Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => SİTELER ARASI TURNUVADA YARİŞACAKLAR BURADA => Konuyu başlatan: Hamza - 30 Ocak 2007, 22:26:34

Başlık: FORUMLARASI TURNUVAMIZA KATİLACAK 5 KİŞİ
Gönderen: Hamza - 30 Ocak 2007, 22:26:34
OYUNSİTENİZ.COM ' U FORUMLARASİ TURNUVASINDA TEMSİL EDECEK 5 KATİLİMCİMİZİN İSİMLERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . BU BEŞ KATİLİMCİMİZADA ZORLU TURNUVA ÖNCESİNDEN GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLER , OYUNSİTENİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİP , ADIMIZI EN YUKARİLARA TAŞIMALARİNİ TEMENNİ EDERİM .

İŞTE OYUNSİTENİZİ TEMSİL EDECEK 5 KATİLİMCİMİZ :

* REAPER *

** HAMZA **

*** GFB_SERO ***

**** SİHİRBAZ ****

***** SONY_HARUN *****

KATILIMCILARİMİZİN MSN ADRESLERİ :

Hamza : [email protected]

Gfb_sero : [email protected]

Reaper : [email protected]

Sihirbaz : [email protected]

Sony_harun : [email protected]
Gönderen: sinyordemir - 30 Ocak 2007, 22:28:14
UMARIM BEŞİMİZDE OYUNSİTENİZİ NAMINA YAKIŞIR Bİ ŞEKİLDE TEMSİL EDERİZ BU BÜYÜK TURNUVADA DİĞER ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLİYORUM
Gönderen: YuRY - 30 Ocak 2007, 22:30:54
hamza abi bunların msn lerienide yazarmısın oda lazğım da
Gönderen: Hamza - 30 Ocak 2007, 22:31:41
hamza abi bunların msn lerienide yazarmısın oda lazğım da

hemen yaziyorum kardeşim
Gönderen: YuRY - 30 Ocak 2007, 22:48:16
İNŞ GÜZEL Bİ SONUÇ ÇIKARIRIZ
Gönderen: YuRY - 30 Ocak 2007, 22:49:44
HAMZA ABİ TURNUVA BUGUN YARIN BAŞLAR OK
Gönderen: YuRY - 30 Ocak 2007, 22:50:32
BİŞEY DAHA HAMZA ABİ GENE OYUNSTİENZİ BEN TEMSİL EDİYORUM HERŞEYDEN HABERİ BEN VERCEM HERŞEY EMİN ELLERDE YANİ OK
Gönderen: amett - 30 Ocak 2007, 22:51:10
arkadaşlar bugünüm hastanede geçtiği için maçlarımı yapamadım kusura bakmayın oyunsitenizi temsil edicek 5 arkadaşıma turnuvada başarılar dilerim  ;) inş. bidahakine maçlarımı tam olarak yaparım ;) ;) ;)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 30 Ocak 2007, 22:53:47
AMETT KARDEŞİM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN AMA SENİ YENSEM PUANIM REAPERLE EŞİT OLACAKTI.MASUMTİLKİYLE DE ARAMDA 2 PUAN FARK VARDI.SENLE YAPSAM BELKİ KATILACAKTIM. :(
Gönderen: amett - 30 Ocak 2007, 22:56:23
AMETT KARDEŞİM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN AMA SENİ YENSEM PUANIM REAPERLE EŞİT OLACAKTI.MASUMTİLKİYLE DE ARAMDA 2 PUAN FARK VARDI.SENLE YAPSAM BELKİ KATILACAKTIM. :(

özürdilerim kardeşim bende istemezdim böyle olmasını dediğim gibi yiğenimi ameliyatına gitmek zorunda kaldım üzgünüm :( :(
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 30 Ocak 2007, 22:56:55
SANKİ BİZ YAPMADIK MAÇI AMETT YOKTU HÜKMEN ALAMIYORUZ HAYRET BİŞEY YA >:(
(SÖZÜM SANA DEĞİL AMETT)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 30 Ocak 2007, 22:58:00
KORSAN KİM AYARLIYO BU TURNUVAYI SÖYLE BENDE BİZİM SİTEDEN ADAM AYARLIYIM KATILALIM...
Gönderen: sinyordemir - 30 Ocak 2007, 22:59:53
(SÖZÜM SANA DEĞİL AMETT)
yav big biraz sözlerini ölç tart öyle konuş amettle maç yapmayan sadece sen değilsin bende yapmadım bende hükmen alırdım diğerleride >:(
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 30 Ocak 2007, 23:22:40
(SÖZÜM SANA DEĞİL AMETT)
yav big biraz sözlerini ölç tart öyle konuş amettle maç yapmayan sadece sen değilsin bende yapmadım bende hükmen alırdım diğerleride >:(
kardeşim biraz mantıklı ol sen de yenerdin ametti oke ama reaper yapmış zaten amettle ben yensem puanım eşit olacaktı reaperle anladınmı?
Gönderen: sinyordemir - 30 Ocak 2007, 23:54:56
(SÖZÜM SANA DEĞİL AMETT)
kardeşim biraz mantıklı ol sen de yenerdin ametti oke ama reaper yapmış zaten amettle ben yensem puanım eşit olacaktı reaperle anladınmı?
doğru diyon kardeşim haklısın bi yönden ama amett ilk gün vardı o zaman apabilirdik aslında amettin yerine başkasını almalılardı hemen neyse sonuçta bitti bu iş
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 31 Ocak 2007, 00:17:28
bitti ve dargın bi şekilde ayrıldım...
Gönderen: яєαρєя - 31 Ocak 2007, 00:38:49
ARKADASLAR ŞİMDİ GÖRDÜM SONUŞLARI. SİTEMİZDE ADİL BİR ÖN ELEMEDEN SONRA BU 5 KİŞİLİK KADROYA ULAŞILDIĞI KANISINDAYIM.DİĞER 4 ARKADASIMIN NE KADAR KALİTELİ VE AKILLI OYNADIKLARINI GORDUM VE BİR ÇOĞUNUDA BİLİYORDUM.ÖN ELEMEDE BİZDEN EMEĞİNİ EKSİK ETMEYEN HAMZA İLE BERABER , YAPILACAK FORUMLAR ARASI TURNUVADA BİZİM SİTEMİZİ, OYUNSİTENİZ AİLESİNİ TEMSİL ETMEMİZDE KATKILI OLAN VE BİR NEVİ DIŞ İŞLERİ BAKANIMIZ OLAN BECKHAM ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜR VE SAYGILARIMI GOSTERİYORUM İYİKİ VARSINIZ.

Gönderen: sinyordemir - 31 Ocak 2007, 00:51:04
ARKADASLAR ŞİMDİ GÖRDÜM SONUŞLARI. SİTEMİZDE ADİL BİR ÖN ELEMEDEN SONRA BU 5 KİŞİLİK KADROYA ULAŞILDIĞI KANISINDAYIM.DİĞER 4 ARKADASIMIN NE KADAR KALİTELİ VE AKILLI OYNADIKLARINI GORDUM VE BİR ÇOĞUNUDA BİLİYORDUM.ÖN ELEMEDE BİZDEN EMEĞİNİ EKSİK ETMEYEN HAMZA İLE BERABER , YAPILACAK FORUMLAR ARASI TURNUVADA BİZİM SİTEMİZİ, OYUNSİTENİZ AİLESİNİ TEMSİL ETMEMİZDE KATKILI OLAN VE BİR NEVİ DIŞ İŞLERİ BAKANIMIZ OLAN BECKHAM ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜR VE SAYGILARIMI GOSTERİYORUM İYİKİ VARSINIZ.

HERŞEY TAMAM TEŞEKKÜRLERDE BU HOPEFUL MEVZUSU KAFAMA TAKILIYO
Gönderen: яєαρєя - 31 Ocak 2007, 00:59:09
ne gibi mesela
Gönderen: YuRY - 31 Ocak 2007, 06:19:14

saol kardeşim ben görevimi yaptım bir süper mod olrak benim işimdi bu ve en iyi şekilde yapmaya çalıştım
Gönderen: DeViL - 31 Ocak 2007, 08:39:03
tüm arkadaşlara başarılar dilerim
Gönderen: amett - 31 Ocak 2007, 11:49:41
(SÖZÜM SANA DEĞİL AMETT)

big konuşurken sözlerine dikkat et mantıuklı konuşmaya çalışıyosun ama hiç beceremiyosun laflarına sözlerine dikkat et beni herkes yene bilecekse beni almasayduınız söleseydin adamı deli etmeyin bugüne kadr hiçkimseye böle konuşmadım adamın sabrını aşırıyosunuz akıllı konuşun sözlerinizi seçerken dikkatli seçin çok mantıksızsın big  >:( >:( >:( >:( bir oyun için karşınızdakini kalbini kırmaya hakkınız yok olamzda hala öğrenemediniz bunu  >:( >:( >:(
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 31 Ocak 2007, 11:54:55
şu sözlerinin benim konuşmalarımla hiç alakası yok.seni herkes yener demedik herhalde.seni yenebilirsem puanım eşit olacaktı dedim.zaten artık tartışmama gerek yok ilgim kalamdı bu konuyla.arkadaşlara başarılar diliyorum...
Gönderen: YuRY - 31 Ocak 2007, 11:57:02
şu sözlerinin benim konuşmalarımla hiç alakası yok.seni herkes yener demedik herhalde.seni yenebilirsem puanım eşit olacaktı dedim.zaten artık tartışmama gerek yok ilgim kalamdı bu konuyla.arkadaşlara başarılar diliyorum...

TMM KES CÜNEYT KAPAYIN KONUYU BİTMİŞ OLAY YAW DAHANEYİNİ KONUŞUYORSUNUZ BİG SENDE HALDEN ANLA BİRAZ ADAMIN HASTASI VAR YAPAMAYABİLİR İNSALIK HALİ SENİN HASTAN OLSA MAÇINIYAPMASAN BİZSANA LAF ATSAK NE DERDİN  >:(
Gönderen: amett - 31 Ocak 2007, 12:13:54
Alıntı
kardeşim biraz mantıklı ol sen de yenerdin ametti

burada başka orada başka söleme arkadaşım ilk yazdığınla son yazdığın arasındaki fark dağlar kadar bi turnuva için bunları yapabiliyosan vay halimize burada isteseydim bana zman verin yarın bitiricem maçlarımı deyip bende burada polemik yaratabilirim istediğimi yapardım bu konuyuda bayağı tartışırdık ama bir oyun olduğu için umursamıyorum biri gider biri gelir siteler arasındaki turnuvada ben olsam nolucak olmasam nolucak ben orda birinci olsam elime ne geçicek olmasam elime ne geçicek işte mantıklı düşünme budur kardeşim nese konuyu kapatalım senden biraz anlayış bekledim ama bulamadım

birde big kardeşim senin maç sonuçları bölümünde amett: 0 - 3 : big şeklinde yazmışsın maçı yaptıkmı seninle hiç hatırlamıyorum ??? hükmen şeklinde yamzak istediysen yanına hükmen yazsaydon güsl bi davranış olurdu ;)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 31 Ocak 2007, 12:31:44

TMM KES CÜNEYT KAPAYIN KONUYU BİTMİŞ OLAY YAW DAHANEYİNİ KONUŞUYORSUNUZ BİG SENDE HALDEN ANLA BİRAZ ADAMIN HASTASI VAR YAPAMAYABİLİR İNSALIK HALİ SENİN HASTAN OLSA MAÇINIYAPMASAN BİZSANA LAF ATSAK NE DERDİN  >:(
beckham mesajlarımı okuduysan neden hükmen alamıyoruz dedikten sonra sözüm sana değil amett dedim.
Gönderen: amett - 31 Ocak 2007, 12:33:56

beckham mesajlarımı okuduysan neden hükmen alamıyoruz dedikten sonra sözüm sana değil amett dedim.

oke nesek apatak konuyu beni daha katmayın bu konuşmalar içine oke tartışmak istemiyom big kardeşim sende öle kendine geri zekalı flalan deme kendine saygısı olmayan insanın kimseye saygısı olmaz oke kardeşim unutma ;) ;)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 31 Ocak 2007, 12:35:20
Alıntı
kardeşim biraz mantıklı ol sen de yenerdin ametti

burada başka orada başka söleme arkadaşım ilk yazdığınla son yazdığın arasındaki fark dağlar kadar bi turnuva için bunları yapabiliyosan vay halimize burada isteseydim bana zman verin yarın bitiricem maçlarımı deyip bende burada polemik yaratabilirim istediğimi yapardım bu konuyuda bayağı tartışırdık ama bir oyun olduğu için umursamıyorum biri gider biri gelir siteler arasındaki turnuvada ben olsam nolucak olmasam nolucak ben orda birinci olsam elime ne geçicek olmasam elime ne geçicek işte mantıklı düşünme budur kardeşim nese konuyu kapatalım senden biraz anlayış bekledim ama bulamadım

birde big kardeşim senin maç sonuçları bölümünde amett: 0 - 3 : big şeklinde yazmışsın maçı yaptıkmı seninle hiç hatırlamıyorum ??? hükmen şeklinde yamzak istediysen yanına hükmen yazsaydon güsl bi davranış olurdu ;)

alıntı yaptığın cevabı cümle halinde kessen iyi yapardın çünkü o cümlenin anlamını tamamen değiştirmişsin.tilkininde senle maçı olduğunu söylemesi üzerine demek istedimki tamam tilki sende yenebilirsin ametti yine benim önüme geçersin ama reaper amettle yapmış ben ametti yenebilsem puanlarımız eşit olacaktı.yani bu anlamı nerelere çekiyorsunuz anlamıyorum.sana zaten anlayış gösterdim amett sözleriminde sana olmadığını anlamamışsın ne yazıkki...
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 31 Ocak 2007, 12:37:37

oke nesek apatak konuyu beni daha katmayın bu konuşmalar içine oke tartışmak istemiyom big kardeşim sende öle kendine geri zekalı flalan deme kendine saygısı olmayan insanın kimseye saygısı olmaz oke kardeşim unutma ;) ;)
ben kendime gerizekalı diyecek kadar salak bi adam değilim.tilkinin dediğini görmedinmi.bu mesajı bile yanlış anladıysan diğerlerinide yanlış anlaman çok normal
Gönderen: Appiah_4 - 31 Ocak 2007, 21:04:40
yaw bu masumtilki banlanmış o ne olcak :D beni seç hamza beni seç :D :D :D
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 31 Ocak 2007, 22:14:41
tilki gibi bir adam maalesef bu siteyi temsil edecek,yazık..
Gönderen: HaruN - 31 Ocak 2007, 22:23:13
nie la tilki iidir  :D :D :D
Gönderen: amett - 31 Ocak 2007, 23:50:29

ben kendime gerizekalı diyecek kadar salak bi adam değilim.tilkinin dediğini görmedinmi.bu mesajı bile yanlış anladıysan diğerlerinide yanlış anlaman çok normal

big kardeşim olayı şimdi anladım senin sonuçlar bölümündeki geri zekalı olayını kusura bakma sözlerinede dikkat et anlayamadım :D :D ama acayip kıl oldum sana bea kardşeim içimde kalmasın sölim biraz sevmedim seni kusura bakma her insanda sevilmeye bilir dimi :D :D ;D ;D ;D ;D ;D
Gönderen: amett - 31 Ocak 2007, 23:52:53

big sen yokken o vardı burda bırakta temsil etsin adam hakkıyla çıktı işte banlanma nedenide çok komik :D :D :D :D :D
Gönderen: HaruN - 01 Şubat 2007, 00:08:30

big sen yokken o vardı burda bırakta temsil etsin adam hakkıyla çıktı işte banlanma nedenide çok komik :D :D :D :D :D
ewt inş ii bi şekilde temsil eder banlanma sebebi çok aceleci davranması makara ya banlandını duyunca ne gülmüştüm :D :D
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 01 Şubat 2007, 00:33:37
tilki dediğiniz adam bizim sitemizde 5 e giremeyen adama bile üst üste 2 maçta 4-2 ve 5-1 yenildi :D :D :D
tilki en az 1 hafta banı haketti harun kardeşim.sitenin kurallarını bilmiyosanız konuşmayın.hamzanın verdiği yetkiyi üyeye hakarette kullandı.bunun cezasını vermedi hamza diğer saygısızlıklarına ceza  verdi.bana yaptığı terbiyesizliklere de ceza vermeli ama 3 günde iyidir.amett bende seni sevmiyorum :D
Gönderen: amett - 01 Şubat 2007, 00:39:12
tilki dediğiniz adam bizim sitemizde 5 e giremeyen adama bile üst üste 2 maçta 4-2 ve 5-1 yenildi :D :D :D
tilki en az 1 hafta banı haketti harun kardeşim.sitenin kurallarını bilmiyosanız konuşmayın.hamzanın verdiği yetkiyi üyeye hakarette kullandı.bunun cezasını vermedi hamza diğer saygısızlıklarına ceza  verdi.bana yaptığı terbiyesizliklere de ceza vermeli ama 3 günde iyidir.amett bende seni sevmiyorum :D

banlamayın 3 gün çok yha çocuğu salın dolaşsın :D sağol kardşeim sende sevme :D :D
Gönderen: HaruN - 01 Şubat 2007, 01:01:00
bencede boşverin birbirinizi önünüze bakın agalar :D :D
Gönderen: hakan1989 - 01 Şubat 2007, 09:19:42
hamza kardeşim çıkacak bir kişinin yerine beni alırsan sevinirim .siteyi en iyişekilde temsil edecegimi biliyorsun.
Gönderen: HaruN - 01 Şubat 2007, 10:25:09
hamza kardeşim çıkacak bir kişinin yerine beni alırsan sevinirim .siteyi en iyişekilde temsil edecegimi biliyorsun.
bencede çıkan olursa hakan girsn bence siteyi en ii şekile temsil eder
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 01 Şubat 2007, 11:18:17
harun amma döneksin len.bi tuğkan diyosun bi tilki diyosun bi hakan karar ver len, senin yenemediğin adamların girmesini istiyosun galiba ama başkaları yenebiliyor :D
Gönderen: HaruN - 02 Şubat 2007, 10:09:13
harun amma döneksin len.bi tuğkan diyosun bi tilki diyosun bi hakan karar ver len, senin yenemediğin adamların girmesini istiyosun galiba ama başkaları yenebiliyor :D
olm herkes herkesi yenbilir ama bu ondan ii oynaıdı anlamına gelmior neyse ama hakan iidir la :D :D
Gönderen: YuRY - 02 Şubat 2007, 10:10:06
HARUN KARDEŞ HAKAN BAŞKA Bİ SİTE İLE GİRDİ MALESEF ODA YOK
Gönderen: HaruN - 02 Şubat 2007, 10:12:19
HARUN KARDEŞ HAKAN BAŞKA Bİ SİTE İLE GİRDİ MALESEF ODA YOK
abi kimse kalmadı yaw :D :D
Gönderen: hakan1989 - 02 Şubat 2007, 10:31:20
arkadaşlar  ben buraya okadar yazdım beni salın diye ama kimse birşey demedi. benimde haberim yokt. alınmışım başka siteye. hayırlısı bakalım.
Gönderen: sihirbaz - 06 Şubat 2007, 18:01:35
teşekkürler gururla temsil edicem sitemizi  ;)