hamza abi bunların msn lerienide yazarmısın oda lazğım da
AMETT KARDEŞİM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN AMA SENİ YENSEM PUANIM REAPERLE EŞİT OLACAKTI.MASUMTİLKİYLE DE ARAMDA 2 PUAN FARK VARDI.SENLE YAPSAM BELKİ KATILACAKTIM. :(
SANKİ BİZ YAPMADIK MAÇI AMETT YOKTU HÜKMEN ALAMIYORUZ HAYRET BİŞEY YA >:(yav big biraz sözlerini ölç tart öyle konuş amettle maç yapmayan sadece sen değilsin bende yapmadım bende hükmen alırdım diğerleride >:(
(SÖZÜM SANA DEĞİL AMETT)
kardeşim biraz mantıklı ol sen de yenerdin ametti oke ama reaper yapmış zaten amettle ben yensem puanım eşit olacaktı reaperle anladınmı?SANKİ BİZ YAPMADIK MAÇI AMETT YOKTU HÜKMEN ALAMIYORUZ HAYRET BİŞEY YA >:(yav big biraz sözlerini ölç tart öyle konuş amettle maç yapmayan sadece sen değilsin bende yapmadım bende hükmen alırdım diğerleride >:(
(SÖZÜM SANA DEĞİL AMETT)
doğru diyon kardeşim haklısın bi yönden ama amett ilk gün vardı o zaman apabilirdik aslında amettin yerine başkasını almalılardı hemen neyse sonuçta bitti bu işkardeşim biraz mantıklı ol sen de yenerdin ametti oke ama reaper yapmış zaten amettle ben yensem puanım eşit olacaktı reaperle anladınmı?SANKİ BİZ YAPMADIK MAÇI AMETT YOKTU HÜKMEN ALAMIYORUZ HAYRET BİŞEY YA >:(yav big biraz sözlerini ölç tart öyle konuş amettle maç yapmayan sadece sen değilsin bende yapmadım bende hükmen alırdım diğerleride >:(
(SÖZÜM SANA DEĞİL AMETT)
ARKADASLAR ŞİMDİ GÖRDÜM SONUŞLARI. SİTEMİZDE ADİL BİR ÖN ELEMEDEN SONRA BU 5 KİŞİLİK KADROYA ULAŞILDIĞI KANISINDAYIM.DİĞER 4 ARKADASIMIN NE KADAR KALİTELİ VE AKILLI OYNADIKLARINI GORDUM VE BİR ÇOĞUNUDA BİLİYORDUM.ÖN ELEMEDE BİZDEN EMEĞİNİ EKSİK ETMEYEN HAMZA İLE BERABER , YAPILACAK FORUMLAR ARASI TURNUVADA BİZİM SİTEMİZİ, OYUNSİTENİZ AİLESİNİ TEMSİL ETMEMİZDE KATKILI OLAN VE BİR NEVİ DIŞ İŞLERİ BAKANIMIZ OLAN BECKHAM ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜR VE SAYGILARIMI GOSTERİYORUM İYİKİ VARSINIZ.HERŞEY TAMAM TEŞEKKÜRLERDE BU HOPEFUL MEVZUSU KAFAMA TAKILIYO
ARKADASLAR ŞİMDİ GÖRDÜM SONUŞLARI. SİTEMİZDE ADİL BİR ÖN ELEMEDEN SONRA BU 5 KİŞİLİK KADROYA ULAŞILDIĞI KANISINDAYIM.DİĞER 4 ARKADASIMIN NE KADAR KALİTELİ VE AKILLI OYNADIKLARINI GORDUM VE BİR ÇOĞUNUDA BİLİYORDUM.ÖN ELEMEDE BİZDEN EMEĞİNİ EKSİK ETMEYEN HAMZA İLE BERABER , YAPILACAK FORUMLAR ARASI TURNUVADA BİZİM SİTEMİZİ, OYUNSİTENİZ AİLESİNİ TEMSİL ETMEMİZDE KATKILI OLAN VE BİR NEVİ DIŞ İŞLERİ BAKANIMIZ OLAN BECKHAM ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜR VE SAYGILARIMI GOSTERİYORUM İYİKİ VARSINIZ.
kardeşim biraz mantıklı ol sen de yenerdin ametti oke ama reaper yapmış zaten amettle ben yensem puanım eşit olacaktı reaperle anladınmı?SANKİ BİZ YAPMADIK MAÇI AMETT YOKTU HÜKMEN ALAMIYORUZ HAYRET BİŞEY YA >:(yav big biraz sözlerini ölç tart öyle konuş amettle maç yapmayan sadece sen değilsin bende yapmadım bende hükmen alırdım diğerleride >:(
(SÖZÜM SANA DEĞİL AMETT)
şu sözlerinin benim konuşmalarımla hiç alakası yok.seni herkes yener demedik herhalde.seni yenebilirsem puanım eşit olacaktı dedim.zaten artık tartışmama gerek yok ilgim kalamdı bu konuyla.arkadaşlara başarılar diliyorum...
kardeşim biraz mantıklı ol sen de yenerdin ametti
beckham mesajlarımı okuduysan neden hükmen alamıyoruz dedikten sonra sözüm sana değil amett dedim.şu sözlerinin benim konuşmalarımla hiç alakası yok.seni herkes yener demedik herhalde.seni yenebilirsem puanım eşit olacaktı dedim.zaten artık tartışmama gerek yok ilgim kalamdı bu konuyla.arkadaşlara başarılar diliyorum...
TMM KES CÜNEYT KAPAYIN KONUYU BİTMİŞ OLAY YAW DAHANEYİNİ KONUŞUYORSUNUZ BİG SENDE HALDEN ANLA BİRAZ ADAMIN HASTASI VAR YAPAMAYABİLİR İNSALIK HALİ SENİN HASTAN OLSA MAÇINIYAPMASAN BİZSANA LAF ATSAK NE DERDİN >:(
beckham mesajlarımı okuduysan neden hükmen alamıyoruz dedikten sonra sözüm sana değil amett dedim.şu sözlerinin benim konuşmalarımla hiç alakası yok.seni herkes yener demedik herhalde.seni yenebilirsem puanım eşit olacaktı dedim.zaten artık tartışmama gerek yok ilgim kalamdı bu konuyla.arkadaşlara başarılar diliyorum...
TMM KES CÜNEYT KAPAYIN KONUYU BİTMİŞ OLAY YAW DAHANEYİNİ KONUŞUYORSUNUZ BİG SENDE HALDEN ANLA BİRAZ ADAMIN HASTASI VAR YAPAMAYABİLİR İNSALIK HALİ SENİN HASTAN OLSA MAÇINIYAPMASAN BİZSANA LAF ATSAK NE DERDİN >:(
alıntı yaptığın cevabı cümle halinde kessen iyi yapardın çünkü o cümlenin anlamını tamamen değiştirmişsin.tilkininde senle maçı olduğunu söylemesi üzerine demek istedimki tamam tilki sende yenebilirsin ametti yine benim önüme geçersin ama reaper amettle yapmış ben ametti yenebilsem puanlarımız eşit olacaktı.yani bu anlamı nerelere çekiyorsunuz anlamıyorum.sana zaten anlayış gösterdim amett sözleriminde sana olmadığını anlamamışsın ne yazıkki...Alıntıkardeşim biraz mantıklı ol sen de yenerdin ametti
burada başka orada başka söleme arkadaşım ilk yazdığınla son yazdığın arasındaki fark dağlar kadar bi turnuva için bunları yapabiliyosan vay halimize burada isteseydim bana zman verin yarın bitiricem maçlarımı deyip bende burada polemik yaratabilirim istediğimi yapardım bu konuyuda bayağı tartışırdık ama bir oyun olduğu için umursamıyorum biri gider biri gelir siteler arasındaki turnuvada ben olsam nolucak olmasam nolucak ben orda birinci olsam elime ne geçicek olmasam elime ne geçicek işte mantıklı düşünme budur kardeşim nese konuyu kapatalım senden biraz anlayış bekledim ama bulamadım
birde big kardeşim senin maç sonuçları bölümünde amett: 0 - 3 : big şeklinde yazmışsın maçı yaptıkmı seninle hiç hatırlamıyorum ??? hükmen şeklinde yamzak istediysen yanına hükmen yazsaydon güsl bi davranış olurdu ;)
ben kendime gerizekalı diyecek kadar salak bi adam değilim.tilkinin dediğini görmedinmi.bu mesajı bile yanlış anladıysan diğerlerinide yanlış anlaman çok normalbeckham mesajlarımı okuduysan neden hükmen alamıyoruz dedikten sonra sözüm sana değil amett dedim.şu sözlerinin benim konuşmalarımla hiç alakası yok.seni herkes yener demedik herhalde.seni yenebilirsem puanım eşit olacaktı dedim.zaten artık tartışmama gerek yok ilgim kalamdı bu konuyla.arkadaşlara başarılar diliyorum...
oke nesek apatak konuyu beni daha katmayın bu konuşmalar içine oke tartışmak istemiyom big kardeşim sende öle kendine geri zekalı flalan deme kendine saygısı olmayan insanın kimseye saygısı olmaz oke kardeşim unutma ;) ;)
tilki gibi bir adam maalesef bu siteyi temsil edecek,yazık..nie la tilki iidir :D :D :D
ben kendime gerizekalı diyecek kadar salak bi adam değilim.tilkinin dediğini görmedinmi.bu mesajı bile yanlış anladıysan diğerlerinide yanlış anlaman çok normalbeckham mesajlarımı okuduysan neden hükmen alamıyoruz dedikten sonra sözüm sana değil amett dedim.şu sözlerinin benim konuşmalarımla hiç alakası yok.seni herkes yener demedik herhalde.seni yenebilirsem puanım eşit olacaktı dedim.zaten artık tartışmama gerek yok ilgim kalamdı bu konuyla.arkadaşlara başarılar diliyorum...
oke nesek apatak konuyu beni daha katmayın bu konuşmalar içine oke tartışmak istemiyom big kardeşim sende öle kendine geri zekalı flalan deme kendine saygısı olmayan insanın kimseye saygısı olmaz oke kardeşim unutma ;) ;)
tilki gibi bir adam maalesef bu siteyi temsil edecek,yazık..
ewt inş ii bi şekilde temsil eder banlanma sebebi çok aceleci davranması makara ya banlandını duyunca ne gülmüştüm :D :Dtilki gibi bir adam maalesef bu siteyi temsil edecek,yazık..
big sen yokken o vardı burda bırakta temsil etsin adam hakkıyla çıktı işte banlanma nedenide çok komik :D :D :D :D :D
tilki dediğiniz adam bizim sitemizde 5 e giremeyen adama bile üst üste 2 maçta 4-2 ve 5-1 yenildi :D :D :D
tilki en az 1 hafta banı haketti harun kardeşim.sitenin kurallarını bilmiyosanız konuşmayın.hamzanın verdiği yetkiyi üyeye hakarette kullandı.bunun cezasını vermedi hamza diğer saygısızlıklarına ceza verdi.bana yaptığı terbiyesizliklere de ceza vermeli ama 3 günde iyidir.amett bende seni sevmiyorum :D
hamza kardeşim çıkacak bir kişinin yerine beni alırsan sevinirim .siteyi en iyişekilde temsil edecegimi biliyorsun.bencede çıkan olursa hakan girsn bence siteyi en ii şekile temsil eder
harun amma döneksin len.bi tuğkan diyosun bi tilki diyosun bi hakan karar ver len, senin yenemediğin adamların girmesini istiyosun galiba ama başkaları yenebiliyor :Dhamza kardeşim çıkacak bir kişinin yerine beni alırsan sevinirim .siteyi en iyişekilde temsil edecegimi biliyorsun.bencede çıkan olursa hakan girsn bence siteyi en ii şekile temsil eder
olm herkes herkesi yenbilir ama bu ondan ii oynaıdı anlamına gelmior neyse ama hakan iidir la :D :Dharun amma döneksin len.bi tuğkan diyosun bi tilki diyosun bi hakan karar ver len, senin yenemediğin adamların girmesini istiyosun galiba ama başkaları yenebiliyor :Dhamza kardeşim çıkacak bir kişinin yerine beni alırsan sevinirim .siteyi en iyişekilde temsil edecegimi biliyorsun.bencede çıkan olursa hakan girsn bence siteyi en ii şekile temsil eder
HARUN KARDEŞ HAKAN BAŞKA Bİ SİTE İLE GİRDİ MALESEF ODA YOKabi kimse kalmadı yaw :D :D