLİ KİŞİDEN EN SONA KALAN SON 3 LÜ GİDECEK VE SİTEMİZİ TEMSİL EDECEKTİR.
DAVETL LİSTESİ ŞÖYLEDİR :
1. HAMZA
2. AMETT
3. BİG _SEXYKN
4. METEHAN
5. KORSAN
6. MASUMTİLKİ
7. TUĞKAN
8. NADİR_PİERO
9. ERDOĞAN
10. HAKAN1989
11. SİHİRBAZ
12. REAPER
13.SONY_HARUN
14.GFB_SEROO
15.HOPE_FULL
DAVETE ÇAĞIRILAN HERKEZ MAÇINI YAPMAK ZORUNDADIR KABUL EDİYORUM FLN YOKTUR. VE KURLAR 1.TORBA VE 2. TORBA OLARAK AYRILARAK YAPILACAKTIR.
-
APPİAH_4
TATİLDE OLUĞU İÇİN KATILAMIYOR
-
bekım orayı düzelt katılmak istemedigimden değil katılamadıgım için tatildeyim ve bulundugum yerde 07 yok
-
korsan insan bizi de çağırır ayıp ya :olisteyi neye göre hazıladınız?
-
korsan insan bizi de çağırır ayıp ya :olisteyi neye göre hazıladınız?
AGAM MALESEF SEN YOKSUN
-
Beyler buraya hopefuluda katın . Eğer o katılırsa sitemizi turlarda daha ileri taşıyacağına eminim . Zaten o şuanda girse davetliler listesi arasına kesin 1. çıkar o yüzden hamza istersen onuda kat ;)
-
Beyler buraya hopefuluda katın . Eğer o katılırsa sitemizi turlarda daha ileri taşıyacağına eminim . Zaten o şuanda girse davetliler listesi arasına kesin 1. çıkar o yüzden hamza istersen onuda kat ;)
iyi ki hatirlattin kardeşim . kendisini hemen dahil ediyorum ;)
-
iyi ki hatirlattin kardeşim . kendisini hemen dahil ediyorum ;)
Bugun akşam veya yarın girebilir eğer katılrısa çok daha iyi olacaktır . Onu tanıyan zaten nasıl fifa oynadığını bilir
-
SANIRIM BU FORUMLAR ARASI TURNUVA FİFA DAN OLUŞUYOR GALİBA DİMİ ARKADAŞLAR ?!
BİRDE PES4 DE BÖYLE BİŞEY YAPSAK ODA GÜZEL OLUR BENCE...
-
evt fifa 07 kardeşim
-
SANIRIM BU FORUMLAR ARASI TURNUVA FİFA DAN OLUŞUYOR GALİBA DİMİ ARKADAŞLAR ?!
BİRDE PES4 DE BÖYLE BİŞEY YAPSAK ODA GÜZEL OLUR BENCE...
pes 4 turnuvalari düzenleyen güzel bir oyun sitesi biliyorsaniz forumlarasi turnuva yapabiliriz elbette
-
davetli listede bende olabilrdim sanırım...
-
EĞER BAŞKA KİŞİ KATILMASSA BEN KATILABİLİİRM.
samed2194
[email protected]